Plaza

  • • Havudsigt fra værelse og poolområde
  • • Lige ved stranden
  • • Gåafstand til byens restauranter, barer og butikker

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service strandbeliggehed udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Plaza på Kalymnos bor du lige ved sandstranden Massouri Beach og det krystalklare hav. Poolområdet med solstole og parasoller har en smuk udsigt over vandet. I hotellets restaurant serveres morgenmadsbuffet med havudsigt, og ved poolområdet findes en snackbar der serverer enkle retter og drikkevarer. På Massouri Beach findes også en strandbar.

Gratis wifi på hele hotelområdet (hastigheden kan variere). Gratis deponering i receptionen.

Hotel Plaza er beliggende i hjertet af Massouri med gåafstand til byens restauranter, barer og butikker. Herfra kan man nemt udforske Kalymnos med både lejebil og bus. Hvis du lejer bil, er der gratis parkering på hotellet. Benyt dig af muligheden for at opleve seværdigheder som nonneklostret Agios Savvas eller tag båden over til den lille naboø Telendos.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kalymnos

Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn, så husk kamera. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.

Kalypso

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.

Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet. Efter en kort aftentur finder du et stort udvalg af lokale restauranter og barer - direkte ved havet.

Elena Village

Elena Village ligger højt over havet og fra hotellets poolområde har du en fantastisk udsigt over øen Telendos. Svøm i poolen, spis i hotellets restaurant eller tag en aftentur til Massouri og nyd en græsk salat, lidt tzatziki, brød og et glas Retsina.