Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet. Efter en kort aftentur finder du et stort udvalg af lokale restauranter og barer - direkte ved havet.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer. Junior-suiter premium for 2 personer eller 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super lækkert hotel, rigtig fin smagfuld standard. Lige ved stranden, så man hører bølgeskvulp fr...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kantouni Beach Boutique Hotel er smukt beliggende lige ved Kanotouni-stranden, en dejlig, lavvandet sandstrand som passer til hele familien. Hotellet har en pool og en solterrasse med solstole, parasoller og gratis håndklæder. Der er også en pool-/snackbar, der serverer snacks, cocktails, juice og kaffe.

Hotellet er totalrenoveret og har en helt ny restaurant nede ved havet. Her kan du nyde smuk udsigt og veltillavet mad med middelhavssmag eller måske noget fra det internationale køkken.

Gratis wifi på hele hotellet. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på hotellet. Gratis wifi på hele hotellet. Ca. 800 meter til centrum af Elies og Linaria, ca. 6,5 kilometer til Kalymnos.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kalymnos

Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.

Kalypso Kalymnos

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.

Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Plaza

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.

Evanik Chic Hotel

Evanik Chic Hotel er et stilfuldt boutiquehotel med stilfulde, elegante og komfortable værelser. For ekstra luksus kan du booke et dobbeltværelse med jacuzzi på terrassen. Du vil blive mødt med græsk gæstfrihed, og hotellets café tilbyder drinks og snacks hele dagen og om aftenen. Hotellet ligger i centrum af Pothia, inden for gåafstand af havnen, restauranter og barer.