Kantouni Beach Boutique Hotel

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til det nyrenoverede Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer. Junior-suiter premium for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 56 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kantouni Beach Boutique Hotel er smukt beliggende lige ved Kanotouni-stranden, en dejlig, lavvandet sandstrand. Hotellet har en pool med børnesektion og en solterrasse med solstole, parasoller og gratis håndklæder. Der er også en pool-/snackbar, der serverer snacks, cocktails, juice og kaffe.

Hotellet er totalrenoveret og har en helt ny restaurant nede ved havet. Her kan du nyde smuk udsigt og veltillavet mad med middelhavssmag eller måske noget fra det internationale køkken.

Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på hotellet. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice og roomservice mod betaling. Ca. 800 meter til centrum af Elies og Linaria, ca. 6,5 kilometer til Kalymnos. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.