Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stort badeværelse - Dejlig morgensmadsbuffet - Air condition som virker - God seng - Bruser med...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 23 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Zephyros er et moderne hotel beliggende et stenkast fra stranden, og lige så tæt på Myrties centrum på Kalymnos. Her venter et afslappet miljø, og ferien under den græske sol kan begynde. Vil du tage en pause fra dukkerten i havet, er der en pool på nabohotellet Kalypso, der ligger på den anden side af vejen, som Zephyros gæster må benytte. Hotellets bar serverer forfriskende drinks.

Gratis wifi på fællesområder. Køleskabe kan lejes i receptionen. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet på grund af en stejl bakke.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Kalymnos

Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.

Kalypso Kalymnos

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.

Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Plaza

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet. Efter en kort aftentur finder du et stort udvalg af lokale restauranter og barer - direkte ved havet.

Evanik Chic Hotel

Evanik Chic Hotel er et stilfuldt boutiquehotel med stilfulde, elegante og komfortable værelser. For ekstra luksus kan du booke et dobbeltværelse med jacuzzi på terrassen. Du vil blive mødt med græsk gæstfrihed, og hotellets café tilbyder drinks og snacks hele dagen og om aftenen. Hotellet ligger i centrum af Pothia, inden for gåafstand af havnen, restauranter og barer.