Aegean Homes

På dette hotel venter der hygge i sin reneste form. Her bor du i hyggelige lejligheder med havudsigt. Fra den maleriske taverne er udsigten skøn. Efter middagen kan du tage en behagelig kort gåtur til stranden og nyde aftensolen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De var serviceminded, ingen hjælp fra Apollo til trods for at vi havde problemer. Næste gang book...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 20 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aegean Homes er et dejligt lejlighedshotel. Hotellet er centralt beliggende på en bakketop med smuk udsigt. Et stenkast væk finder du nærmeste badested. Ca. 400 meter til den større strand Massouri Beach (trapper for at komme til stranden). Ved Aegean Homes ligger en hyggelig taverna, der serverer lokale specialiteter.

Gratis wifi i receptionen. Receptionen har begrænsede åbningstider. Lille legeplads. Trapper og niveauforskelle. Ved hotellet findes en taverne, som serverer lokale specialiteter. Livlig gennemkørselstrafik ved hotellet som kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Kalymnos

Kalypso Kalymnos

Velkommen til hotel Kalypso i hyggelige Myrties på Kalymnos. Hotellet har en central beliggenhed med hyggelige taverner, barer og butikker tæt på. Du kan også nyde den dejlige pool og udsigten ud over Det Ægæiske Hav og øen Telendos.

Philoxenia

På hotel Philoxenia, der ligger uden for byen Massouri, er hyggefaktoren høj. Her kan du nyde en dejlig ferie omgivet af havet og bjergene. Du kan nyde skønne svømmeture i poolen eller i havet, som ligger en kort gåtur væk. Hvis du elsker at klatre, så kan vi med glæde meddele at nogle af Kalymnos’ bedste klatrestier ligger i nærheden.

Zephyros

Velkommen til fredfyldte Kalymnos hvor du kan nyde en afslappende ferie på dette populære hotel Zephyros. Her tilbydes moderne dobbeltværelser, der alle har balkon, nogle med delvis havudsigt. Hotellet er en god base for at udforske Kalymnos berømte vandrestier.

Plaza

Hotel Plaza tilbyder god beliggenhed lige ved havet på Kalymnos med havudsigt fra både værelset og poolområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranden Massouri Beach, hvorfra man kan se over til den lille ø Telendos. En kort gåtur væk ligger Massouris god udbud af restauranter, butikker og udeliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til Kantouni Beach Boutique Hotel - hotellet med den perfekte strandplacering på Kalymnos. Hotellet lokker med lækre værelser og suiter, hvoraf mange har en skøn udsigt over havet. Efter en kort aftentur finder du et stort udvalg af lokale restauranter og barer - direkte ved havet.

Evanik Chic Hotel

Evanik Chic Hotel er et stilfuldt boutiquehotel med stilfulde, elegante og komfortable værelser. For ekstra luksus kan du booke et dobbeltværelse med jacuzzi på terrassen. Du vil blive mødt med græsk gæstfrihed, og hotellets café tilbyder drinks og snacks hele dagen og om aftenen. Hotellet ligger i centrum af Pothia, inden for gåafstand af havnen, restauranter og barer.