Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 104 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Fantastisk udsigt, rengøring, beliggenheden nær byen og ikke mindst værtsfamilien der var utroligt hjælpsomme.
-

Bekræftet køb : 2022-10-22


7 ud af 10

+
Hyggeligt
-

Bekræftet køb : 2022-10-22


9 ud af 10

+
Good location, ok good service
-

Bekræftet køb : 2022-10-22


4 ud af 10

+
Den smukke udsigt.
-
Værtsparret var nærmest i receptionen som var det deres hjem. De talte hele tiden. Talte meget i telefon lige der hvor vi sad til morgenmaden. De havde nogle problemer, virkede det til (tonefaldet var surt/trist) meget uprofessionelt at have al den private dagligstue snak i en lobby. Morgenmaden var trist : toastbrød, marmelade og smør( små platikbøtter) Vandmelon i en plastikbøtte ( tupperware) og kolde hårdkogte æg. Det var bare en keleig omgang! Og det ville måske have været ligegyldig hvis personalet havde været søde og smilende, men det virkede som om de var møgtrætte af gæster

Bekræftet køb : 2022-10-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


10 ud af 10

+
Placeringen
-

Bekræftet køb : 2022-10-08


10 ud af 10

+
Det var et hyggeligt meget "græsk" hotel som vi foretrækker det. Sød værtsfamilie. Lå godt i forhold til vi gerne vil gå lidt både før og efter middagsmaden.
-

Bekræftet køb : 2022-09-10


8 ud af 10

+
En fantastisk god vært
-

Bekræftet køb : 2022-09-03


10 ud af 10

+
Den venlige, familiære og professionelle betjening
-

Bekræftet køb : 2022-09-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

124 bedømmelser
Meget godt
 
89
Godt
 
24
Middel
 
7
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

23-09-2022

af KristianA177 København, Danmark

Hyggeligt familedrevet hotel

Vi boede i 2 lejligheder i en uge. Hotellet er meget græsk og traditionelt. Hvis man er til fancy moderne hoteller skal man vælge noget andet, men vi er mest til de hyggelige meget græske hoteller og det levede det fuldt op til. Ejeren Nikolas er utrolig venlig og hjælpsom. Værelserne er rummelige og i lejlighederne havde vi en kæmpe terrasse med udsigt over havet. Meget fin rengøring og ren lækker pool. Ligger 10-15 minutters gang fra de fleste tavernaer men vi kan godt lide at gå. Der var til gengæld noget længere til en god strand. Er ikke velegnet til dårligt gående da der er mange trapper og bruseren er så man skal over badekarrets kant. Absolut et sted vi vil bo igen hvis vi kommer til Kalymnos. Vi ved ikke hvordan morgenmaden er da vi selv lavede det - minimarked med frisk brød under 100 meter derfra.

 
19-08-2019

af ClaraMonefeldt Kalymnos, Grækenland

Fantastisk oplevelse

Philoxenia er det hyggeligste lille familiehotel med den bedste service. Ejeren er behjælpeligt hvad alt man behøver at vide. Det ligger i utroligt smukke omgivelser! Dette kan kraftigt anbefales🤗🤗🤗

 
19-07-2019

af Mariakj17

Kæmpe anbefaling!

Et utroligt dejligt familiedrevet hotel, med en skøn imødekommende atmosfære. Man mærker hurtigt den hjemmelige og familieorienterede atmosfære når man træder ind på hotellet. Alle der arbejder der er enten familiemedlemmer, eller gode venner af familien. Alle er meget imødekommende og serviceminded. Vi boede på dobbeltværelse på 1. sal. Fint værelse, med flot balkon med den mest fantastiske udsigt over til Telendos (øen foran). Fint badeværelse med brus/badekar, toilet osv. Sengene var af ældre stand og kunne måske trænge til udskiftning. Dejligt med et lille køleskab på værelset til vand/ brugt mm. Der blev gjort rent på værelserne hver dag og der blev med mellemrum skiftet håndklæder osv. Aircondition kostede os ca. 5 euro pr. døgn, men var uundværlig for os (juli måned). Vores ophold var inklusiv morgenmad, hvilket var den lækreste morgenmadsbuffet. Man kunne spise både indenfor, eller ude ved poolen. Der var stort udvalgt af madvarer: brød, kager, frugt, yoghurt, æg, pølser, bønner, oliven, juice, kaffe, pålæg, græske specialiteter etc. Der var mulighed for også at købe frokost, aftensmad, drinks osv. på hotellet, som bliver serveret enten inde, eller ved borde udenfor. Lækker mad i gode omgivelser. Hele familien på hotellet var meget imødekommende. Man skulle aflevere sin værelses nøgle når man forlod hotellets areal. Man blev altid mødt af de ansatte med et ønske om en god dag/ aften, eller et spørgsmål om hvordan man havde det. Værten Nicholas er utrolig opmærksom på alle gæsterne og sørger virkelig for at give alle et godt ophold og hjælpe med hvad han kan ift. komfort, praktiske anliggende med turer, historier om Grækenland, traditioner osv. En meget sympatisk og humoristisk mand. Hotellet ligger dejlig tæt på byen Massouri. På gåben tager det maks 10 min. at komme ind til byen. Massouri er en utrolig hyggelig by, med restauranter, tavernaer, caféer, mini markeder og små butikker. Vi var hele øen rundt, men fandt endnu ikke en by på øen, ligeså skøn som Massouri. Herfra en kæmpe anbefaling til Hotel Philoxenia, som vi helt sikkert vil besøge igen!

 
06-07-2012

af Flemming L Aalborg, Denmark

Sublimt rejsemål

En uforglemmelig ferie på et fremragende familiehotel. Dejlig stemning og god service hele vejen igennem. Udsigten fra balkonen kan slet ikke beskrives - den skal opleves. Øen er flot, overskuelig og mangfoldig. Befolkningen imødekommende og venlig,og slet ikke anmasende og påtrængende som andre steder. Glem ikke at besøge naboøen Telendos. 5 stjerner herfra :D

 
20-09-2022

af 46clivel

Philoxenia epitomises hospitality

I have been visiting this lovely hotel since 2005 and selfishly have not wanted to review. But having enjoyed another wonderful visit, I realise the secret is well and truly out. Nick,Irini,Maria and Froscini are remarkable hosts, Maria's cooking is incredible, skills she has passed onto the girls. The location,the sunsets, the beach are terrific. I was so glad that most of the island has ridden out lockdown and seems to be thriving. Efharisto to everybody at Philoxenia.