Bedømmelse af Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 27 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Det hele - så fantastisk
-
Mere forskellig mad

Bekræftet køb : 2023-11-26


8 ud af 10

+
De store valgmuligheder ved spisesituationerne. Søde tjenere.
-
Igen var ankomsten ikke særlig rar. Vi sad og ventede i omkring 1/2 time før end der skete et sted hvor man selv kunne tage en flaske vand ved ankomst. noget. Måske de i det mindste, kunne tilbyde de nye gæster noget at drikke. Sætte et køleskab eller lignede op, med vand til nyankomne.

Bekræftet køb : 2023-11-05


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-06


4 ud af 10

+
Afstanden til restauranterne var god og det var en god ide at pladsere dem centralt.
-
Sengenes kvalitet var dårlig. Når man betaler for all inklusive forventer vi ikke at betale for drikkevarer ud over vand på værelset. Se måltider. Bufetternes udvalg og præsentation var utiltalende. Vi boede på en byggeplads, da hotellet ikke var færdig. Der blev arbejdet det meste af dagen og om aftenen med maskiner og hamren. Vi mener ikke prisen og kvaliteten hang sammen.

Bekræftet køb : 2023-04-06


7 ud af 10

+
God plads sode personaler og god stemning
-
Lidt mere forskellige restauranter. Hygiejnen i den synlige køkken del. ( tør ikke tænke på den del vi ikke kunne se 😂) De brugte godt nok handsker men forstod ikke rigtig rent beskidt teknikker og blandede tilberedt og rådt kød. Og skiftede aldrig handsker. Vi fik 3 ud af fire mave problemer diare og opkast.

Bekræftet køb : 2023-03-29


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-03-29


6 ud af 10

+
Venligt personale / søde tjenere og bartendere.
-
Vi føler vi har betalt en anelse for meget for vores ophold, end hvad det har været værd, når vi sammenligner med tidligere opholdt i Egypten (til langt billigere penge). De renoverede på hotellet fra morgen til aften - vi boede- og spiste i konstant støj fra byggeri. Tilmed gik de i gang med at rive bygninger ned imens vi var der!? Pludselig forsvandt vores bar feks!? Der er massere af dem, men det er bare ikke i orden at man skal opleve at ens vilkår bliver ringere for hver dag der går! Øv! Super ærgerligt faktisk, for netop den “gamle stribe” af restauranter var super hyggelige, i modsætning til den nye hovedbygning, som er enormt kedelig og kønsløs. Pools var meget slidte generelt. I det hele taget en noget trist oplevelse faktisk. Kun personalet på stedet trak oplevelsen en smule op. Vi vender ikke tilbage, og vi er bestemt ikke tilfredse med, at Apollo sender gæster ned på et hotel der er i gang med at blive revet ned!?

Bekræftet køb : 2023-03-08


9 ud af 10

+
God plads- ingen "kamp" om liggestole. Og IKKE tilbud om at købe "bedre" drikkevarer. Det hørte jeg venner hele tiden blev tilbudt på et andet hotel. Venner, der også var med samme afgang med Apollo. Så dét var fint på jungle park.
-

Bekræftet køb : 2023-02-22


2 ud af 10

+
De mange seje vandrutsjebaner
-
Børnepoolen som var opvarmet var meget slidt med en dug som hang i laser flere steder. Den nye og meget store børnepool var ikke opvarmet. Livredderne i vandrutsjebaner forstod ikke deres egne skilte omkring højde/alderskravet. På alle steder kunne der høres byggestøj enten fra vinkelslibere eller trykluftshammere. Ser ud til at hele hotellet bliver fornyet, hvilket betød at vi blev forflyttet på 3 dagen efter nabo lejlighederne skulle have skiftet tag.

Bekræftet køb : 2023-02-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-02-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

5880 bedømmelser
Meget godt
 
4181
Godt
 
1104
Middel
 
344
Mindre godt
 
126
Dårligt
 
125

5 nyeste bedømmelser

18-04-2023

af 161metteb

Fantastisk oplevelse på Jungle Aqua park hotel.

Stedet er helt fantastisk. Det lever op til deres standard og deres service helt i top. Vil komme igen . Der er rutsjebaner for alles smag. Og ikke langt til et center. Resteraunterne gør deres job godt. Og 1 tjener Ahmed Anwar er så sød og venlig . 😍

 
17-01-2023

af MetteSkutter Hobro, Danmark

Fantastisk ferie på et skønt hotel

Jeg har været på utallige ferier i udlandet, men aldrig anmeldt nogle af dem efterfølgende. Det har jeg dog bare lyst til med lige netop dette hotel. Vi havde en fantastisk ferie på netop dette hotel. Hotellet er kæmpestort og en oplevelse i sig selv. Det er meget autentisk og maden var rigtig god. Vi glædede os hver aften til at spise på de tematiserede restauranter ved poolen. Personalet var så venlige, de serverede altid drikkevarer for én og kom og spurgte om man ønskede flere drikkevarer, når de kunne se, at man havde drukket op. Når man lå ved poolen om dagen kom de rundt med drinksvogne og spurgte om man manglede noget at drikke. De gjorde virkelig alt for at gøre opholdet så luksuriøst som muligt. Rengøringen på værelset var også helt i top. Vores rengøringsmand gjorde ikke bare rent, han satte også vores ting meget pænt på plads, rullede vores ladere fint sammen og lavede fine håndklædedekorationer på sengen. Vi boede en en hyggelig bungalow. De er slidte, men super fint og retro indrettede. Kæmpe plus er at der var King size bed, som vi sov fantastisk i. Hotellet er i øvrigt genialt til børn med deres mange pools, vandland, vandrutsjebaner, legepladser og dyrefigurer rundt omkring på det store hotel. Kæmpe anbefaling herfra! 😊

 
11-12-2021

af Cruiser05685260863

Super godt og god mad

Vi var afsted i 10 dage. Vi hyggede os og god mad. Super flinke personale og der var altid rent og nydeligt . Minidisco til børnene og ansigt maling hverdag var et hit for børnene . Rigtig godt vandland for vores børn på 6 og 3 år. De hyggede sig rigtig godt .

 
15-11-2019

af Pernille E

FANTASTISK !!

Vi elsker (!!) Jungle aqua park. Vi har været der 2 gange, og det er simpelthen verdens bedste feriested. Menneskerne er så søde, der er vildt god underholdning, god rengøring og virkelig meget godt og forskelligt mad. Vil ønske vi havde råd til en tur igen, for det er simpelthen et fedt sted! Vildt fedt badeland - Kan kun anbefalde det!

 
29-10-2019

af Mette T

Fantastisk ferie og fantastiske mennesker

Kan kun anbefale dette fantastiske sted. Alt var i top. Dog kan man godt se at stedet er godt brugt, men det betyder ikke noget. Super fedt at de står og tilbereder noget af maden, både morgen, middag og aften. Personalet er det sødeste og mest imødekommende jeg nogensinde har mødt. Især overfor børnene. Stor stor ros herfra. Vi kommer helt sikkert tilbage.