Bedømmelse af Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 45 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Mange faciliteter, gode opvarmede pools.
-

Bekræftet køb : 2024-04-07


9 ud af 10

+
De mange muligheder for badning og spisning samt det høje serviceniveau.
-
Det overgik mine forventninger, så det kan jeg ikke udtale mig om.

Bekræftet køb : 2024-02-25


8 ud af 10

+
Vandrutschebanerne og det venlige personale
-
Noget af vandlandet var lukket, hvilket vi ikke havde fået besked på inden - og det var nok den del, der passede bedst til aldersgruppen på mine børn

Bekræftet køb : 2024-02-21


8 ud af 10

+
Stort vandland - mange pools og aktiviteter for børn. Lækkert mad især til børnene - kunne godt ønske mere forskelligt, og knap så meget der var ens på hver restaurant. Personalet var så fantastiske, hjælpsomme og serviceminded. Helt sikkert et sted vi kunne vende tilbage til!
-
Ærgerligt at en del af vandlandet var lukket - især det vores børn kunne bruge. Ville være dejligt at vide inden bestilling/afrejse. Fedt hvis der kan informeres mere om hvilke alder og størrelse der gælder for de forskellige rutchebaner. Fedt hvis der kan laves mere detaljeret beskrivelse og kort over hotellet og området. Hvad der ligger hvor og hvad man kan finde de forskellige steder. Et fysisk printet kort - appen virkede ikke optimalt og elendig internet forbindelse.

Bekræftet køb : 2024-02-21


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-18


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-02-14


8 ud af 10

+
Vandlandet
-

Bekræftet køb : 2024-01-10


9 ud af 10

+
Det hele - så fantastisk
-
Mere forskellig mad

Bekræftet køb : 2023-11-26


8 ud af 10

+
De store valgmuligheder ved spisesituationerne. Søde tjenere.
-
Igen var ankomsten ikke særlig rar. Vi sad og ventede i omkring 1/2 time før end der skete et sted hvor man selv kunne tage en flaske vand ved ankomst. noget. Måske de i det mindste, kunne tilbyde de nye gæster noget at drikke. Sætte et køleskab eller lignede op, med vand til nyankomne.

Bekræftet køb : 2023-11-05


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

6153 bedømmelser
Meget godt
 
4398
Godt
 
1128
Middel
 
357
Mindre godt
 
130
Dårligt
 
140

5 nyeste bedømmelser

21-04-2024

af 164piak Lillerød, Danmark

Stort og flot hotel.

Vi havde læst alle de gode anmeldelser her på tripadvisor, og vores forventninger var derfor fra start sat højt. Vi ankommer efter en lang rejse og har været i gang fra kl. 4 om morgenen med en på 10 år og 2 teenagere som alle var trætte da vi ankom kl ca. 14. Vi bliver bedt om at sætte os i hotellets store flotte reception, hvilket vi først tænkte var en god måde at ankomme på. Efter at have ventet 1 time uden der skete yderligere blev vi utålmodige. Der gik små 2 timer før vi blev kørt ned til vores værelser. Vi havde ved bestilling kontaktet hotellet for at sikre os at vores værelser kunne bookes ved siden af hinanden da vi var 2 voksne og 3 børn. Vi fik værelser med 6 værelser imellem os. Værelserne lå lige ud til til et kæmpe tivoli som nok var underholdene, men meget larmende på værelserne frem til midnat. På dag 2 henvendte vi os til receptionen og fik opgraderet vores værelser til et lækkert 2 rums familie værelse som lå i et roligt område. Hotellet er kæmpe stort og der er utrolig meget at opleve, vandland både for store og små. Der køre en bus rundt på hoteller som man kan komme fra den ene ende til den anden, dette opdagede vi først på dag 3 eller 4, og det gjorde det dejlig nemt at komme rundt på hotellet. Drikkevare bliver serveret ved solsengene. Deres alkohol var efter vores mening udrikkeligt, vi prøvede kun nogle få drinks, og de smagte som om det var ren alkohol. Deres iskaffe er til gengæld super god. Maden var som man kan forvente på all inclusive hoteller. Der var mange spændene retter med grønsager, men vores unger var ikke super begejstret, og spiste mest pizza. Der blev gjort rent dagligt og hotellet var også pænt og rent alle steder. Jeg vil gøre opmærksom på deres spa afdeling, det er dyrt. Vi fik booket 45 min. massage til 4 personer for 40 euro pr person, jeg følte mig manipuleret ved bookningen, vi var lige ankommet og han startede med at vise nogle vanvittig høje priser og sagde at vi kunne få det til en god pris. Efter jeg havde booket så jeg at man kunne få 50 min. massage i shoppingcenteret som ligger 10 min. gang fra hotellet til 15 euro. Da vi ville annullere skulle vi betale halvdelen. Super ærgerligt. Desværre endte vi alle med at få en mavevirus, jeg vil klart anbefale alle at spise mælkesyrebakterier op til en ferie en Egypten. Dette havde vi desværre ikke selv tænkt på.

 
20-03-2024

af Pia Høibod P

Neverland

Er godt ferieresort for familier. Der er mange forskellige aktiviteter, mange forskellige spisesteder der hver har deres egne temaer. Serviceniveauet er højt og det samme er venligheden fra alt personale. Det er rent og pænt over alt og du mødes af smil og small talk. Klar anbefaling herfra.

 
07-12-2023

af Ida H

Meget godt hotel

Virkeligt godt hotel, med servicen i top. Det er viderunderligt for børnene med 2 store badeland og et hav af pools. Det er vores 2 gang og vi kommer helt sikkert igen. Kort transfer til lufthavnen i hurgardah.

 
17-01-2023

af MetteSkutter Hobro, Danmark

Fantastisk ferie på et skønt hotel

Jeg har været på utallige ferier i udlandet, men aldrig anmeldt nogle af dem efterfølgende. Det har jeg dog bare lyst til med lige netop dette hotel. Vi havde en fantastisk ferie på netop dette hotel. Hotellet er kæmpestort og en oplevelse i sig selv. Det er meget autentisk og maden var rigtig god. Vi glædede os hver aften til at spise på de tematiserede restauranter ved poolen. Personalet var så venlige, de serverede altid drikkevarer for én og kom og spurgte om man ønskede flere drikkevarer, når de kunne se, at man havde drukket op. Når man lå ved poolen om dagen kom de rundt med drinksvogne og spurgte om man manglede noget at drikke. De gjorde virkelig alt for at gøre opholdet så luksuriøst som muligt. Rengøringen på værelset var også helt i top. Vores rengøringsmand gjorde ikke bare rent, han satte også vores ting meget pænt på plads, rullede vores ladere fint sammen og lavede fine håndklædedekorationer på sengen. Vi boede en en hyggelig bungalow. De er slidte, men super fint og retro indrettede. Kæmpe plus er at der var King size bed, som vi sov fantastisk i. Hotellet er i øvrigt genialt til børn med deres mange pools, vandland, vandrutsjebaner, legepladser og dyrefigurer rundt omkring på det store hotel. Kæmpe anbefaling herfra! 😊

 
11-12-2021

af Cruiser05685260863

Super godt og god mad

Vi var afsted i 10 dage. Vi hyggede os og god mad. Super flinke personale og der var altid rent og nydeligt . Minidisco til børnene og ansigt maling hverdag var et hit for børnene . Rigtig godt vandland for vores børn på 6 og 3 år. De hyggede sig rigtig godt .