Zabeel House By Jumeirah The Greens

  • • Nybygget hotel
  • • Gratis fitness-faciliteter
  • • Beliggende i The Greens

Zabeel House by Jumeirah The Greens er et trendy, nybygget hotel i Dubais område The Greens. Her bor du i rolige omgivelser og når nemt og enkelt alle Dubais seværdigheder. Tilbring dagene i en cabana ved poolen, forkæl dig selv i hotellets fitnesscenter eller med en spabehandling.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var fantastisk Personalet var så imødekommende og søde
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 6 km
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Med sin fantasifulde indretning har hotel Zabeel House by Jumeirah The Greens skabt noget nyt i Dubai. Hotellet, som ligger mellem det gamle og nye Dubai, er inspireret af New York i sit design. På hotellets poolområde kan du slappe af i cabanas, på en solstol eller i poolen. Solstole, parasoller og poolhåndklæder.

Zabeel House by Jumeirah The Greens har to a la carte-restauranter. På restaurant Social Company serveres morgenmad, frokost og kaffe med kage, og det er her du spiser morgenmad og frokost med halvpension. Lah Lah er en restaurant og bar med asiatisk touch hvor du kan hente, middag eller bare nyde et par drinks. Begge restauranter har samme dejlige atmosfære og moderne stil som går igennem hele hotellet.

I hotellets moderne spa kan du booke behandlinger mod betaling. Zabeel House by Jumeirah The Greens har også et gratis rummeligt fitnessrum. De mindste i familien kan gratis hygge sig og lege børneklubben.

Hotellet ligger i det hippe kvarter som kaldes The Greens, en sted for familier og unge. I nærområdet er der butikker, outlets og restauranter. I The Greens er der grønne områder og en stor sø – tag på picnic eller gå en tur! Når du skal ud og opdage resten af Dubai ligger tunnelbanen en kort gåtur fra hotellet, som tager dig videre til Dubais mange tilbud.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Halvpension er morgenmad og frokost på restaurant Social Company.

Værd at vide

  • OBS! På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre.
  • Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater.
  • I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.