Club-værelser

Club-værelser med et flot lysindfald fra gulv-til-loft vinduer. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel. Tv med internationale kanaler. Væg til væg-tæppe. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Ingen udeplads.

Booker du et club-værelse, får du adgang til Level 45, en lounge med ekstra luksus på ferien. Udover hotellets øvrige restauranter, barer, lounger og oplevelser får du dette:

  • Ind- og udcheckning finder sted i Level 45
  • Adgang til Level 45 mellem kl. 06.30-23.00
  • Morgenmadsbuffet og à la carte menu, kl. 06.30-11.00
  • Der serveres aperitiffer kl. 11.30-13.30
  • Afternoon tea, kl. 15.00-17.00
  • Aperitif, kanapeer og premium drinks, kl. 17.30-19.30
  • Efter kl. 17.00 kun gæster over 15 er velkomne

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser

Meget rummelige deluxe-værelser med skønt lysindfald fra vinduerne, der går fra gulv til loft. To enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. Køleskab og el-kedel. Væg til væg-tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser Plus

Meget rummelige deluxe-værelser plus med skønt lysindfald fra vinduerne, der går fra gulv til loft. En stor dobbeltseng. En stor sofa samt tv med internationale kanaler. Køleskab og el-kedel. Væg til væg-tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Rummelige superior-værelser med skønt lysindfald fra vinduerne, der går fra gulv til loft. En dobbeltseng. Tv med internationale kanaler. Køleskab og el-kedel. Væg til væg-tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser og toilet. Ingen udeplads.

Antal personer: 2 personer.