Myro-Androu

apollo mondo local

  • • Familievenligt Local-hotel
  • • Havudsigt fra alle lejligheder
  • • Mange tilbagevendende gæster

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 15 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Populære Myro-Androu er beliggende ved Louma Bay i byen Pernera. Hotellet består af tre bygninger. Her findes taverna og en stor have, hvor børnene kan lege på græsområdet.

Pool og strandliv
På hotellet findes pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Solstole og parasoller ved stranden foran hotellet er mod betaling.

Mad og drikke
På hotellets restaurant Bloo kan du indtage morgenmad, frokost og middag, og nyde både lokale og internationale retter. Ved Lumabay poolbar serveres enkle sandwiches og drikkevarer gennem hele dagen. Nede ved stranden tilbyder Beach Front Coffee Corner Gelateria en stærk kaffe med is.

Øvrigt om hotellet
Hotellet har sin egen dagligvarebutik, hvor du kan finde friske grøntsager, årstidens frugt, drikkevarer, vand, is og solcremer samt badeprodukter. Barneseng og klapvogn kan lejes (vælg det som tillæg i bookingen for garanti). Gratis wifi på fællesområder. Niveauforskelle mellem hotel og strand. Musik fra nabohotellet kan høres i højsæsonen. Elevator findes kun i hovedbygningen.

Oplev omgivelserne
Gåafstand (ca. 300 meter) til Pernera centrum med taverner og souvenirbutikker. Ca. 3 km til centrum af Fig Tree Bay.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en buffet eller en fast menu - afhængig af sæson)

Værd at vide

En ny lystbådehavn bygges ved havet ca 500-600 m fra hotellet. Bygningen kan ses fra hotellet og opleves af og til som forstyrrende.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Alva

På lejlighedshotellet Alva bor du i moderne 2-værelses lejligheder superior og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger inden for rækkevidde af stranden i Fig Tree Bay. I lejlighederne kan du tilberede dagens måltider, fylde picnickurven til dine egne udforskninger på Cypern eller stranden, eller du kan tage det roligt på hotellet, svømme i poolen og gå ud og spise på en hyggelig restaurant. Du er på ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories byder på et dejligt poolområde med to pools. Her venter rolige feriedage med gåafstand til flere strande i Fig Tree Bay. Hotellet har et minimarked, hvor du kan købe ind til en simpel frokost på balkonen eller pakke en picnickurv til stranden.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. Alle værelser bliver renoveret til sommersæsonen 2024.