Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 152 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Det hele ,det levet helt op og mere til mine forventninger
-
Jeres guid information

Bekræftet køb : 2021-10-31


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-31


7 ud af 10

+
Aftensmad og morgenmad absolut lækkert!
-
Evt. Opvarmning af pool. På jeres billeder vises en flot legeplads til børn, denne var væk! Og det manglede helt sikkert til alle børnene.

Bekræftet køb : 2021-10-31


8 ud af 10

+
Placering,størrelse, parkering
-
Fliser ud til ny promenade

Bekræftet køb : 2021-10-24


8 ud af 10

+
Udsigten og beliggenhed ved havet
-
Lige mere hygge omkring restaurant .. mere græsk.

Bekræftet køb : 2021-10-24


3 ud af 10

+
Søde tjenere på restauranten. Udsigten.
-
Poolen var slidt og beskidt.

Bekræftet køb : 2021-10-24


8 ud af 10

+
Ikke overfyldt. Separat værelse i lejlighed
-
Legeplads eller lign. til underholdning af børn. Flere faciliteter til børn, som ikke koster penge.

Bekræftet køb : 2021-10-23


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-
gelænder ved trappen mellem stue og soveværelse.

Bekræftet køb : 2021-10-23


7 ud af 10

+
Udsigten
-
Brusekabinen i badeværelset! Man kunne ikke tage bad uden der lå en sø på gulvet bagefter.

Bekræftet køb : 2021-10-23


9 ud af 10

+
Beliggenheden. Venligt og hjælpsomt personale.
-
Lydisolering i blok D. Vi oplevede et lydtryk på ca 90 db fra nabohotel lørdag aften. Umuligt at opholde sig på terrassen alligevel generende høj musik i lejligheden med lukkede døre og vinduer.

Bekræftet køb : 2021-10-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

313 bedømmelser
Meget godt
 
201
Godt
 
85
Middel
 
26
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

23-09-2021

af evaan Ølstykke, Danmark

Sol, strand, vand og dejlig ferielejlighed.

Lige hjemkommet efter endnu en dejlig uges ophold på Myro-Androu (2. gang på 2 år) Fin og hurtig indcheckningen ved sen sene ankomst, af erfaring vidste vi at det var godt at have drikkelse med fra start. Fin lejlighed med soverum, stue og velassorteret køkken i et, samt en fin stor balkon ud mod den lille bugt som hotellet ligger ved. Hotellet er familiedrevet på 3 generation, og alle giver de hver i sær et nap med for at få gæsterne til at trives. Vi oplevede rigtig fin og utrolig imødekommenhed fra alle ansatte, nogle kan virke lidt mindre snaksagelige, men det bunder ofte sprogvanskligheder. Vi kom langt med smil, få gloser og ridt fingersprog, da vores græske halter en del. Morgenmadsbuffen er forbedret fra første gang vi var der, der er langt mere at vælge mellem, og det vi ikke lige kunne finde (havregryn uden nogen tilsætninger), så fandt de dem i køkkenet til os. Vælger man at bestille aftensmad, så er det buffet med skiftende temaer hver aften, så der altid er noget til enhver smag, vi fik afprøvet flere nye smagsoplevelser på dette ophold. Det er ikke verdens største buffet, men man bør også erindre, at hotellet er mindre, og det er begrænset hvor mange som tilslutter sig aftensmadsordningen. Hotellet tilbyder også a la carte for de som vil have et mere frit valg. Vi havde flere gange en lille snak med chefkokken, og han ønsker virkelig at gøre sit bedste for at gæsterne pris hans mad. Til de som har valgt aftensmadsordningen hjemmefra så tilbyder hotellet, at man på afrejsedagen må spise fra buffeten allerede kl. 18.30, dette mangler Apollo at informere om. Vi nød områdets ro både til sol og afsvaling i havvandet, om eftermiddagen gik vi lange ture langs Strandpromenaden, som nu dækker helt fra Pernera og til starten af Fig Tree Bay, eller tog med lokalbussen ud i det blå, - kan stærkt anbefales, det er hurtigt, nemt og billigt (1,5 euro hver vej pr. voksen) men pas på chaufførerne kører hurtigt og holder kun kort tid ved stoppestederne. Vi vil helt sikkert komme igen, og ønsker hotellet og deres personale stor tak for dette ophold.

 
25-08-2021

af A3600GHallanb

Godt og lækkert đź‘Ť

Rigtigt dejligt familie ejet hotel , med udsigt ud over Middelhavet . Fremragende morgenmad med alt for alle . Middagsmaden er ganske udemærket med forskellige temaer af mad , ud over ala carte . Et hotelkompleks som er værd at besøge igen . Rigtig lækre 2 værelses lejligheder , hvor der ikke mangler noget .

 
07-10-2019

af evaan Ølstykke, Danmark

Super afslappende ferieophold.

Rigtig dejlig lejlighedskompleks lige ud til en lille strand, skønne rummelige værelser med funktionelt køkken samt helt vidunderlig terrasse med fuld havudsigt. Man blev mødt med stor imødekommenhed fra alt personale, lige fra rengøring til tjenerne i restauranten og receptionen, var der et spørgsmål, så forsøgte de straks at løse det. Området er stille og roligt, ca. 3 km uden for det mere festorienterede Fig Tree Bay, der er flere restauranter og barer i området, så der mangler ikke noget. Det er muligt at gå stort set hele vejen fra Pernera til Fig Tree Bay på strandpromenaden langs kysten, kun et sted må man en lille bue omkring et par hoteller, ellers er der masser af taxi og billige busser. Vi nød en virkelig afslappende ferie med lange gåture ud i området omkring Pernera og omegn.

 
19-09-2018

af TBA53 Lolland, Danmark

Velholdt hotel

Vi var på dette hotel for nogle år siden og er nu vendt tilbage. Det fortryder vi ikke, for lejlighederne er nu meget bedre. Vi havde en velholdt, veludstyret stor 2-værelses lejlighed på 2. sal med den dejligste udstigt ud over en lille badebugt, som også er velegnet til snorkle. Sådanne bugter ligger hele langs kysten, så man kan nemt finde en, hvor der næsten ingen mennesker er. Omvendt kan man gå mod syd til en kæmpe strand ved, hvor der er fyldt med mennesker, spisesteder m.v. Der er en strandpromenade langs hele kysten, men den stopper desværre nogle hundrede meter syd for hotellet, så man skal lige finde nogle smutveje hen til den Vil lige nævne, at lejligheden havde gode skabe, hylder og skuffer (det er tit en mangelvare). Sengene er fantastiske - nogle af de bedste vi har prøvet. Fri (langsomt) WIFI og fri aircon. Vi plejer også at skrive om støj. Selve opråbet er stille og roligt, og vi høre ikke støj fra andre lejligheder. Desværre var et nybyggeri i gang bag hotellet, og det betød, at vi blev vækket kl. 0700 på hverdage, men det holder vel op, når byggeriet er færdigt. I går var der meget høj diskomusik fra nabohotellet hele aftenen til kl. 2300. Vi er her medio september og har det rigeligt varmt 30-32 grader, med det betyder også, at badevandet er dejlig varmt.

 
22-10-2017

af Lisbethharder Greve, Danmark

Fantastisk udsigt

Skønt mindre hotel med den skønneste udsigt. Dejlig restaurant og meget venligt personale både i reception og i restaurant. Værelserne store. Masser af skabsplads. Seng rigtig god. Dyner til 2 personer. Der kan lejes ekstra til opredningerne.