Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 447 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenhed så tæt på strand og centrum
-
Rengøring, personal,

Bekræftet køb : 2024-07-12


7 ud af 10

+
Lejligheden og poolområdet. Der var nok liggestole
-
Personalet virkede trætte af gæster. Vi kom sent fra lufthavnen pga nogen der manglede deres bagage. Jeg var den første i receptionen og fik nærmest en skideballe og han så meget vred ud over vores sene ankomst. Vi hilsner altid på alle ansatte på et hotel, det gad de ikke her. Vi havde læst gode anmeldelser om personalet, så det undrede os meget. Vi fik lov mod at betale 40 EUR kontant ekstra på hjemrejse dagen til at have vores lejlighed indtil kl 18.00, vi gjorde det. Men det er ikke godt de ikke har et sted man kan tage et bad inden afgang.

Bekræftet køb : 2024-07-08


8 ud af 10

+
Stort, rent og pænt
-
Deres mad var elendig. Man var afhængig af deres morgenmad og frokost da der ikke var andre alternativer.

Bekræftet køb : 2024-07-08


10 ud af 10

+
Rent og pænt. Meget venligt og serviceminded personale. Lige fra rengøringspersonale til receptionister var meget imødekommende og villige til at hjælpe med alt
-

Bekræftet køb : 2024-07-08


6 ud af 10

+
-
Man kunne ikke lade sine mobil m.m. Når man ikke var på værelset

Bekræftet køb : 2024-07-05


9 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed fra en stor altan med udsigt over havet, med det klareste turkise vand. I mødekommende personale. Vedligeholdte udenomsarealer, med masser af blomster, frugttræer, palmer mm. Stort hotelværelse, med indbydende og hyggelig indretning. Velassorteret supermarked.
-
Meget stille og “slukket” om aftenen, noget underholdning nogle aftener om ugen ville give stemning som manglede lidt, og/eller nogle aktiviteter ved poolen et par dage i løbet af ugen. Vandgymnastik eller andet..

Bekræftet køb : 2024-07-05


10 ud af 10

+
Det var et hyggeligt hotel, ordentligt, pænt og rent
-

Bekræftet køb : 2024-07-05


8 ud af 10

+
Dejligt og roligt, familiær stemning, rigtig dejlig lejlighed med godt køkken, mini Market på hotel, sødt personale, stranden.
-
Dejligt hotel, som vi gerne vil tilbage til. Måske hvis man kunne få lov til at motionssvømme fra kl. 09 - 10, inden poolen åbner. og rigtig fint hvis poolen først lukker kl. 19,00, i stedet for kl. 18.00 - så kan man nyde det sidste sol og svømme lidt inden aftensmaden.

Bekræftet køb : 2024-07-05


8 ud af 10

+
Beliggenheden, ingen overvældende musik støj, handicapvenligt område, smilende personale
-
Mados fra nabo restauranten og tømning af tomme flasker i container generede os om aftenen når vi sad på altanen.

Bekræftet køb : 2024-07-01


8 ud af 10

+
Udsigt fra værelset og dejlig tæt på by.
-
Pool møblerne og stole borde ved pool baren .

Bekræftet køb : 2024-06-28


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

340 bedømmelser
Meget godt
 
218
Godt
 
90
Middel
 
26
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

11-08-2022

af 786philips Ayia Napa, Cypern

Dejlig beliggenhed. Store mangler

Vi var der en uge med 11 personer i 4 værelser og der er nogler problemer som de burde løse. Kun 1 Nøgle pr værelse og vi kune ikke få en mere. Det er problem når vi kommer og går forskelligt. Ingen nøgler til toilet døren Der er kun en Remote til aircon og vi måtte ikke få en mere. Det er et problem når der er 2 aircondition-anlæg i lejligheden og der sover mennesker i begge rum. Betaling for lån af sikerheds skab, som plejer at være gratis på de fleste hoteller. Betaling for de gode solstole som hotellet har stående på hotellets græs ved stranden. Der er ikke pool / strand håndklæder. Dem skal du have med hjemmefra. Det har jeg heller ikke prøvet før. Hynderne er virkelig pletter på solvogne ved poolen. De ser meget beskidte ud. Manageren på hotellet var enormt sur og ikke kunde venlig, når vi spurgte efter se ting vi manglede og vi kunne slet ikke tale med ham. Der er ikke noget “forstyr ikke skilte” på værelset. Den ene dag smed en sur rengørings dame vores børn id af værelset da de bad hende komme igen senere for de lå og slappede af. Fin pool og der er altid solvogne ledig ved poolen det er dejligt og vi var der i højsæsonen. Fin morgenmad.

 
16-06-2022

af Jimmi22 Rødby, Danmark

Super godt med god beliggenhed

Dejlige store lejligheder med fantastisk flot udsigt over vandet. Dejligt poolområde med børneområde. 2 minutter til strand med sand og rolig lagune. 2 solsenge og parasol kan lejes for 7,50 euro på dag. Dejligt stor morgenbuffé med stort set alt. Og så sidder man med en fantastisk flot udsigt. Personalet er super venlige og flinke til at hjælpe. Der er et supermarked hvor du kan købe næsten alt. Priserne er det samme som andre supermarkeder. Der må ryges ude også ved morgenbuffén og restaurenten. Hvis man ønsker ro på sin ferie så er dette ikke stedet da der er larm fra børnepoolen og meget musik fra nabohotellet især om aftenen. Men stedet byder på så meget andet godt så vi kan kun anbefale dette sted og kan godt forstå at folk vender tilbage hertil.

 
23-09-2021

af evaan Ølstykke, Danmark

Sol, strand, vand og dejlig ferielejlighed.

Lige hjemkommet efter endnu en dejlig uges ophold på Myro-Androu (2. gang på 2 år) Fin og hurtig indcheckningen ved sen sene ankomst, af erfaring vidste vi at det var godt at have drikkelse med fra start. Fin lejlighed med soverum, stue og velassorteret køkken i et, samt en fin stor balkon ud mod den lille bugt som hotellet ligger ved. Hotellet er familiedrevet på 3 generation, og alle giver de hver i sær et nap med for at få gæsterne til at trives. Vi oplevede rigtig fin og utrolig imødekommenhed fra alle ansatte, nogle kan virke lidt mindre snaksagelige, men det bunder ofte sprogvanskligheder. Vi kom langt med smil, få gloser og ridt fingersprog, da vores græske halter en del. Morgenmadsbuffen er forbedret fra første gang vi var der, der er langt mere at vælge mellem, og det vi ikke lige kunne finde (havregryn uden nogen tilsætninger), så fandt de dem i køkkenet til os. Vælger man at bestille aftensmad, så er det buffet med skiftende temaer hver aften, så der altid er noget til enhver smag, vi fik afprøvet flere nye smagsoplevelser på dette ophold. Det er ikke verdens største buffet, men man bør også erindre, at hotellet er mindre, og det er begrænset hvor mange som tilslutter sig aftensmadsordningen. Hotellet tilbyder også a la carte for de som vil have et mere frit valg. Vi havde flere gange en lille snak med chefkokken, og han ønsker virkelig at gøre sit bedste for at gæsterne pris hans mad. Til de som har valgt aftensmadsordningen hjemmefra så tilbyder hotellet, at man på afrejsedagen må spise fra buffeten allerede kl. 18.30, dette mangler Apollo at informere om. Vi nød områdets ro både til sol og afsvaling i havvandet, om eftermiddagen gik vi lange ture langs Strandpromenaden, som nu dækker helt fra Pernera og til starten af Fig Tree Bay, eller tog med lokalbussen ud i det blå, - kan stærkt anbefales, det er hurtigt, nemt og billigt (1,5 euro hver vej pr. voksen) men pas på chaufførerne kører hurtigt og holder kun kort tid ved stoppestederne. Vi vil helt sikkert komme igen, og ønsker hotellet og deres personale stor tak for dette ophold.

 
25-08-2021

af A3600GHallanb Korsør, Danmark

Godt og lækkert 👍

Rigtigt dejligt familie ejet hotel , med udsigt ud over Middelhavet . Fremragende morgenmad med alt for alle . Middagsmaden er ganske udemærket med forskellige temaer af mad , ud over ala carte . Et hotelkompleks som er værd at besøge igen . Rigtig lækre 2 værelses lejligheder , hvor der ikke mangler noget .

 
07-10-2019

af evaan Ølstykke, Danmark

Super afslappende ferieophold.

Rigtig dejlig lejlighedskompleks lige ud til en lille strand, skønne rummelige værelser med funktionelt køkken samt helt vidunderlig terrasse med fuld havudsigt. Man blev mødt med stor imødekommenhed fra alt personale, lige fra rengøring til tjenerne i restauranten og receptionen, var der et spørgsmål, så forsøgte de straks at løse det. Området er stille og roligt, ca. 3 km uden for det mere festorienterede Fig Tree Bay, der er flere restauranter og barer i området, så der mangler ikke noget. Det er muligt at gå stort set hele vejen fra Pernera til Fig Tree Bay på strandpromenaden langs kysten, kun et sted må man en lille bue omkring et par hoteller, ellers er der masser af taxi og billige busser. Vi nød en virkelig afslappende ferie med lange gåture ud i området omkring Pernera og omegn.