Malama Beach Holiday Village

apollo mondo family

 • • Svømmeskole og børneklub
 • • Familievenligt
 • • Nær stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village består af flere bygninger og ligger i kort afstand fra stranden i byen Kapparis et stykke udenfor Fig Tree Bay. Lokalbussen tager dig til Fig Tree Bay på kun ca. 20 minutter, hvor der venter mange restauranter, caféer og bagerier. Strandene langs med kysten anses for at være nogle af Cyperns bedste.

Poolområde og strand
Her er et poolområde med udsigt over havet. Den ene af de to pools har børnesektion. Solstole, parasoller og håndklæder. Du kan også få reserveret en solstol til dig under hele opholdet. I poolbaren serveres kølige drinks. Ved stranden, der ligger ned af en trappe fra hotellet, findes solstole og parasoller til leje.

Restauranter og barer
Hotellets buffetrestaurant La Piazza har flere forskellige madstationer, hvor du kan se kokke tilberede din mad. På All Sweets Corner serveres f.eks. forskellige crepes, vafler, is og andre desserter.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Børneklub og svømmeskole
For børnene er der et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Læs mere om Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. Sjove Polly & Mino er børnenes favoritter, som dukker op hist og her på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino.

Træning og velvære
På Malama Beach Holiday Village findes der fitnessrum med godt udstyr for dig, der kan lide at træne. Der er fire gratis træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. På hotellet er der flere løbe- og cykelruter. Cykler kan lejes (ikke i hotellets regi). Mulighed for sportsaktiviteter som beach volley, tennis (lidt slidte baner) og squash. Læs mere om sport og træning på Malama Beach Holiday Village.

Hotellets spa tilbyder diverse behandlinger samt massage, sauna, jacuzzi og hamam mod betaling. Der findes også indendørs (opvarmet) pool på hotellet.

Øvrigt
Stejl bakke fører fra hotellet ned til stranden.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Family-hoteller.

Inkluderet på Apollo Mondo Family på Malama Beach Holiday Village

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Wifi i fællesområder
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved poolområdet
 • Beach volley
 • Squash og tennis (mod depositum)

Kan tilkøbes

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Spa samt behandlinger
 • Solstole og parasoller ved stranden
 • Cykler

Måltider

Indgår:

Lejligheder der kun har morgenmadsbuffet, kan tilkøbe All Inclusive. Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

Vær opmærksom på

Malama Beach Holiday Village er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 30. april-12. november 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træning med skandinavisktalende instruktører. Dato for sommer 2024 kommer snart.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til dette hotel, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet det sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil din direkte transfer når du booker rejsen eller tilføj den efterfølgende under Min Rejse eller på telefon 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Min rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. For en mere behagelig ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Sunrise Garden

Sunrise Garden har en perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant. Hvis du tilkøber halvpension, er der flere muligheder til middagen.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise på flere restauranter på hotellet eller på udvalgte restauranter i centrum af Protaras. Til sommer 2023 bygger hotellet et vandland med syv vandrutsjebaner, en børnepool og små vandrutsjebaner og en voksenpool med swim-up bar.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn og er for gæster over 16 år. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Sweet Memories

Sweet Memories byder på et dejligt poolområde med to pools. Her venter rolige feriedage med gåafstand til flere strande i Fig Tree Bay. Hotellet har et minimarked, hvor du kan købe ind til en simpel frokost på balkonen eller pakke en picnickurv til stranden.