Malama Beach Holiday Village

apollo mondo family

 • • Svømmeskole og børneklub
 • • Familievenligt
 • • Nær stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village er et af vores Apollo Mondo Family Resorts - et familiehotel med ekstra af alt. Her tilbydes alt, du skal bruge for en skøn familieferie; Polly & Minos børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café og gratis træning med skandinavisktalende Apollo personale.

Når voksne tilkøber pension spiser børn under 12 år gratis på alle vores Apollo Mondo Family hoteller til sommer. (Gælder kun nybookinger.)


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer. Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Venligt personale. God pool.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village består af flere bygninger og ligger i kort afstand fra stranden i byen Kapparis et stykke udenfor Fig Tree Bay. Lokalbussen tager dig til Fig Tree Bay på kun ca. 20 minutter, hvor der venter mange restauranter, caféer og bagerier. Strandene langs med kysten anses for at være nogle af Cyperns bedste.

Poolområde og strand
Her er et poolområde med udsigt over havet. Den ene af de to pools har børnesektion. Solstole, parasoller og håndklæder. Du kan også få reserveret en solstol til dig under hele opholdet. I poolbaren serveres kølige drinks. Ved stranden, der ligger ned af en trappe fra hotellet, findes solstole og parasoller til leje.

Restauranter og barer
Hotellets buffetrestaurant La Piazza har flere forskellige madstationer, hvor du kan se kokke tilberede din mad. På All Sweets Corner serveres f.eks. forskellige crepes, vafler, is og andre desserter.

Baristakaffe på Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café serveres cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Børneklub og svømmeskole
For børnene er der et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Læs mere om Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. Sjove Polly & Mino er børnenes favoritter, som dukker op hist og her på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino.

Træning og velvære
På Malama Beach Holiday Village findes der fitnessrum med godt udstyr for dig, der kan lide at træne. Der er fire gratis træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. På hotellet er der flere løbe- og cykelruter. Cykler kan lejes (ikke i hotellets regi). Mulighed for sportsaktiviteter som beach volley, tennis (lidt slidte baner) og squash. Læs mere om sport og træning på Malama Beach Holiday Village.

Hotellets spa tilbyder diverse behandlinger samt massage, sauna, jacuzzi og hamam mod betaling. Der findes også indendørs (opvarmet) pool på hotellet.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Family Resorts!

Inkluderet på Apollo Mondo Family Resorts på Malama Beach Holiday Village

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Wifi i fællesområder
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved poolområdet
 • Beach volley
 • Squash og tennis (mod depositum)

Mot betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swimschool by Apollo
 • Mondo Café
 • Spa samt behandlinger
 • Solstole og parasoller ved stranden
 • Cykler

Måltider

Morgenmadsbuffet eller All Inclusive indgår.

Lejligheder der kun har morgenmadsbuffet, kan tilkøbe All Inclusive.

Værd at vide

 • Stejl bakke og trapper fører ned til stranden
 • Lokaltrafik udenfor hotellet
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte ved stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Vil du være aktiv dig er der både fitnessrum og tennisbaner. Her er gåafstand til shopping og restauranter. Mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Sunrise Garden

Perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant med græsk mad.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise middag på hotellet eller tre udvalgte restauranter i Protaras centrum.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.