Cavo Maris Beach Hotel

 • • Familievenligt
 • • Tilkøb måltider
 • • Nær stranden

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. For en mere behagelig ferie kan du tilkøbe All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggendenheden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 4 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte ovenfor stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Kun en stor have adskiller hotellet fra stranden. I haven er der solstole og parasoller. Cavo Maris Beach Hotel har et indbydende poolområde med en pool, en stor separat børnepool, solstole og parasoller og en poolbar. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Indendørs pool og jacuzzi (børn under 12 år skal være i selskab med en voksen).

Hotellet har buffetrestauranten Alkion og to à la carte-restauranter, H Taverna og Argo. Der er også en grillrestaurant, Stonegrill, og sushirestauranten Seaweed. I hotellets have er en traditionel cafe, To Kafeneion, der serverer kaffe, cypriotiske kager og ouzo. Isbar/crêperie. Bar og loungebar. Poolbaren byder på snacks, lettere retter og is.

Tennisbane (udstyr mod depositum), bordtennis, boccia og basketball. Fitnessrum med en aldersgrænse på 18 år. Billard, bordtennis og airhockey. Cykler kan lejes. Spa med sauna, dampbad, massage og andre behandlinger mod betaling. Legeplads og international børneklub for børn mellem 4 og 12 år med engelsktalende personale. Dagsaktiviteter og aftenunderholdning for både voksne og børn.

Gratis wifi på fællesområder. Der er ca. 100 meter til supermarkedet og ca. 100 meter til busstoppestedet. Ca. 10 minutter i bil til Paralimni eller Ayia Napa. Gåafstand til shopping og restauranter.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Alkion, kl. 07.15-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant Alkion, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet i restaurant Alkion, kl. 19.00-21.30
 • Snacks kl. 11.00-13.00, kl. 15.30-19.00 og kl. 21.30-23.00
 • Is kl. 11.00-23.00
 • Kaffe, te og småkager, kl. 15.30-18.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Med All Inclusive Ultra mod betaling er alt ovenstående inkluderet, men også:

En middag pr. restaurant om dagen i buffetrestauranten Alkion, à la carte restaurant H Taverna, grillrestaurant Stone Grill, à la carte restaurant The Argo og sushirestaurant Seaweed. Måltiderne består af en forret, en hovedret og en dessert. Vin, øl og internationale mærker af alkohol samt sodavand, juice, vand, te og kaffe er inkluderet under middagen i disse restauranter. Bordreservation er påkrævet. Sidste bestilling er kl. 22.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Du skal underskrive en kvittering for alt, hvad du bestiller i stedet for at bære et bestemt armbånd. All Inclusive gælder fra 14.00 på ankomstdagen til kl 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Sunrise Garden

Sunrise Garden har en perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant. Hvis du tilkøber halvpension, er der flere muligheder til middagen.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise på flere restauranter på hotellet eller på udvalgte restauranter i centrum af Protaras. Til sommer 2023 bygger hotellet et vandland med syv vandrutsjebaner, en børnepool og små vandrutsjebaner og en voksenpool med swim-up bar.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn og er for gæster over 16 år. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.