Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At al inclusive var med ægte mærker spiritus og ikke lokale varianter Servicen generalt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til Crystal Springs Beach - et hotel med den bedste strandbeliggenhed og dejligt poolområde. Poolområde med to pools, heraf en separat børnepool og en jacuzzi. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice.

Buffetrestauranten Salamina serverer morgenmad, frokost og middag. Ved poolen ligger à la carte-restauranten Yialos, som udover frokost og aftensmad også serverer snacks. Ouzerian Basilikos serverer kun middag. Mænd skal have lange bukser på til middag. Udover poolbaren er der også Teukros lobbybar.

Gratis fitnessrum med cardiomaskiner og frie vægte samt forskellige former for holdtræning. Cykler kan lejes. Tennis, bordtennis, volleyball, dart og boule. Sauna (aldersgrænse 16 år), massage og diverse spabehandlinger mod betaling. Frisør.

Aktiviteter og spil i løbet af dagen samt underholdning for store og små om aftenen. Legeplads med klatrestativ og rutsjebaner. Indendørs legerum for børn 4-12 år med personale fra hotellet.

Hotellet ligger lige ved stranden og kun ca. 350 meter fra det nærmeste lokale centrum med butikker, barer og restauranter. Ca. 2 kilometer fra Pernera og ca. 5 kilometer fra centrum af Protaras.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmad

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Salamina, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i restaurant Salamina, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i Yialos poolbar og restaurant, kl. 10.00-20.00
 • Middagsbuffet i restaurant Salamina, kl. 18.30-21.30
 • Middag i restaurant Basilikos (fast menu), kl. 18.30-22.00. (Reservation kræves en dag i forvejen)
 • Middag i Yialos poolbar og restaurant (et udvalg af retter), frem til kl. 20.00
 • Aftensnacks i lobbybaren, frem til kl. 23.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. For en mere behagelig ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Sunrise Garden

Sunrise Garden har en perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant med græsk mad.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise middag på hotellet eller tre udvalgte restauranter i Protaras centrum.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn og er for gæster over 16 år. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.