Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Overvejende meget servicemindet personale. God lille strand tilknyttet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til Crystal Springs Beach - et hotel med den bedste strandbeliggenhed og dejligt poolområde. Poolområde med to pools, heraf en separat børnepool og en jacuzzi. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice.

Buffetrestauranten Salamina serverer morgenmad, frokost og middag. Ved poolen ligger à la carte-restauranten Yialos, som udover frokost og middag også serverer snacks. Restaurant Basilikos serverer kun middag, bordreservation kræves. Mænd skal have lange bukser på til middag. Udover poolbaren er der også Teukros lobbybar.

Gratis fitnessrum med cardiomaskiner og frie vægte samt forskellige former for holdtræning. Cykler kan lejes. Tennis, bordtennis, volleyball, dart og boule. Sauna (aldersgrænse 16 år), massage og diverse spabehandlinger mod betaling. Frisør.

Aktiviteter og spil i løbet af dagen samt underholdning for store og små om aftenen. Legeplads med klatrestativ og rutsjebaner. Indendørs legerum for børn 4-12 år med personale fra hotellet.

Hotellet ligger lige ved stranden og kun ca. 350 meter fra det nærmeste lokale centrum med butikker, barer og restauranter. Ca. 2 kilometer fra Pernera og ca. 5 kilometer fra centrum af Protaras.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmad

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive Ultra

Når voksne tilkøber halvpension, spiser børn op til 12 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Salamina, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i restauranten Salamina, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i Yialos poolbar og restaurant, kl. 10.00-20.00
 • Middagsbuffet i restauranten Salamina, kl. 18.30-21.30
 • Middag i restaurant Basilikos (fast menu), kl. 18.30-22.00
 • Middag i Yialos poolbar og restaurant (et udvalg af retter), frem til kl. 20.00
 • Aftensnacks i lobbybaren, frem til kl. 23.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12:00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

På lejlighedshotellet Alva bor du i moderne 2-værelses lejligheder superior og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger inden for rækkevidde af stranden i Fig Tree Bay. I lejlighederne kan du tilberede dagens måltider, fylde picnickurven til dine egne udforskninger på Cypern eller stranden, eller du kan tage det roligt på hotellet, svømme i poolen og gå ud og spise på en hyggelig restaurant. Du er på ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories byder på et dejligt poolområde med to pools. Her venter rolige feriedage med gåafstand til flere strande i Fig Tree Bay. Hotellet har et minimarked, hvor du kan købe ind til en simpel frokost på balkonen eller pakke en picnickurv til stranden.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. Alle værelser bliver renoveret til sommersæsonen 2024.