Grecian Park

  • • Her ligger en af Cyperns bedste sushirestauranter
  • • Lige ved nationalparken Kap Greco
  • • Fantastisk udsigt over havet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super lækkert hotel. Lækker mad, dejligt med så mange forskellige muligheder. Virkelig sødt perso...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort poolområde med en pool og en separat børnepool. Gratis solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar. Indendørs pool og jacuzzi. Gratis transport til/fra stranden på faste tidspunkter på dagen.

På hotellet findes flere restauranter og barer. Hovedrestauranten Antaeus serverer buffet tre dage om ugen og fire dage om ugen tilbydes a la carte fra en fast menu. Restaurant Ravioli's tilbyder italienske retter til middag (reservation kræves). Café Charisma tilbyder enklere retter til frokost og snacks hele dagen. På hotellet er der også den populære japanske sushirestaurant UMI, kendt som en af Cyperns bedste. På alle restauranter skal mænd bære lange bukser under middagen. På hotellet findes flere hyggelige loungebarer, og på stranden findes en snackbar.

Gratis wifi. Gratis fitness-faciliteter, billard og bordtennis. Gratis tennis (udstyr og lys på banen er mod betaling). Spa med skønne behandlinger og massage mod betaling. Frisør. Legeplads og børneklub i hotellets regi fra slut maj til slut oktober for børn 4-12 år (engelsktalende personale). Reception døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling. Trapper for at komme til stranden. Solstole og parasoller på stranden mod betaling (ej i hotellets regi). Gratis hotelbus til Grecian Bay (nær centrum) flere gange om dagen. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- og helpension mod betaling. Morgenmadsbuffet serveres i Café Charisma. Halvpension omfatter morgenmadsbuffet i Café Charisma og middag i restaurant Antaeus. Helpension omfatter morgenmad og frokost i Café Charisma samt middag i restaurant Antaeus.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte ved stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Vil du være aktiv dig er der både fitnessrum og tennisbaner. Her er gåafstand til shopping og restauranter. Mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Sunrise Garden

Perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant med græsk mad.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise middag på hotellet eller tre udvalgte restauranter i Protaras centrum.

Malama Beach Holiday Village

All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village er et af vores Apollo Mondo Family Resorts - et familiehotel med ekstra af alt. Her tilbydes alt, du skal bruge for en skøn familieferie; Polly & Minos børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café og gratis træning med skandinavisktalende Apollo personale.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.