Grecian Park

  • • Her ligger en af Cyperns bedste sushirestauranter
  • • Lige ved nationalparken Kap Greco
  • • Fantastisk udsigt over havet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten Meget venligt personale God service på hotellet Flot morgenmad Gode solsenge med parasoller
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort poolområde med en pool og en separat børnepool. Gratis solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar. Indendørs pool og jacuzzi. Gratis transport til/fra stranden på faste tidspunkter på dagen.

På hotellet findes flere restauranter og barer. Hovedrestauranten Antaeus serverer buffet tre dage om ugen og fire dage om ugen tilbydes a la carte fra en fast menu. Restaurant Ravioli's tilbyder italienske retter til middag (reservation kræves). Café Charisma tilbyder enklere retter til frokost og snacks hele dagen. På hotellet er der også den populære japanske sushirestaurant UMI, kendt som en af Cyperns bedste. På alle restauranter skal mænd bære lange bukser under middagen. På hotellet findes flere hyggelige loungebarer, og på stranden findes en snackbar.

Gratis wifi. Gratis fitness-faciliteter, billard og bordtennis. Gratis tennis (udstyr og lys på banen er mod betaling). Spa med skønne behandlinger og massage mod betaling. Frisør. Legeplads og børneklub i hotellets regi fra slut maj til slut oktober for børn 4-12 år (engelsktalende personale). Reception døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling. Trapper for at komme til stranden. Solstole og parasoller på stranden mod betaling (ej i hotellets regi). Gratis hotelbus til Grecian Bay (nær centrum) flere gange om dagen. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- og helpension mod betaling. Morgenmadsbuffet serveres i Café Charisma. Halvpension omfatter morgenmadsbuffet i Café Charisma og middag i restaurant Antaeus. Helpension omfatter morgenmad og frokost i Café Charisma samt middag i restaurant Antaeus.