Grecian Park

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og størrelsen på værelserne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort poolområde med en pool og en separat børnepool. Gratis solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar. Indendørs pool og børnepool og jacuzzi. Hotellet tilbyder transport til/fra stranden på faste tidspunkter på dagen.

På hotellet findes flere restauranter og barer. Hovedrestauranten Antaeus serverer buffet tre dage om ugen og fire dage om ugen tilbydes a la carte fra en fast menu. Restaurant Ravioli's tilbyder italienske retter til middag (reservation kræves). Café Charisma tilbyder enklere retter til frokost og snacks hele dagen. På hotellet er der også den populære japanske sushirestaurant UMI, kendt som en af Cyperns bedste. På alle restauranter skal mænd bære lange bukser under middagen. På hotellet findes flere hyggelige loungebarer, og på stranden findes en snackbar.

Gratis wifi. Gratis fitness-faciliteter, billard og bordtennis. Gratis tennis (udstyr og lys på banen er mod betaling). Spa med skønne behandlinger og massage mod betaling. Frisør. Legeplads og børneklub i hotellets regi fra slut maj til slut oktober for børn 4-12 år (engelsktalende personale). Reception døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling. Trapper for at komme til stranden. Solstole og parasoller på stranden mod betaling (ej i hotellets regi). Gratis hotelbus til Grecian Bay (nær centrum) flere gange om dagen. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Helpension

Morgenmadsbuffet serveres i Café Charisma. Halvpension omfatter morgenmadsbuffet i Café Charisma og middag i restaurant Antaeus. Helpension omfatter morgenmad og frokost i Café Charisma samt middag i restaurant Antaeus.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

På lejlighedshotellet Alva bor du i moderne 2-værelses lejligheder superior og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger inden for rækkevidde af stranden i Fig Tree Bay. I lejlighederne kan du tilberede dagens måltider, fylde picnickurven til dine egne udforskninger på Cypern eller stranden, eller du kan tage det roligt på hotellet, svømme i poolen og gå ud og spise på en hyggelig restaurant. Du er på ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories byder på et dejligt poolområde med to pools. Her venter rolige feriedage med gåafstand til flere strande i Fig Tree Bay. Hotellet har et minimarked, hvor du kan købe ind til en simpel frokost på balkonen eller pakke en picnickurv til stranden.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. Alle værelser bliver renoveret til sommersæsonen 2024.