Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotel med havudsigt fra tagterrassen, hvor poolen og en dejlig restaurant og bar ligger. Hotellet ligger i det moderne kvarter i Nessebar, i gåafstand til den gamle bydel og stranden. For at bo hotellet skal man være fyldt 16 år.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer/2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,1 ud af 10
Baseret på 15 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Marina Palace i Nessebar har et poolområde på taget med en pool med behagelige solstole i vandet, en jacuzzi samt solstole og parasoller.

Buffetrestauranten Marina serverer morgenmad, frokost og middag fra det internationale køkken. Der er en à la carte-restaurant på taget, Vista Del Mar, med en vidunderlig udsigt over Nessebar og Sunny Beach, samt en Sky Bar på taget. Marina Bar serverer sen morgenmad og eftermiddagsbrunch.

Der er et fitnessrum, og du kan også deltage i yoga og vandaerobic i grupper. Massage, sauna og dampbad mod betaling. Spillelokale med bordtennis, billard og bordfodbold. Aftenunderholdning flere aftener i ugen med danseshows og en aften med live musik.

Gratis wifi på hele hotellet. Betalt parkering. Gåafstand til stranden og centrum med butikker, restauranter, barer og underholdning. Lokaltrafik kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Marina, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad, kager, frugt og is i Bar Marina, kl. 10.00-12.30
  • Frokostbuffet i Marina-restauranten, kl. 12.30-14.30
  • Snacks som pizza, pasta, sandwich, pommes frites, kager, frugt og is i Bar Marina, kl. 14.30-18.30
  • Middagsbuffet i restauranten Marina, kl. 18.30-21.00
  • En middag fra en fast menu i à la carte-restauranten Vista del Mar - gælder for ophold på mindst 5 nætter, bordreservation kræves.
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i en af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Nessebar

Paradiso

Paradiso har et dejligt poolområde med havudsigt. Lad dig tiltrække af beliggenheden, der giver dig både charmerende Nessebar med sine smalle brostensbelagte gader og den brede sandstrand i livlige Sunny Beach. Atmosfæren på hotellet er voksen, men hotellet byder alle aldre velkommen.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badegæster se frem til to dejlige poolområder, et vandland for de mindste og et stort vandland for hele familien. Foretrækker du at bade i havet, findes det et stenkast væk.

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et dejligt All Inclusive-hotel og har noget for alle i familien. Der er et stort poolområde, et stort vandland med sjove vandrutsjebaner, flere aktiviteter, en børneklub til grin og leg og en dejlig spa at slappe af i. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter og barer at bruge. Om sommeren er solstole og parasoller inkluderet på stranden.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har en perfekt beliggenhed, lige ved den dejlige strand i Nessebar. Fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet og du bor i lyse og fine lejligheder, nogle rummer op til 6 personer. På en kort gåtur når du de gamle dele af Nessebar med restauranter, hyggelige butikker, markeder og levn fra en svunden tid.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar byder på en dejlig udsigt over havet og omgivelserne. Med den perfekte beliggenhed ved havet og gåafstand til centrum er dette et perfekt hotel til en dejlig og afslappende ferie i Bulgarien.