Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotel med havudsigt fra tagterrassen, hvor poolen og en dejlig bar ligger. Hotellet ligger i det moderne kvarter i Nessebar, i gåafstand til den gamle bydel og stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,1 ud af 10
Baseret på 15 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Marina Palace i Nessebar har en pool med børnesektion og solstole på tagterrassen. Restaurant, der serverer internationale retter, og hvor man kan vælge at sidde udenfor og spise, hvis man har lyst. Der er også en bar på taget, en pub og en cocktailbar.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Gratis fitnessrum. Gruppetræning såsom yoga og vandaerobic. Sauna og jacuzzi mod betaling. Film der viser nogle aftener. Spillelokale med blandt andet bordtennis, billard og fodbold. Parkering mod betaling.

Gåafstand til stranden samt til centrum med butikker, restauranter, barer og underholdning. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

All inclusive inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Marina, kl. 07.30-10.00
  • Sen morgenmad, kager og is i bar Marina, kl. 10.00-12.30
  • Frokostbuffet i restaurant Marina, kl. 12.30-14.30
  • Snacks som pizza, pasta, sandwich, pommes frites, kager, frugt og is i bar Marina, kl. 14.30-18.30
  • Middagsbuffet i restaurant Marina, kl. 18.30-21.00
  • Ubegrænset lokale forfriskninger, øl, vin og drinks i baren Marina, Sky bar eller poolbaren kl. 08.30-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et vidunderligt All Inclusive-hotel og har noget for enhver smag for alle i familien. Der er et stort poolområde, aktiviteter, vandland og en skøn spa.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badegæster se frem til to dejlige poolområder, et vandland for de mindste og et stort vandland for hele familien. Foretrækker du at bade i havet, findes det et stenkast væk.

Paradiso

Hotel Paradiso har et dejligt poolområde med havudsigt. Lad dig tiltrække af beliggenheden, der giver dig både charmerende Nessebar med sine smalle brostensbelagte gader og den brede sandstrand i livlige Sunny Beach. Atmosfæren på hotellet er voksen, men hotellet byder alle aldre velkommen.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har en perfekt beliggenhed, lige ved den dejlige strand i Nessebar. Fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet og du bor i lyse og fine lejligheder, nogle rummer op til 6 personer. På en kort gåtur når du de gamle dele af Nessebar med restauranter, hyggelige butikker, markeder og levn fra en svunden tid.