Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badegæster se frem til to dejlige poolområder, et vandland for de mindste og et stort vandland for hele familien. Foretrækker du at bade i havet, findes det et stenkast væk.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,5 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Nessebar Mare Bay består af to bygninger, Mare og Bay, som ligger få hundrede meter fra hinanden. Hoteldelene deler faciliteter, men måltider, barer og pools må kun bruges i den hoteldel, hvor du bor.

Poolområdet på Bay har en pool med en mere lavvandet del til de mindre børn, og poolområdet på Mare har en pool og en stor separat børnepool samt en mindre pool med to vandrutsjebaner til de mindste børn. Der er to indendørs pools, en i hver del af hotellet.

For hele familien er der et stort og dejligt badeland med fire pools, heraf en stor børnepool. I alt er der syv vandrutsjebaner, hvoraf to er til de mindre børn. Ved de fem største baner skal man være 120 centimeter eller højere for benytte dem, og de to mindre må man ikke være højere end 120 centimeter for at benytte dem.

Poolhåndklæder mod depositum. Solstole og parasoller ved poolen, ved havnefronten og på solterrassen mellem Mare og Bay. Der er også en poolbar ved hvert poolområde. Vandlandet er åbent fra start juni til slut september, afhængig af vejr og temperatur.

Hovedrestauranterne i Mare og Bay serverer morgen-, frokost- og middagsbuffet. Der er en japansk bar, Umi, som serverer sushi og tempura om aftenen. Malecon Bar på Bay serverer tapas, sangria og cocktails. Der serveres tyske specialiteter og øl i Der Biergarten.

På nabohotellet Sol Nessebar Palace er der et fitnessrum, som du kan bruge gratis. Der er også spa med jacuzzi, hammam, dampbad og sauna - alt sammen mod betaling.

Hotellets egne aktivitetsværter arrangerer forskellige aktiviteter hver dag, såsom aerobics, vandaerobics og aftenunderholdning. Her kan du også spille tennis, basketball, boule, minigolf, bordtennis, fodbold, billard og volleyball.

Hotellets engelsktalende personale har en børneklub for børn mellem 4 og 11 år. Der er også en legeplads.

Gratis wifi i receptionen. Trapper til stranden. På stranden er der solstole mod betaling, og der sejler både til Nessebar (kun i højsæsonen og mod betaling). Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.00-21.00
 • Snacks som pizza, hamburger, salat og is i poolbarerne, kl. 10.00-17.00
 • Is i Ice Pavilion, kl. 11.00-16.30 - juni til medio september
 • Panini i Bar Embarcadero, kl. 11.00-15.00
 • Snacks og øl i Der Biergarten, kl. 11.00-18.30 og 20.00-23.00
 • Øl i Der Biergarten, kl. 16.00-23.00
 • Kaffe, te og sandwiches i Bar Embarcadero, kl. 10.00-18.00 - juni til medio september
 • Paella i restauranten Paellador Levante, kl.12.00-15.00 - juni til medio september
 • En valgfri middag pr. uge i den italienske restaurant Osteria del Golfo, kl. 18.30-21.30, bordreservation kræves
 • Sushi i Umi Japanese Corner, kl. 20.00-22.00 - juni til start september, bordreservation kræves
 • Middag i den spanske restaurant Taperia Malecon, kl. 20.00-22.30, bordreservation kræves
 • Middag i den italienske restaurant Osteria del Golfo, kl. 18.30-21.30 - slut maj til medio september, bordreservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-23.00

Lange bukser kræves om aftenen i alle restauranter. Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et vidunderligt All Inclusive-hotel og har noget for enhver smag for alle i familien. Der er et stort poolområde, aktiviteter, vandland og en skøn spa.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotel med havudsigt fra tagterrassen, hvor poolen og en dejlig bar ligger. Hotellet ligger i det moderne kvarter i Nessebar, i gåafstand til den gamle bydel og stranden.

Paradiso

Hotel Paradiso har et dejligt poolområde med havudsigt. Lad dig tiltrække af beliggenheden, der giver dig både charmerende Nessebar med sine smalle brostensbelagte gader og den brede sandstrand i livlige Sunny Beach. Atmosfæren på hotellet er voksen, men hotellet byder alle aldre velkommen.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har en perfekt beliggenhed, lige ved den dejlige strand i Nessebar. Fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet og du bor i lyse og fine lejligheder, nogle rummer op til 6 personer. På en kort gåtur når du de gamle dele af Nessebar med restauranter, hyggelige butikker, markeder og levn fra en svunden tid.