Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badegæster se frem til to dejlige poolområder, et vandland for de mindste og et stort vandland for hele familien. Foretrækker du at bade i havet, findes det et stenkast væk.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,5 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Nessebar Mare Bay består af to bygninger, Mare og Bay, som ligger få hundrede meter fra hinanden. Hoteldelene deler faciliteter, men måltider, barer og pools må kun bruges i den hoteldel, hvor du bor.

Poolområdet ved Bay har en pool med en lavere del til mindre børn, og det samme har poolområdet ved Mare. Derudover er der en mindre pool med to vandrutsjebaner til de yngste børn.

For hele familien er der et stort og dejligt badeland med fire pools, heraf en stor børnepool. I alt er der syv vandrutsjebaner, hvoraf to er til de mindre børn. Ved de fem største baner skal man være 120 centimeter eller højere for benytte dem, og de to mindre må man ikke være højere end 120 centimeter for at benytte dem.

Poolhåndklæder indgår. Solstole og parasoller ved poolen, ved havnefronten og på solterrassen mellem Mare og Bay. Der er også en poolbar ved hvert poolområde. Vandlandet er åbent fra start juni til slut september, afhængig af vejr og temperatur.

Hovedrestauranterne i Mare og Bay serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet. Der er en japansk bar, Umi, som serverer sushi og tempura om aftenen. Chinese Hot-Pot serverer kinesisk mad. I Taperia Malecon Bar på Bay serverer tapas, sangria og cocktails. Der serveres tyske specialiteter og øl i Der Biergarten. Åbningstider for hver restaurant, læs mere under All Inclusive.

På nabohotellet Sol Nessebar Palace er der et fitnessrum, som du kan bruge gratis. Der er også spa med jacuzzi, hammam, dampbad og sauna - alt sammen mod betaling.

Hotellets egne aktivitetsværter arrangerer forskellige aktiviteter hver dag, såsom aerobics, vandaerobics og aftenunderholdning. Her kan du også spille tennis, basketball, boule, minigolf, bordtennis, fodbold, billard og volleyball, nogle mod betaling.

Hotellets engelsktalende personale har en børneklub for børn mellem 4 og 11 år. Der er også en legeplads.

Gratis wifi i receptionen. Trapper til stranden. På stranden er der solstole mod betaling, og der sejler både til Nessebar (kun i højsæsonen og mod betaling). Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.00-21.00
 • En middag om ugen i Chinese Hot-Pot restaurant inkl. drikkevarer, kl. 18.30-21.30. Åbent fra midten af juni til begyndelsen af september.
 • Burgere og hotdogs i poolbaren ved Sol Nessebar Bay, kl. 12.00-15.00. Åbent fra midten af juni til slutningen af august.
 • Fish & Chips i poolbaren på Sol Nessebar Mare, kl. 12.00-15.00. Åbent fra midten af juni til begyndelsen af september.
 • En middag om ugen i den italienske restaurant Osteria del Golf i Sol Nessebar Palace, kl. 18.30-21.30. Bordreservation er påkrævet. Åbent fra midten af juni til midten af september.
 • Sushi, tempura og misosuppe i Umi Japanese Corner i lobbyen i Sol Nessebar Bay og Sol Nessebar Mare, kl. 21.00-22.00. Åbent fra midten af juni til slutningen af august.
 • Eftermiddagskaffe i Taperia Malecon ved Sol Nessebar Bay, kl. 11.00-18.00
 • Tapas og sangria i Taperia Malecon ved Sol Nessebar Bay, kl. 20.00-22.00. Åbent fra begyndelsen af juni til midten af september.
 • Snacks og øl i Der Biergarten på Sol Nessebar Mare, kl. 12.00-15.00 og øl kl. 20.00-23.00 Åbent fra primo juni til medio september
 • Paella i restauranten Paellador Levante kl. 12.00-15.00. Åbent fra midten af juni til begyndelsen af september
 • Panini i Embarcadero, kl. 12.00-15.00. Åbent fra begyndelsen af juni til midten af september
 • Is i Gelateria, kl. 10.00-16.00 og i poolbaren på Pool Bar Palace, kl. 11.00-16.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil afrejse.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Nessebar

Paradiso

Paradiso har et dejligt poolområde med havudsigt. Lad dig tiltrække af beliggenheden, der giver dig både charmerende Nessebar med sine smalle brostensbelagte gader og den brede sandstrand i livlige Sunny Beach. Atmosfæren på hotellet er voksen, men hotellet byder alle aldre velkommen.

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et dejligt All Inclusive-hotel og har noget for alle i familien. Der er et stort poolområde, et stort vandland med sjove vandrutsjebaner, flere aktiviteter, en børneklub til grin og leg og en dejlig spa at slappe af i. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter og barer at bruge. Om sommeren er solstole og parasoller inkluderet på stranden.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har en perfekt beliggenhed, lige ved den dejlige strand i Nessebar. Fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet og du bor i lyse og fine lejligheder, nogle rummer op til 6 personer. På en kort gåtur når du de gamle dele af Nessebar med restauranter, hyggelige butikker, markeder og levn fra en svunden tid.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar byder på en dejlig udsigt over havet og omgivelserne. Med den perfekte beliggenhed ved havet og gåafstand til centrum er dette et perfekt hotel til en dejlig og afslappende ferie i Bulgarien.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotel med havudsigt fra tagterrassen, hvor poolen og en dejlig restaurant og bar ligger. Hotellet ligger i det moderne kvarter i Nessebar, i gåafstand til den gamle bydel og stranden. For at bo hotellet skal man være fyldt 16 år.