Paradiso

Paradiso har et dejligt poolområde med havudsigt. Lad dig tiltrække af beliggenheden, der giver dig både charmerende Nessebar med sine smalle brostensbelagte gader og den brede sandstrand i livlige Sunny Beach. Atmosfæren på hotellet er voksen, men hotellet byder alle aldre velkommen.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,4 ud af 10
Baseret på 12 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 43 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På det fine hotel Paradiso har du en fremragende beliggenhed lige ved stranden i den nordlige del af Nessebar. Hotellet har et dejligt poolområde med pool og en børnepool samt en bar. Solstole og parasoller indgår.

Hotellets restaurant tilbyder både morgenmadsbuffet, à la carte til frokost og middag med en vidunderlig udsigt over havet. Gratis stort fitnessrum.

Gratis wifi på hele hotellet. Til stranden er der omkring 50 meter og til de ældre dele af Nessebar er der 1,5 kilometer.

Måltider

Lejlighederne:
Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Familie-værelserne:

  • Morgenmad

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Nessebar

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badegæster se frem til to dejlige poolområder, et vandland for de mindste og et stort vandland for hele familien. Foretrækker du at bade i havet, findes det et stenkast væk.

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et dejligt All Inclusive-hotel og har noget for alle i familien. Der er et stort poolområde, et stort vandland med sjove vandrutsjebaner, flere aktiviteter, en børneklub til grin og leg og en dejlig spa at slappe af i. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter og barer at bruge. Om sommeren er solstole og parasoller inkluderet på stranden.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har en perfekt beliggenhed, lige ved den dejlige strand i Nessebar. Fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet og du bor i lyse og fine lejligheder, nogle rummer op til 6 personer. På en kort gåtur når du de gamle dele af Nessebar med restauranter, hyggelige butikker, markeder og levn fra en svunden tid.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar byder på en dejlig udsigt over havet og omgivelserne. Med den perfekte beliggenhed ved havet og gåafstand til centrum er dette et perfekt hotel til en dejlig og afslappende ferie i Bulgarien.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotel med havudsigt fra tagterrassen, hvor poolen og en dejlig restaurant og bar ligger. Hotellet ligger i det moderne kvarter i Nessebar, i gåafstand til den gamle bydel og stranden. For at bo hotellet skal man være fyldt 16 år.