Nessebar

  • • Charmerende brostensgader
  • • En af de ældste byer i Europa

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Syd for Sunny Beach ligger Nessebar på en halvø og tilbyder en skøn strand og et rigt forlystelsesliv. Nessebar har bevaret charmen med en ældre del, som har hyggelige brostensgader og gamle bygninger.Fakta om Nessebar

Transfer

Fra Burges lufthavn til Nessebar er der ca. 30-60 minutter (ca. 25 km) til første hotelstop. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Stranden i Nessebar er lavvandet med fint sand. Strandene er private og mod gebyr.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 7°c
feb 8°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 14°c
dec 9°c
7,3 ud af 10 Nessebar
Vores gæsters vurdering, Baseret på 51 anmeldelser

Andre rejsemål Bulgarien

Sozopol

Sozopol er helt sikkert en af de mest charmerende steder i Bulgarien. Byen har bevaret sin historiske arv, som synes på bygninger og mærkes i atmosfæren. Hvis du søger sol og strand, er her flere dejlige strande at vælge imellem.

Sveti Vlas

Til Sveti Vlas rejser du for at nyde stille strandliv. Området er som skabt til afslapning, men vil du have mere fart og sjov, er det tæt på forlystelser og shopping i Sunny Beach.

Sunny Beach

Sunny Beach er perfekt til dig, der vil have sol og strand om dagen og fest om aftenen. Men trods det livlige natteliv byder Sunny Beach også på masser af aktiviteter for børnefamilier. Dagene flyver af sted på de lange, dejlige sandstrande, og om aftenen er der masser af restauranter at vælge mellem.