Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace er et dejligt All Inclusive-hotel og har noget for alle i familien. Der er et stort poolområde, et stort vandland med sjove vandrutsjebaner, flere aktiviteter, en børneklub til grin og leg og en dejlig spa at slappe af i. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter og barer at bruge. Om sommeren er solstole og parasoller inkluderet på stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,7 ud af 10
Baseret på 15 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sol Nessebar Palace består af en bygning, og indgår i Sol Nessebar Resort som består af hoteldelene Sol Nessebar Bay og Sol Nessebar Mare. Hotellerne ligger få hundrede meter fra hinanden. Hoteldelene deler visse faciliteter, men barer og pools må kun bruges i den hoteldel, hvor du bor. Flere aktiviteter, underholdning, børneklub og restauranterne findes på Sol Nessebar Mare Bay.

På Sol Nessebar Palace findes et poolområde med en mere lavvandet del til de mindre børn Solstole og parasoller ved poolområdet, ved vandlandet og på terrassen mellem Mare og Bay. Poolhåndklæder indgår. Poolbar. Fra midten af juni til midten af september er to solstole og en parasol pr. værelse på stranden inkluderet.

For hele familien er der et stort og dejligt vandland med pools, heraf en stor børnepool. I alt er der syv vandrutsjebaner, hvoraf to er til de mindre børn. Ved de fem største baner skal man være 120 centimeter eller højere for benytte dem, og de to mindre må man ikke være højere end 120 centimeter for at benytte dem.. Vandlandet er åbent fra start juni til slut september, afhængig af vejr og temperatur.

Buffetrestauranten på Sol Nessebar Palace serverer morgenmad, frokost og middag. Der er en japansk bar, Umi, som serverer sushi og tempura om aftenen. Taperia Malecon på Sol Nessebar Bay serverer tapas, sangria og drinks. Der serveres tyske specialiteter og øl i Der Biergarten. All American Diner serverer en typisk amerikansk morgenmad med pandekager, bacon og sirup, til frokost er der Buffalo Wings og Coleslaw og til middag kan du spise burgere, tærter og cheesecake. Ostaria del Golfo serverer italienske retter fra en buffet. De fleste restauranter og barer er åbne fra omkring 15. juni til 15. september. Nogle restauranter er kun åbne i juli og midten af august. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

På Sol Nessebar Palace er der et fitnessrum og en opvarmet indendørs pool, som du kan bruge gratis. Der er også spa med jacuzzi, hammam, dampbad og sauna - alt sammen mod betaling.

Hotellets egne aktivitetsværter arrangerer forskellige aktiviteter hver dag, såsom aerobics, vandgymnastik. Aftenunderholdning. Her kan du også spille tennis, basketball, boule, bordtennis, fodbold, billard og volleyball, nogle er mod betaling.Børneklub i hotellets regi for børn 4-11 år med engelsktalende personale. Der er også en legeplads.

Gratis wifi i receptionen og ved alle udendørs pools. Trapper til stranden. På stranden er der solstole mod betaling, og der sejler både til Nessebar (kun i højsæsonen og mod betaling).

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.00-21.00
 • Hamburgere og pølser i poolbaren på Sol Nessebar Bay, kl. 10.00-15.00
 • Fish & Chips på Sol Nessebar Mare, kl. 12.00-15.00
 • Morgenmad, frokost og middag i All American Diner, kl. 08.30-10.00, kl. 13.00-14.30 respektive 19.00-21.00
 • Is i Gelateria, kl. 11.00-16.00
 • Snacks, donuts, pizza og is i poolbarerne, kl. 11.00-16.00
 • Panini i Bar Embarcadero, kl. 12.00-15.00
 • Tyske specialiteter i Der Biergarten, kl. 12.00-15.00
 • Eftermiddagskaffe i Taperia Malecon, kl. 10.00-18.00
 • Tapas i Taperia Malecon, kl. 20.00-22.00
 • Paella i restauranten Paellador Levante, kl.12.00-15.00
 • En valgfri middag pr. uge i den italienske restaurant Osteria del Golfo, kl. 18.30-21.30, bordreservation kræves
 • Sushi og miso-suppe i Umi Japanese Corner, kl. 21.00-22.00, bordreservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer i nogle af hotellets barre, kl. 10.00-23.00

De fleste restauranter og barer er åbne fra omkring 15. juni til 15. september. Nogle restauranter er kun åbne i juli og midten af august. Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil afrejse fra hotellet.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Nessebar

Paradiso

Paradiso har et dejligt poolområde med havudsigt. Lad dig tiltrække af beliggenheden, der giver dig både charmerende Nessebar med sine smalle brostensbelagte gader og den brede sandstrand i livlige Sunny Beach. Atmosfæren på hotellet er voksen, men hotellet byder alle aldre velkommen.

Sol Nessebar Mare Bay

På Sol Nessebar Mare Bay kan alle badegæster se frem til to dejlige poolområder, et vandland for de mindste og et stort vandland for hele familien. Foretrækker du at bade i havet, findes det et stenkast væk.

Mirage Apartments

Mirage Apartments har en perfekt beliggenhed, lige ved den dejlige strand i Nessebar. Fra hotellets poolområde har du en flot udsigt over havet og du bor i lyse og fine lejligheder, nogle rummer op til 6 personer. På en kort gåtur når du de gamle dele af Nessebar med restauranter, hyggelige butikker, markeder og levn fra en svunden tid.

Mirage Hotel

Mirage Hotel i Nessebar byder på en dejlig udsigt over havet og omgivelserne. Med den perfekte beliggenhed ved havet og gåafstand til centrum er dette et perfekt hotel til en dejlig og afslappende ferie i Bulgarien.

Sol Marina Palace

All Inclusive-hotellet Sol Marina Palace er et moderne hotel med havudsigt fra tagterrassen, hvor poolen og en dejlig restaurant og bar ligger. Hotellet ligger i det moderne kvarter i Nessebar, i gåafstand til den gamle bydel og stranden. For at bo hotellet skal man være fyldt 16 år.