Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa

  • • Nær stranden
  • • Frodigt poolområde
  • • Midt i byen

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Vil du bo centralt på den skønne strandpromenade med shopping, madoplevelser og strandaktiviteter lige rundt om hjørnet? Så er Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa stedet for dig. Und dig selv en tur i jacuzzien eller en afslappende thaimassage. Dette er en rolig oase nær det meste.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa er et hyggeligt og pænt hotel, som består af tre separate bygninger. Hotellet har et poolområde i grønne omgivelser med en lille pool, separat børnepool og jacuzzi. Solstole og parasoller. Gratis pool- og strandhåndklæder. Ved poolområdet ligger hotellets restaurant, der serverer både vesterlandsk og thailandsk mad.

Spa med jacuzzi, thai-massage og andre behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Roomservice kl. 07.00-23.00. Lokaltrafik og lyd fra nærliggende barer og restauranter kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet samt frokost eller middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Frokost og middag serveres som fast 3-retters menu. Af religiøse årsager serveres der ikke svinekød eller alkohol på hotellet.

Værd at vide

  • Vej skal krydses for at komme til stranden.
  • Ved indcheckning skal der betales et depositum.

Alle hoteller i Ao Nang

Deevana Plaza

På det familievenlige hotel Deevana Plaza, tilbringer de fleste små gæster dagene ved poolområdet eller i børneklubben. De lidt større gæster nyder god mad på hotellets restaurant og et afslappende og skønt besøg i spaafdelingen. Skal du virkelig forkæles på din ferie så book et deluxe-værelse med pooladgang direkte fra terrassen!

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort er et lækkert hotel i elegant kolonistil med et skønt poolområdet. Her venter en afslappende ferie i tropiske omgivelser nær sandstranden i Ao Nang. Fra hotellet er der gåafstand til shopping, barer og restauranter.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi er et pænt hotel med gåafstand til både centrum og den dejlige strand. Her gør personalet alt, hvad de kan for at gøre din ferie skøn. Vi kan anbefale dig at booke et dobbeltværelse med direkte adgang til poolen.

Pakasai Resort

Populære Pakasai Resort er højt beliggende i frodige omgivelser. Her kan du forvente en afslappende ferie ved det skønne poolområde, og du kan også forkæle dig selv med en masse spabehandlinger. Den gode service på hotellet kombineret med et lokalt touch gør Pakasai Resort til et hotel med mange tilbagevendende gæster.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort i Ao Nang ligger i en frodig have med smukke kalkstensklipper i baggrunden. Tilbring dagen i solstolen, bestil en dejlig frokost på hotellets restaurant og nyd dagen som den kommer. Her bor du med en skøn beliggenhed til stranden og nær shopping, restauranter og forlystelser.