Lanta Casa Blanca

  • • Bo i bungalower ved stranden
  • • Gratis solstole og parasoller ved stranden
  • • Gratis adgang til fitnessrum

Hotel Lanta Casa Blanca byder på en skøn og afslappende ferie i paradis, hvor du er nabo med den smukke strand. her er miljøet vigtigt, og hotellets område er tilpasset for ikke at ødelægge naturen og økosystemet. Vil du se mere af den smukke natur, har hotellet løberuter op i bjergene, hvor du kan nyde smuk udsigt fra toppen. Afslut evt. med en skøn massage på stranden.


Værelsestyper

Pool Bungalow for 2-4 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser i bungalow for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det ligger tæt ved stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Lanta Casa Blanca byder på førsteklasses ophold i bungalower lige ved den private strand. Hotellet arbejder hårdt på at bevare det frodige miljø, og bygningen er tilpasset for ikke at ødelægge økosystemet og naturen omkring.

Ved poolområdet har du udsigt over stranden. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Ved poolen er der også solstole i vandet. Ved nogle af hotellets bungalower er der også en pool med saltvand.

Hotellets restaurant er smukt beliggende ved stranden og serverer morgenmad, frokost og middag i form at både thailandske og internationale retter. Hvis du vil være aktiv og samtidig se mere af den thailandske natur, er der en 400 meter lang løberute op i bjergene, hvor du kan nyde smuk udsigt fra toppen. På hotellet er der også gratis fitness-faciliteter samt yoga to gange om ugen mod betaling. Efter en skøn træningstime kan du unde dig selv massage på stranden eller i hotellets spaafdeling (mod betaling).

Vil du se mere af området, skal du besøge Koh Lantas hovedstad Saladan, som ligger ca. 6 km væk. Saladan er en thailandsk fiskerby, hvor du finder alt fra små butikker og markedsstande til unikke fiske- og skaldyrsrestauranter med smuk udsigt over havet. Hotellets reception er åben kl. 06.00-23.00. Roomservice kl. 10.00-22.00.

Måltider

Morgenmadsbuffét.

Vær opmærksom på

Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn kan kun bookes i vintersæsonen 2020/21.