Rejsetips til Koh Lanta

Afslappende Koh Lanta er en favorit blandt mange, ikke mindst hos børnefamilien. Her kan du slappe af på lange fine strande og nyde solen og skønne dyp i havet. Der er også meget at se og gøre - her er vores tips til nogle af øens højdepunkter!

Kantiang Bay er en af de smukkeste strande på Koh Lanta

Koh Lantas bedste strande

Der findes mange smukke strande på Koh Lanta. Jo længere mod syd du tager, desto mindre turister. Langs Koh Lantas smukke kyststrækning findes flere fantastiske, lavvandede strande med gyldne sand og turkist vand, som lokker til dejlige svømmeture og leg i strandkanten. Her tipser vi om vores favoritstrande på Koh Lanta, som du ikke må gå glip af! 
 

 1. Kantiang Bay
 2. Long Beach
 3. Klong Dao
 4. Klong Nin
 5. Ta Naoad Beach

 

Det Kinesiske tempel i Lanta Old Town

Lanta Old Town

Har du brug for lidt afveksling fra solen og dyp i havet? Så tag en taxi til Lanta Old Town i løbet af en eftermiddag. Denne charmerende lille by har en dejlig følelse af harmoni, selvom den fungerer som øens administrative centrum. Du kan slentre ned langs den eneste hovedgade, der på en underlig måde minder om en westernfilm, eller besøge det kinesiske tempel. En frokost eller tidlig middag kan du nyde på en af de lokale restauranter.

Lanta Animal Welfare

Besøg et sted fuld af kærlighed og håb! Et ideelt drevet hjælpecenter for Koh Lantas dyr. Her møder du mennesker med et stort hjerte, der bruger deres tid og opmærksomhed på de dyr, der har brug for hjælp her på øen. Du er meget værdsat som gæst her, både af personalet, der gerne viser dig rundt, men også af de firbenede venner, der selvfølgelig bliver lidt mere lykkelige af ekstra kærlighed og måske en gåtur om eftermiddagen. Lanta Animal Welfare er åben om dagen, og er helt gratis at besøge.

Oplevelser med børn på Koh Lanta

 1. Prøv at snorkle og oplev farverige koralrev og fisk i alle regnbuens farver
 2. Et besøg i drypstenshulen Mai Kaew Cave er et spændende eventyr 
 3. Tag med på en guidet tur på Lanta Animal Welfare
 4. Træn thaiboksning sammen på et Muay Thai-center
 5. Prøv en zipline gennem junglen
 6. Se film under åben himmel i en udendørs biograf 
På markedet i Saladan kan du opleve det ægte Thailand

Marked i Saladan

Oplev det lokale Thailand! Hver weekend (lørdag eller søndag) er det tid til at komme på marked i Saladan. Kød, fisk, grøntsager, tøj og sko er til salg i markedsboderne. Du kommer nok ikke hjem med fulde indkøbsposer, men helt sikkert fyldt med nye indtryk. Husk at på lokale markeder, af denne type, er det ikke almindeligt at forhandle om prisen. Du kan se markedet lige så snart, du kommer ind i Saladan.

Mai Keaw Cave

Koh Lanta er kendt for sin unikke harmoni, men for en smule spænding, skal du tage en tur til den tætte jungle med høje træer og svingende lianer i øens kerne. Oplev en natur som taget ud af Junglebogen på vej til øens største grotte, Mai Keaw Cave. En fascinerende drypstensgrotte med vandkilder. Som udstyr har du en pandelampe. Det her er et eventyr, du ikke vil gå glip af!


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Thailand, find og book en rejse til Thailand eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Thailand

Vi giver tips om de bedste strande og den bedste mad, og selvfølgelig om unikke oplevelser og spændende ting at lave i Thailand.

Se alle vores rejsetips til Thailand

Thailand

 • Betagende Khao Lak med fantastiske strande
 • Livlige og populære Phuket 
 • Shopping og naturoplevelser i verdensklasse.
Læs mere om Thailand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her