Klong Dao-stranden, Koh Lanta

Rejsetips til Koh Lanta

Afslappende Koh Lanta er en favorit blandt mange, ikke mindst hos børnefamilien. Her kan du slappe af på lange fine strande og nyde solen og skønne dyp i havet. Der er også meget at se og gøre - her er vores tips til nogle af øens højdepunkter!

Smuk strand

I Kantiang Bay på den sydlige del af Koh Lanta finder du butikker, restauranter og caféer. Her venter også en kilometerlang hvid sandstrand med tropisk regnskov som kulisse. Svøm ud fra stranden og vend dig om mod land - en smukkere udsigt, skal du lede længe efter! Der er gode snorklemuligheder fra stranden.

Marked i Saladan

Oplev det lokale Thailand! Hver weekend (lørdag eller søndag) er det tid til at komme på marked i Saladan. Kød, fisk, grøntsager, tøj og sko er til salg i markedsboderne. Du kommer nok ikke hjem med fulde indkøbsposer, men helt sikkert fyldt med nye indtryk. Husk at på lokale markeder, af denne type, er det ikke almindeligt at forhandle om prisen. Du kan se markedet lige så snart, du kommer ind i Saladan.

Mai Keaw Cave

Koh Lanta er kendt for sin unikke harmoni, men for en smule spænding, skal du tage en tur til den tætte jungle med høje træer og svingende lianer i øens kerne. Oplev en natur som taget ud af Junglebogen på vej til øens største grotte, Mai Keaw Cave. En fascinerende drypstensgrotte med vandkilder. Som udstyr har du en pandelampe. Det her er et eventyr, du ikke vil gå glip af!

Lanta Old Town

Har du brug for lidt afveksling fra solen og dyp i havet? Så tag en taxi til Lanta Old Town i løbet af en eftermiddag. Denne charmerende lille by har en dejlig følelse af harmoni, selvom den fungerer som øens administrative centrum. Du kan slentre ned langs den eneste hovedgade, der på en underlig måde minder om en westernfilm, eller besøge det kinesiske tempel. En frokost eller tidlig middag kan du nyde på en af de lokale restauranter.

Strandbar, Koh Lanta

En tur i spa

Dreamy Spa ligger ved Long Beach, lige udenfor Saladan, og er et af Koh Lantas mest populære spacentre. Der er venligt og imødekommende personale, som altid får dig til at føle dig yderst velkommen. Der er hudbehandlinger til dig, der har været i solen i lang tid. Prøv også gerne deres rygmassage. Du kan nemt finde herhen med taxa eller tuk tuk.

Lanta Animal Welfare

Besøg et sted fuld af kærlighed og håb! Et ideelt drevet hjælpecenter for Koh Lantas dyr. Her møder du mennesker med et stort hjerte, der bruger deres tid og opmærksomhed på de dyr, der har brug for hjælp her på øen. Du er meget værdsat som gæst her, både af personalet, der gerne viser dig rundt, men også af de firbenede venner, der selvfølgelig bliver lidt mere lykkelige af ekstra kærlighed og måske en gåtur om eftermiddagen. Lanta Animal Welfare er åben om dagen, og er helt gratis at besøge.

Fire restaurant tips

Der er selvfølgelig masser af restauranter for enhver smag på Koh Lanta. Her er nogle af vores favoritter! Som den lille restaurant Corner Bar på Klong Dao Beach, hvor du kan nyde suppen Tom Yam Gai, som specialitet. Hovedingrediensen kylling kan byttes ud med både rejer eller fisk.

Restaurant på Koh Lanta

Lækker mad med udsigt

Nyd et lækkert måltid med udsigt over havet og det smukke Lanta Noi. Papa Restaurant har en perfekt beliggenhed inde i Saladan og er berømt for sine lækre skaldyrsretter. De har også en bred vifte af thairetter og europæisk mad. Kødbollerne er meget populære blandt børnene, mens muslinger i vinsauce som regel er et hit hos de voksne. Men tal gerne med "Papa himself" for specielle anbefalinger.

En hel aften på Eden

Lidt udenfor Saladan på Koh Lanta i Klong Dao finder du den lækre restaurant Eden. Her får du en aften med god mad og fantastisk service. På menuen finder du, ud over de lækre thairetter, en bred vifte af europæisk mad. Her får du også den bedste bøf! Sørg også for at smage en god vin fra den generøse vinliste.

Drunken Sailors

Er en café, der ejes og drives af to søstre. Drunken Sailors serverer, hvad der må være øens bedste espresso og er præget af en dejlig, afslappende atmosfære. Menuen består af både thailandsk og vestlig mad. Sandwicherne er af førsteklasse og er perfekte til en lettere frokost. Du kan også udskifte feriebøgerne og koble dig på deres wifi. De fleste aftener er der desuden fremvisninger af film. Drunken Sailors er beliggende i Kantiang Bay i den sydlige del af Koh Lanta.


Find og book rejsen her