Fakta om Koh Lanta

Sprog:

Thai.

Valuta:

Thailandske Baht (THB).

Elektricitet:

220V, 50Hz. Adapter anbefales.

Transfer:

Fra Krabi lufthavn tager det ca. 1,5 time til molen. Første færge til Lanta Noi tager ca. 15 min. Ventetid kan forekomme ved færgen. Derefter er der ca. 10 min. i bus til broen, som fører til Lanta Yai. Transfertiden fra Phuket lufthavn til færgen er ca. 3 timer. Derefter er det samme rejsevej som først nævnt.

Overnatning på ud- og hjemrejsen kan forekomme. I disse tilfælde transporteres man fra Koh Lanta til Krabi eller Phuket dagen før afrejse.

Strande:

Samtlige strande ligger på den vestlige side af øen. Kaw Kwang Beach, Khlong Dao Beach og Pra Ae Beach (Long Beach) er lange, finkornede sandstrande. De strande som ligger længere mod syd, har klipper og sten. Stor forskel på ebbe og flod.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Long Beach, Kho Kwang Beach og Klong Dao Beach er rygning ikke tilladt.

Forlystelser:

Langs med mange af strandene findes enkle og lokale restauranter og barer. Saladan Village har et større udbud. Underholdning på nogle af barerne om aftenen.

Transport:

Begrænsede transportmuligheder. Tuk-tuk biler trafikerer den vestlige hovedvej. Længere mod syd anbefaler vi, at du bestiller tuk-tuk. Visse hoteller har taxiservice.

Sport:

Her findes et stort udbud af snorkel- og dykkerskoler. Thaiboxing er stort på Koh Lanta, og der findes flere træningscentre, hvor man kan afprøve denne sport. Kanoudlejning.