Værelsestyper

Deluxe-værelser

Lyse deluxe-værelser med mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar og espressomaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter kan lånes. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Lyse dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning til i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter kan lånes. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Suiter

Pæne suiter som består af et separat soveværelse og et rummeligt opholdsrum. Ekstraopredninger er muligt i fold-ud seng eller sovesofa. Minibar og espressomaskine. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter kan lånes. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.