Fakta om Alcudia & Playa de Muro

Sprog:

Spansk og engelsk.

Valuta:

Euro.

Transfer:

Når du rejser hertil, lander du i Palma de Mallorca lufthavn. Transfer fra Palma de Mallorca Lufthavn til Alcudia & Playa de Muro tager omkring 60 minutter og arrangeres på egen hånd.

Strande:

Alcudia har en 14 kilometer finkornet og lavvandet sandstrand, som strækker sig via Playa de Muro til Ca'n Picafort. Det er muligt at leje solstole, parasoller og vandcykler.

Forlystelser:

Alcudia tilbyder et godt forlystelsesliv med barer, diskoteker og restauranter.

Transport:

Gode busforbindelser på hele øen. Mange taxier, udlejningsbiler og andre transportmidler findes i stor udstrækning.

Sport:

Mallorca har meget at tilbyde for den sportsinteresserede. Stort udbud af vandsport, f.eks. windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Tennis, golf, ridning, cykling og vandring.

Værd at vide:

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.

Ekstra bagage Som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Eftersom pladsen på bussen er begrænset, skal du som medbringer ekstra bagage altid kontakte Apollos personale på rejsemålet en uge inden ankomst. Telefonnummer står på billetten.