Vores rejsemål, Mallorca

byer sorteret efter

Alcudia & Playa de Muro

Alcudia & Playa de Muro på Mallorcas nordkyst er børnefamiliernes absolutte favorit med en fantastisk sandstrand, som er hele 14 km lang. Med skønne omgivelser, mange aktiviteter og gåafstand til det meste, byder dette område på den fuldkomne ferieoplevelse for både store og små.

Læs mere om Alcudia & Playa De Muro 21 hoteller fra 1.498 DKK

Cala Millor, Sa Coma & Cala Bona

Cala Millor, Sa Coma & Cala Bona er feriebyer beliggende på Mallorcas østkyst. Landsbyer, fiskerlejer og skønne badebugter ligger mellem moderne ferieresorts, og frodige landskaber veksler med golde bakkedrag. I kratskovene gror pistacier, vilde oliven, rosmarin og lavendler, og under jorden åbner d...

Læs mere om Cala Millor, Sa Coma & Cala Bona 5 hoteller fra 1.498 DKK

Cala Ratjada

Rejs til Cala Ratjada på Mallorcas østkyst med Apollo. De frodige pinjeskove, de små badebugter, de gode sandstrande og den livlige havn gør at Cala Ratjada passer til både børnefamilier og par som ønsker en afslappende voksenferie. Desuden ligger to af Mallorcas bedste golfbaner i nærheden.

Læs mere om Cala Ratjada 3 hoteller fra 1.798 DKK

Puerto de Sóller

En ferie i Puerto de Sóller byder på afslappende dage på den skønne havnepromenade kombineret med vandreture i citron- og appelsinlundene samt udflugter til Mallorcas andre vidunderlige byer. Velkommen til et af Mallorcas smukkeste steder!

Læs mere om Puerto De Sóller 5 hoteller fra 4.498 DKK

Puerto Pollensa

Nu kan du booke din næste rejse til en af Mallorcas smukkeste og mest ”spanske” feriebyer – Puerto Pollensa. Nord for Alcudia i Mallorcas nordøstlige hjørne ligger denne ferieperle. Til Puerto Pollensa rejser du til for at slappe af, men der er også mange ting at lave og se. Her findes fine vandrest...

Læs mere om Puerto Pollensa 1 hoteller fra 7.398 DKK

Palma Nova & Magaluf

Her kan du nyde skønne strande, god mad, dejlige gåture langs stranden og et pulserende natteliv. Palma Nova & Magaluf på sydkysten af Mallorca er et komplet rejsemål med mange stamgæster.

Læs mere om Palma Nova & Magaluf 10 hoteller fra 1.798 DKK

Cala d'Or

Cala d'Or på Mallorcas østkyst har et luksuriøst miljø. Her kan du nyde afslappende dage ved smukke bugter. Nyd en cocktail ved den eksklusive marina og det hyggelige folkeliv i den perfekte varme aftenluft.

Læs mere om Cala D'or 4 hoteller fra 1.798 DKK

Palma & Illetas

En rejse til Palma byder på mange små og store oplevelser. Shopping, storslåede bygninger og tæt på Palmabugtens fine sandstrande er en uovertruffen kombination. Hvis du bor i Illetas, er du også tæt på nogle af Mallorcas bedste golfbaner.

Læs mere om Palma & Illetas 2 hoteller fra 4.898 DKK

Playa de Palma

Ønsker du en afslappende ferie med sol og badning på en af ​​Palma-bugtens bedste strande, skal du tage til Playa de Palma. Det populære feriested ligger ikke langt fra indkøbsmuligheder og byens liv i Palma, og er et godt udgangspunkt for en spadseretur.

Læs mere om Playa De Palma 6 hoteller fra 5.193 DKK