MYND Adeje

  • • Kvalitet, innovation og bæredygtighed
  • • Coworking Space
  • • Cykelcenter og veludstyret fitnessrum

Velkommen til MYND Adeje - i Callao Salvaje på Tenerife. Her bliver du mødt af et moderne, friskt miljø, henvendt til et voksent publikum, men alle er velkomne! Køber du til halvpension, har du udover morgenmad hver morgen en kredit, en sum penge, til at bruge til frokost, middag eller måske en cocktail på tagterrassen ved solnedgang. Hotellet er for dig, der vil træne, cykle og finde dit indre jeg.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tagterrassen og morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

MYND Adeje er et hyggeligt hotel beliggende få hundrede meter fra stranden i Callao Salvaje på Tenerife. Hotellet har to pools, en større pool i stueetagen og en lidt mindre på tagterrassen. Begge pools har solstole og parasoller, samt gratis håndklædeservice. Der er en bar ved begge pools, men baren på tagterrassen byder også på en smuk udsigt til din drink.

Hotellet har to restauranter, der serverer retter fra en à la carte-menu. Og menuen er tilgængelig på touchskærme eller i din mobil. Det gastronomiske tilbud på MYND Adeje er baseret på kvalitet, innovation og bæredygtighed, lokalt dyrket og med respekt for lokale produkter og producenter. Og køber du til halvpension, har du en sum at bruge på mad og/eller drikke på hotellet hver dag. Ved solnedgang begynder underholdningen med musikere og livemusik.

Hotellet har et veludstyret fitnesscenter med topmoderne maskiner, stænger, vægte og bænke. Hotellet har også et cykelcenter, hvor du kan leje forskellige typer cykler for at udforske øen. Yoga, mindfulness, meditation og Tai Chi.

Har du lyst til at arbejde fra et sted i solen, har hotellet et Coworking Space med gratis wifi, printere, ladestandere og computere. Åben døgnet rundt.

Det lille lokale centrum ligger få minutter væk. For lidt mere liv og forlystelser anbefaler vi den korte tur til Playa de las Americas (ca. 6 km eller 15 minutter i bil), hvor der er et større udvalg af shopping, restauranter og barer. Tager du bussen, er der en kort gåtur (ca. 5 minutter) til det nærmeste busstoppested. Lokaltrafik i området omkring hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middag)

Halvpension er en "resort credit" på 25 EUR pr. person pr. dag, der kan anvendes til frokost, middag a la carte eller i baren. Når de 25 EUR er opbrugt betales det overskydende beløb direkte til hotellet.

Alle hoteller i Callao Salvaje

Atlantic Holiday - vinter 2022/23

Atlantic Holiday ligger på det sydlige Tenerife og egner sig både til familier og par, der ønsker et elegant hotel nær havet med god service. Beliggenheden byder på en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er også noget helt specielt.

Atlantic Holiday - vinter 2023/24

Elegante Atlantic Holiday på det sydlige Tenerife er velegnet til dem, der leder efter et hotel tæt på havet, med fremragende service og en magisk udsigt over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er noget helt særligt! Meget vil også blive renoveret og flot indtil dørene åbner for vintersæsonen 2023/24. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til morgenyoga flere dage om ugen, og en afslappende stund med en god kaffe eller en forfriskende juice i Mondo Café.