MYND Adeje

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til MYND Adeje - i Callao Salvaje på Tenerife. Her bliver du mødt af et moderne, friskt miljø, henvendt til et voksent publikum, men alle er velkomne! Køber du til halvpension, har du udover morgenmad hver morgen en kredit, en sum penge, til at bruge til frokost, middag eller måske en cocktail på tagterrassen ved solnedgang. Hotellet er for dig, der vil træne, cykle og finde dit indre jeg.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God plads ved pool - venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

MYND Adeje er et stilfuldt hotel beliggende få hundrede meter fra stranden i Callao Salvaje på Tenerife. Hotellet har to pools, en større pool i stueplan og en lidt mindre på tagterrassen. Fra tagterrassen har du også en dejlig udsigt over Atlanterhavet, Teide og La Gomera. Ved begge pools er der solstole og parasoller samt poolhåndklæder. Komfortable balinesiske senge er også tilgængelige til at låne. Ved begge pools er der en bar, i stueplan Alaque som også byder på snacks i løbet af dagen og på tagterrassen Lacumbre, hvor du også kan nyde en smuk udsigt med din drink.

Hotellet har to restauranter, Lamesa og Lacumbre, som serverer retter fra en à la carte-menu. Efter morgenmaden udbydes lokalt producerede varer til salg i restauranten Lamesa. Menuen er tilgængelig på touchskærme eller i din mobil. På tagterrassen serveres japanske smagsoplevelser i Lacumbre fra 10.00-22.30, bordreservation påkrævet. Der er også en bar i lobbyen, Eloha. Ved solnedgang begynder underholdningen med musikere og levende musik. Og køber du halvpension, har du en sum at bruge på mad og/eller drikkevarer på hotellet hver dag.

Det gastronomiske tilbud på MYND Adeje er baseret på kvalitet, innovation og bæredygtighed, lokalt dyrket og med respekt for lokale producenter og produkter. Hotellet har sin egen lille urtehave, hvor de dyrker dele af de grøntsager og krydderurter, der serveres i restauranterne. MYND Adeje tilbyder også sine gæster at genopfylde vandflasker gratis fra hotellets vanddispenser.

Hotellet har et veludstyret fitnessrum med topmoderne maskiner, vægte og bænke. Hotellet har også et cykelcenter, hvor du kan leje forskellige typer cykler for at opdage øen. Yoga, mindfulness, meditation og Tai Chi. Mulighed for at spille basketball, beach volley og badminton. Aktiviteter som vinsmagning og cocktailblanding er inkluderet.

Har du brug for at arbejde, har hotellet et Coworking Space med wifi, printere, ladestandere og computere - åbent hele døgnet.

Hotellet arbejder aktivt med bæredygtighed og de er certificeret af Biosphere Sustainable Lifestyle. Certificeringen er baseret på FN's globale bæredygtighedsmål.

Det lille lokale centrum ligger et par minutter væk. For lidt mere aktivitet anbefaler vi den korte tur til Playa de las Americas (ca. 6 km eller 15 minutter i bil), hvor der er et større udvalg af indkøb, restauranter og barer. Tager du bussen, er der en kort gåtur (ca. 5 minutter) til det nærmeste busstoppested. Hvis du lejer en bil, tilbyder hotellet parkering mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middag)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-11.30 og middagen kl. 17.00-22.30.

Halvpension er en "resort credit" på 27 EUR pr. person pr. dag, der kan anvendes til frokost, middag a la carte eller i baren. Når de 27 EUR er opbrugt betales det overskydende beløb direkte til hotellet.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Callao Salvaje

Atlantic Holiday - vinter 2024/25

Elegante Atlantic Holiday på det sydlige Tenerife er velegnet til dem, der leder efter et hotel tæt på havet, med fremragende service og en magisk udsigt over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er noget helt særligt! Meget vil også blive renoveret og flot indtil dørene åbner for vintersæsonen 23/24. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til morgenyoga flere dage om ugen, og en afslappende stund med en god kaffe eller en forfriskende juice i Mondo Café.