1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse og havudsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. I nogle 1-værelses lejligheder er der lav skillevæg. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon ud mod vejen eller med havudsigt. Et soveværelse samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. I nogle lejligheder er minikøkkenet separat. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed med mindre attraktiv beliggenhed

2-værelses lejligheder med balkon, men en lidt mindre attraktiv beliggenhed over personaleindgangen. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejligheder superior med balkon og havudsigt. Et soveværelse, et kombineret opholdsrum og et separat minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. I køkkenet findes opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer, badekåber og poolhåndklæder. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 62 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed, Seafront

2-værelses lejligheder med balkon og panoramaudsigt over havet. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Handicapvenlig 2-værelses lejlighed

Handicapvenlige 2-værelses lejligheder med balkon og havudsigt. Lejlighederne har bredere døre og er tilpasset til mennesker med handicap. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. I nogle lejligheder er minikøkkenet separat. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med stor balkon eller terrasse med havudsigt og sol det meste af dagen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Suite

Suiter med balkon og havudsigt. Udepladsen ligger i solen det meste af dagen, det er muligt at leje solstole og parasoller til balkonen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkkenet har kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, brødrister, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Tv med skandinaviske og internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.