Sandos Papagayo Beach Resort

Sandos Papagayo Beach Resort ligger i Playa Blanca, 15 minutters gang fra de smukke Papagayo-strande. Hotellet byder på mange aktiviteter. Overalt bliver du ramt af havets nærhed, uanset om du er i det hyggelige poolområde eller på en af restauranterne. Vil du holde dig aktiv eller bare slappe af, har hotellet en spa med både fitnessrum og afslappende behandlinger.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,8 ud af 10
Baseret på 13 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sandos Papagayo Beach Resort er et meget flot hotel med en varm atmosfære. Hotellet ligger i udkanten af Playa Blanca lige ved siden af en badevenlig stenstrand, et kvarters gang fra de dejlige Papagayo-strande. Hotellet tilbyder også transport til Playa Dorada hver dag.

Gæsterne tilbydes en række faciliteter såsom et dejligt poolområde med tre pools, en separat børnepool og en poolbar. Poolen (ikke opvarmet) og den opvarmede jacuzzi uden for receptionen er kun for voksne. En stor pool og en børnepool er opvarmet om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Ved poolområdet tilbydes poolhåndklæder, solstole og parasoller.

På hotellet finder du flere restauranter, heraf en buffetrestaurant til morgenmad, frokost og middag samt to à la carte restauranter med italiensk, mexicansk og asiatisk køkken. Der er også en bar, snackbar, musikbar og en chill out-terrasse (kan være lukket om vinteren afhængigt af vejret).

Det er nemt at holde sig aktiv under dit ophold med sportsaktiviteter som aerobic, tennis, minigolf og basketball. Hotellet har også en lille spa med fitnessrum, jacuzzi, sauna og hammam inkluderet. Spa-behandlinger mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Vil du udforske mere af området, kan du leje cykler i receptionen, og der er en ladestation til el-cykler. Vandsport som SUP, kajak og dykning - alt sammen mod betaling. Der tilbydes dags- og aftenaktiviteter for både børn og voksne, og der er også et spillerum mod betaling.

Wifi er inkluderet i hele hotelområdet. Trapper og niveauforskelle indenfor hotelområdet.

Check-ind online
Sandos Papagayo Beach Resort tilbyder online check-ind for at forenkle ankomsten. Check-ind på stedet kan tidligst ske kl. 16.00 på ankomstdagen.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag.

All Inclusive

 • Morgenmad i buffetrestauranten, kl. 08.00-10.15
 • Frokost i buffetrestauranten, kl. 13.00-15.00
 • Middag i buffetrestauranten, kl. 19.00-21.45
 • Frokost og middag i den italienske restaurant, kl. 13.00-15.15 og 19.00-21.45
 • Middag i restauranten med mexicanske og asiatiske retter, kl. 19.00-21.45, bordreservation kræves
 • Snacks i grillbaren, kl. 11.00-18.00 og 22.30-08.00
 • Is og snacks for børnene, kl. 10.30-24.00
 • Forfriskninger, lokale drinks, vin og øl ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Playa Blanca

The Volcan Lanzarote

Hotel The Volcan Lanzarote i Playa Blanca er et ægte drømmehotel med elegant og indbydende arkitektur, såvel ude som inde. I den smukke have er der vandfald og en rislende bæk. En dejlig tur udenfor hotellet er til det eksklusive Marina Rubicón.

Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort i skønne Playa Blanca på Lanzarotes sydspids byder på et lækkert poolområde med flere pools. Værelserne er pæne og moderne, og der er mulighed for at bo op til 8 personer. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive, hvis du vil slappe helt af på din ferie.

Cordial Marina Blanca

Cordial Marina Blanca er et lejlighedshotel kun et stenkast fra Marina Rubicon i Playa Blanca, Lanzarote. Her bor du dejlige lejligheder. Ved poolområdet - hjertet af hotellet - kan du lade batterierne op og nyde den spanske sol.

LIVVO Coloradamar

LIVVO Coloradamar er et dejligt lejlighedshotel i Playa Blanca på Lanzarote. Her bor du i lækre 2- eller 3-værelses lejligheder med terrasse. Ved poolområdet er der en pool og en separat børnepool.

Relaxia Lanzasur Club

Relaxia Lanzasur Club er virkelig velegnet, hvis du og familien elsker at bade! Her er flere pools, et vandland med flere vandrutsjebaner og et stort plaskebassin for de mindste på hotellets område. Og desuden indgår All Inclusive, kan det blive bedre?

Caybeach Sun

Lejlighedshotellet Caybeach Sun har et stort poolområde med flere pools for hele familien, hvor alle børn og voksne med barnesind kan more sig med flere vandrutsjebaner. Vil du bare slappe af med en bog, venter en opvarmet indendørs pool. Her bor du i komfortable lejligheder og Caybeach Sun har også en købmand. Der er også børneklub, tennis og sauna.

MYND Yaiza

MYND Yaiza, som består af to dele, er hotellet for jer, der rejser sammen. Relax Zone er mere for par og voksne, der ønsker en roligere atmosfære i løbet af dagen, og Family Space er for dem, der ønsker aktiviteter, underholdning og et børnebassin at plaske i. Restauranten og andre faciliteter deles af alle gæster. Perfekt til dig, der rejser med både børn og bedsteforældre!

Gran Castillo Tagoro Family & Fun - vinter 24/25

Gran Castillo Tagoro Family & Fun er et flot hotel med et fantastisk poolområde med 9 pools. På dette hotel bor hele familien godt i rummelige værelser med All Inclusive. I bor nær øens smukkeste strande og kan nyde det smukke Thalassospa, ren luksus for de voksne - for børnene er der vandrutsjebaner og legeplads.