Bedømmelse af Sandos Papagayo Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 34 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
beliggenheden
-
hotellet trænger til at blive renoveret, specielt gangene er lurvede og fugt skadet

Bekræftet køb : 2020-03-20


9 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Hotellet har mange niveau/afdelinger, og "kortmaterialet" over hotellet var ikke specielt godt.

Bekræftet køb : 2020-03-13


10 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed. Super med Royal Bar / Restaurant. Godt tilbud med restaurant Fushion ( Mexicansk + Orientalsk....).
-
Lidt slidt i krogene. Manglende parasoller.

Bekræftet køb : 2020-02-07


9 ud af 10

+
Venligt personale. Ingen problemer.
-
Opvask i restauranten. Tallerkner, kopper, glas og tekander var ikke rene nok! Tallerkener i stakken bar fortsat madrester fra forrige måltid! Endvidere var der af og til brødrester i tekanderne! Glas "tågede". Det var tydeligt at alle der havde boet på hotellet et stykke tid tjekkede alt inden ibrugtagning.

Bekræftet køb : 2020-01-24


7 ud af 10

+
Beliggenhed, de mulige aktiviteter, valgmuligheder mellem restauranter
-
At der er gjort klar til 3 personer, ikke kun med opredning og håndklæder, men også antal krus, glas, stole på balkon o.l.

Bekræftet køb : 2020-01-10


7 ud af 10

+
der var ro og god stemning - ingen fulde englændere, russere mv.
-
Tennisbanen var ikke god - den bør forbedres - og den var booket hele tiden. Der var en særlig afdeling som hed noget i retning af "royal opdate...." dvs særlige afsnit som vi ikke havde adgang til - det er ikke ok - når vi bestiller superior faciliteter , skal vi have adgang til det hele. Der var en særlig restaurant "Fusion" som var klart bedre og roligere - men den var hele tiden overbooket - det burde vi have vidst i forvejen, hvordan man bookede den.

Bekræftet køb : 2020-01-03


10 ud af 10

+
Omgivelserne, personalet var meget imødekommende. Maden var god samt god underholdning/aktiviteter for børn.
-
Underholdningsrum maskinerne virker ikke.

Bekræftet køb : 2019-12-27


10 ud af 10

+
Lækker buffet hver aften. Mulighed for frokost og aftensmad 2 steder. Kan opgraderes til Royal Elite men vi havde ikke behov for ydeligere.
-

Bekræftet køb : 2019-12-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-22


9 ud af 10

+
beliggenhed;maden fin kvalitet,
-

Bekræftet køb : 2019-11-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

8626 bedømmelser
Meget godt
 
4370
Godt
 
3007
Middel
 
921
Mindre godt
 
210
Dårligt
 
118

5 nyeste bedømmelser

11-12-2019

Indlæg af Paul Dan M

Kunne være bedre

Noget er godt ved hotellet. Værelser har god størrelse. Også balkon har god størrelse. Alle almindelige værelser kaldes ”superior”. Det er en kraftig overdrivelse. Det er ganske almindelige standardværelser. Også værelser med dårlig beliggenhed er klassificeret som ”superior”. Jævn kedelig mad i restaurant. Billige råvarer. Ikke meget variation mellem dagene. Personalets serviceniveau og opmærksomhed kunne også være bedre.

 
26-03-2016

Indlæg af 583Morten Thorsø, Danmark

Virkeligt godt ;-)

Virkeligt godt hotel med mange muligheder. Maden er god i restauranten og snack baren. Skal du spise om aftenen så reserver plads i mexicansk/orientalsk restaurant og gør det ved ankomst. Hotellets "animations team" er rigtig dygtige til at underholde/aktivere børn. Ligeledes kan aftens shows anbefales. Pools og poolområde rengøres på en fin måde. Mangelfuldt internet forbindelse ved pools. M.h.t. internet bør dette forbedres således man kan bruge det når man ligger ved poolen og evt. som tilkøb på værelset. Der er ca. 2-3 km flot gåtur langs havet til den lille hyggelige by (4 euro i taxa).

 
25-09-2011

Indlæg af idleone berkshire

Mere velegnet til familier

Rejste som en gruppe på 4 venner (i 50'erne) - soveværelser, pools, fællesfaciliteter og mad i hovedrestauranten meget god. Rejste uden for skoleferien - men hotellets gæster var primært unge spanske familier - med babyer og småbørn, som alle er meget godt opdragne, men bare ikke det vi ønskede i spisesalen kl. 10:00 om aftenen. Spisesal meget larmende og lidt som et cafeteria. Hotellet ville være godt tjent med mere udendørs spiseplads og måske en restaurant forbeholdt voksne i stedet for en ligegyldig kinesisk af slagsen. Fransk A la Carte var spild af tid - vi så ikke på noget tidspunkt nogen bruge det under vores ophold.(sikkert fordi man skulle betale ekstra)> nød vores ophold - men ville have foretrukket en mindre hektisk stemning i spisesalen med færre familier. Vi skulle have gjort vores hjemmearbejde bedre.

 
10-08-2011

Indlæg af Tabor Scotland

På vej op?

Mange af anmeldelserne af dette hotel er meget ens, og afspejler det gode niveau af turiststandarden på hotellet. I år besøgte min kone og jeg det for sjette gang, så vi har måske et bredere syn på hotellet. Nogle nye, gode punkter, gået glip af morgenmad? - Snackbaren laver nu bacon og æg inkl. omeletter i løbet af dagen, fantastisk da restauranten har en ny lukker-til-tiden politik kl. 10.30. Der er også en ny politik for kvalitetskontrol -- ikke-cateringpersonale kontrollerer betjeningen- fremragende, følelsen af den store kantinerestaurant? - Nye afskærmninger hjælper til at opdele dette område - gå til bordområdet, som du ønsker, og vent (5 min. max for at få det) Cava og appelsinjuice nu tilgængeligt fra receptionen - så godt som det lyder, værelserne har opdateret sengelinned osv. en stor forbedring, fødevarestandard stadig fremragende på trods af den økonomiske afmatning, det eneste problem for hotellet er at overveje at tilbyde mere kontrol over de travle områder, om aftenen boltrer nogen børn sig en hel del, bleer bliver skiftet på bordene i barerne!! (Dette virker acceptabelt for visse sydeuropæiske gæster!) ikke hotellets skyld, selvom det er tilstrækkeligt med en klar bemærkning om uacceptabel opførsel, og se til at arbejde med deres regler - dvs. ingen under 12 i elevatorerne er noteret, men ikke reguleret, det kan være et problem om natten. Godt klaret, Arena, vi kommer tilbage - det er vores andet hjem i solen, men husk at forbedre. Tak for en god tid (igen!)

 
27-07-2021

Indlæg af M T Chester, Storbritannien

Excellent hotel and holiday

Just got back from a holiday in this hotel. I can not fault it in any category. The food was excellent quality and choice, the additional fusion restaurant is worth booking for both the mexican and oriental night. The terrace bar is relaxed and well stocked with excellent views over the pools and sea. There is a pool for whatever mix of able swimmers you have.The rooms are spotless and all have an amazing view. Staff are all welcoming. We we're one of the first British there this summer season so granted it was initially very quiet but towards the end of the week it got busier with all nationalities and still maintained standards. 100% i'll be visiting again.