Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas beliggenhed på stranden i San Agustin, den familiære atmosfære og det skandinavisktalende personale gør, at hotellet bliver værdsat af mange gæster, som gerne vender tilbage hertil. Havens duftende timian- og citrontræer inviterer til hyggelige stunder ved poolområdet, hvor solstole og parasoller venter på dig.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder superior for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunsuites Carolina er et velkendt og højt elsket lejlighedshotel på Gran Canaria, der byder velkommen for hele familien..

Ved poolområdet er der pool med solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolen er opvarmet om vinteren til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Hotellet er omgivet af en dejlig have, hvor du kan slå dig ned med en god bog. Stranden ligger lige nedenfor og indbyder til dejlige, svalende dyp.

Hotellet har et fællesrum med tv og et lille bibliotek. Receptionen er åben fra morgen til aften og bemandet med skandinavisktalende personale. En mikrobølgeovn kan lånes i receptionen. Bag hotellet ligger et indkøbscenter med et supermarked.

Nogle af Gran Canarias mest berømte restauranter ligger her i San Agustín. Nattelivet er ikke så vildt her som i nabolandet Playa del Inglés, men om vinteren kan du besøge den eksklusive natklub Casino Palace. Her er også et godt indkøbscenter.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Fra og med 1. juli 2024 er rygning kun tilladt på et anvist, udpeget udendørsområde. Rygning vil ikke være tilladt i lejlighederne eller på terrasserne.

Vær opmærksom på

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan kan først bookes til sommeren 2024.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel tilbyder smukke omgivelser i San Agustin. På hotellet findes et af Europas største Thalassoterapicentre, der tilbyder skønne behandlinger. Morgenmadsbuffet indgår og du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas er et voksenhotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger direkte på stranden i San Agustin. Her er du kun få skridt fra stranden, promenaden og shoppingcentret. Gratis wifi på hele hotellet, og morgenmad indgår i prisen. Næsten alle værelser har balkon med havudsigt.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et flot designet All Inclusive-hotel nær stranden i San Agustin. Her bor du i lækre værelser og nyder god mad, dejlige pools og kan forkæle dig selv med en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina - vinter 2024/25

En varm velkomst til en populær favorit på solrige Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som indtil vinteren 24/25 er inkluderet blandt vores udvalgte voksenhoteller, er et af vores mest populære hoteller på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personale, beliggenheden ved stranden og den familiære stemning gør, at mange gæster vender tilbage år efter år. Der er et dejligt poolområde med opvarmet pool, og en have med duftende timian og smukke citrontræer.

Abora Interclub by Lopesan - vinter 2023/24

Velkommen til Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Her bor du i lyse, pæne værelser, og All Inclusive indgår. Her findes vandrutsjebaner for både store og små samt flere dejlige poolområder.