2-værelses deluxe lejligheder

2-værelses deluxe lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler. Poolhåndklæder og badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Stor balkon eller terrasse med havudsigt. På udepladsen findes stole og bord, to solstole, en parasol og sofaer.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder er lidt slidte. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Nogle 2-værelses lejligheder har halvpension inkluderet i prisen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder med soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Stor balkon eller terrasse med havudsigt. På udepladsen findes stole og bord samt to solstole og en parasol.

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder er lidt slidte. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses superior lejligheder

3-værelses superior lejligheder med to soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i det ene soveværelse og dobbeltseng i det andet. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. På udepladsen findes stole og bord samt to solstole og en parasol.

Antal personer: 2-5 personer.