Værelsestyper

2-værelses deluxe lejligheder

2-værelses deluxe lejligheder med en meget stor balkon eller terrasse med smuk havudsigt. På udepladsen er der 4 stole, solstole, parasoller og sofa.

Disse lejligheder er moderne med fuldt udstyret køkken med kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Mikroovn, el-kedel og brødrister. I opholdsrummet er der fladskærms-tv med 36 kanaler Gratis deponering, wifi og aircondition. Strandhåndklæder og badekåber. Brus og toilet.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Lyst indrettede 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Gratis deponering og wifi. Tv med tre gratis kanaler (øvrige kanaler er mod betaling). Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Mikroovn, el-kedel og brødrister. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse af varieret størrelse med havudsigt. Nogle 2-værelses lejligheder har inkluderet halvpension. Nogle lejligheder er lidt slidte.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder med fuldt udstyret køkken med kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Mikroovn, el-kedel og brødrister. Gratis deponering og wifi. Tv med tre gratis kanaler (øvrige kanaler er mod betaling). Brus og toilet. Stor balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Lyse 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Gratis deponering og wifi. Tv med tre gratis kanaler (øvrige kanaler mod betaling). Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Mikroovn, brødrister og el-kedel. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse (varierende udformning og størrelse) med havudsigt. Nogle lejligheder er lidt slidte.

Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses superior lejligheder

Lyse 3-værelses lejligheder superior beliggende mellem 1. og 2 etage. To soveværelser med to separate senge i det ene soveværelse og dobbeltseng i det andet. Opholdsrum og fuldt udstyret minikøkken med kaffemaskine, mikroovn, brødrister, el-kedel og kogeplader. Gratis deponering, wifi og aircondition. Satellit-tv med tre gratis kanaler (øvrige kanaler mod betaling). Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med skøn havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.