2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse med havudsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder er lidt slidte. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Nogle 2-værelses lejligheder har halvpension inkluderet i prisen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med stor balkon eller terrasse med havudsigt. På udepladsen findes stole og bord, to solstole, en parasol og sofaer. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler. Poolhåndklæder og badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses superior lejlighed

2-værelses superior lejligheder med stor balkon eller terrasse med havudsigt. På udepladsen findes stole og bord samt to solstole og en parasol. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse med havudsigt. To soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Nogle lejligheder er lidt slidte. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 52 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

3-værelses superior lejlighed

3-værelses superior lejligheder med balkon eller terrasse med havudsigt. På udepladsen findes stole og bord samt to solstole og en parasol. To soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge i det ene soveværelse og dobbeltseng i det andet. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, mikroovn, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og deponering. Loftvifte. Tv med internationale kanaler, nogle mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.