Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er perfekt, hvis du vil forkæle dig selv på ferien. Udsigten over Atlanterhavet er bedårende, og de fleste balkoner har havudsigt. Foruden to skønne poolområder, fitnessrum, barer og restauranter, er her også et stort spa med thalassoterapi. Gå en tur til den smukke strand Amadores eller til stranden i Puerto Rico.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placering
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et imponerende spahotel med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Her svømmer du i dejlige pools og du kan gå en tur via strandpromenaden til den smukke strand i Amadores eller til stranden i Puerto Rico. Morgenmad er inkluderet, men vælg gerne halvpension eller All Inclusive for en endnu mere behagelig ferie!

To dejlige poolområder med pools der er opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Den ene pool er handicapvenligt. Separat pool med vandrutsjebaner, vandstråler og vippespande - børn under 8 år skal være i følge med en voksen. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar. Poolhåndklæder, mod depositum og betaling ved udskiftning. Ved det øvre poolområde er der en separat og ugeneret del for naturister.

Hotellet har flere barer og en buffetrestaurant til morgenmad, frokost og middag. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. I Lobby Piano Bar kan du se sportsbegivenheder og nyde klavermusik et par aftener om ugen. I Bar Lounge kan du nyde udsigten fra terrassen, livemusik, shows og dans hver aften. Der er altid noget forfriskende at drikke i poolbaren. I Chill out kan du nyde en drink og se solen gå ned i havet.

Stort spa-anlæg med thalassoterapi og en fantastisk havudsigt! Tag en svømmetur i den opvarmede kom-i-form-pool og nyd udsigten over Atlanterhavets glitrende bølger. Der er også en opvarmet pool til vandaerobic. Eller forkæl dig selv med en behandling med mudder, alger og andre marine elementer. Spa-anlægget henvender sig til gæster over 15 år.

Booker du en suite, er Suite Thalasso Experience inkluderet, og adgang til fitnessrum og spa-området er inkluderet hver dag.

Legeplads. Børneklub i hotellets regi for børn mellem 4 og 12 år med engelsktalende personale. Fitnessrum og tennis. Boule, bordtennis, bueskydning, volleyball og vandpolo. Frisør.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Butikker. Elevator ned til strandpromenaden. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Stranden i Amadores er omkring 500 meter og stranden i Puerto Rico er omkring 300 meter. Busstoppested ca 300 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Snack såsom pølser, chips og sandwiches , kl. 10.00-18.30
 • Is i bæger til børnene, kl. 10.00-18.30
 • Kaffe og kage, kl. 15.30-17.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer og nogle internationale drikkevarer, ad libitum kl. 10.00-01.00, i specifikke barer for All Inclusive

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 18.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Der renoveres et hotel i nærheden af Gloria Palace Amadores. Renoveringen kan til tider virke forstyrrende for gæster på Gloria Palace Amadores. Slutdatoen for renoveringen er ikke kendt.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto Rico

Maracaibo

Maracaibo er et populært lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed i Puerto Rico, mellem havnen og shoppingcentret. Her kan du hoppe i poolen, eller du kan tage den korte gåtur til stranden. Book en superior- eller deluxe-lejlighed, hvis du vil nyde havudsigten fra de øverste etager. Til vinteren 24/25 vil en stor del af hotellet gennemgå en renovering, og der vil blive bygget nye værelser med private pools.

Marina Bay View

Marina Bay View er et af vores mest populære lejlighedshoteller i Puerto Rico på dejlige Gran Canaria! Her kan du se frem mod et skønt poolområde med en vidunderlig udsigt over havnen, som er det naturlige samlingspunkt. Hotellet er for gæster over 16 år.

Marina Suites

Marina Suites har en perfekt beliggenhed ved havet og småbådshavnen i Puerto Rico, som gør at mange gæster vælger at komme tilbage til hotellet år efter år. Hvorfor ikke starte dagen med et morgendyp i poolen og stadig kunne nyde Atlantens store blå. Vælger du en superior lejlighed, er de placeret højere oppe, og du kan nyde en fantastisk udsigt.

Colina Mar

Fra lejlighedshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enestående udsigt over havet og dalen nedenfor. De to poolområder byder på familievenlig afslapning, og lejlighederne er pæne. I hver lejlighed er der et minikøkken, hvis du selv vil stå for maden eller lave en picnic til stranden.

Riosol

Riosol er et stort, fint hotel, hvor du aldrig behøver at kede dig. Den fantastiske udsigt over Puerto Rico er en oplevelse i sig selv! Skønne pools og legeplads er bare nogle af mange faciliteter.

Heliomar

Heliomar er et populært lejlighedshotel med mange tilbagevendende gæster. Heliomar har en skøn beliggenhed på bjergsiden med smuk udsigt over dalen og havnen ved Puerto Rico. Mellem de hvidmalede 2-etagers huse vokser kaktusser og hibiscus. Start dagen med lidt morgensol og en kop friskbrygget kaffe på balkonen.

Babalu

Fra de rummelige udepladser på Babalu har du en magisk udsigt over Atlanterhavet, og alle vender ud mod det hyggelige poolområde. Den høje beliggenhed i betyder en del trapper ned til stranden og centrum - men når du først er oppe igen, er det det hele værd.

Lufesa

Lufesa er et populært lejlighedshotel med en central beliggenhed i Puerto Rico. Der er en pool på hotellet, og stranden Playa de Puerto Rico er en kort gåtur væk. I lejlighederne kan du lave mad til dig selv, købe friskbagt brød i bageren lige på den anden side af gaden og bare nyde morgenmaden på terrassen.

Morasol Suites

Morasol Suites har en god beliggenhed og fine moderne lejligheder nær den hyggelige småbådshavn i Puerto Rico. Solterrassen på øverste etage byder på en enestående udsigt. Her kan du synke ned i jacuzziens bobler, mens du ser ud over det glitrende Atlanterhav.

Palacete de Villa Magna - vinter 24/25

Palacete de Villa Magna er et dejligt hotel med skøn beliggenhed mellem havnen og shoppingcenteret i Puerto Rico. Her findes et mindre poolområde med solstole og parasoller. Ved poolområdet og i alle lejligheder kan du også benytte gratis wifi.