Sol Barbacán

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det velkendte og familiære lejlighedshotel Sol Barbacán i hjertet af Playa del Ingles. Hotellet og det dejlige poolområde er en rolig oase med opvarmede pools. Her bor du i rummelige og veludstyrede lejligheder, med plads til op til 6 personer. For en ekstra bekvem ferie er her mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 3-5 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder i bungalow for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt venligt personale, god underholdning for børn og voksne samt rigtig god opbygning/indretn...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,4 km
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På det populære hotel Sol Barbacán er der tre dejlige poolområder med solstole og parasoller. Alle pools er opvarmede om vinteren til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved poolområdet nærmest hotellets hovedbygning er der en separat børnepool, en jacuzzi og en pool-/snackbar. Ved det ene poolområde arrangeres aktiviteter af hotellets animations team og et mindre poolområde i roligere omgivelser er kun for voksne gæster.

På hotellet er der en buffetrestaurant og en bar. her er også en populær á la carte-restaurant El Portalon som serverer skønne spanske retter, og den kendte El Portalon loungebar med hyggelig atmosfære og lækre drinks.

Gratis wifi. Legeplads. Bordtennis og beach volley. Minigolf mod depositum. Lille fitnessrum. Fra Sol Barbacán er du nær en del restauranter, barer og Yumbo-center. Trods den centrale beliggenhed til Playa del Ingles forlystelses centrum er stemningen på hotellet stille og rolig.

Måltider

  • Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Fra Hotel Corallium Dunamar by Lopesan har du udsigt over den langstrakte strand i Playa del Inglés. Her er et dejligt poolområde med flere pools, hvoraf den ene er opvarmet. Hotellet er for gæster over 18 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har en god beliggenhed nær shopping og forlystelser i Playa del Inglés. Her findes noget for alle! Hotellet har 3 pools. Her indgår All Inclusive for Apollos gæster i vintersæsonen 2023/2024, og foruden buffetrestauranten er her en food court med enkle retter.

Arco Iris

Fra lejlighedshotellet Arco Iris er du tæt på alt! Hotellet ligger roligt og smukt ud til strandpromenaden i Playa del Inglés. Nogle lejligheder har en flot udsigt over sandklitterne i Maspalomas og det glitrende Atlanterhav.

Abora Catarina by Lopesan

Hotel Abora Catarina by Lopesan har en rolig beliggenhed, selv om det ligger centralt i Playa del Inglés. Apollos gæster er mest tilfredse med servicen, maden og den hyggelige atmosfære.

Servatur Don Miguel

I hjertet af Gran Canarias livlige Playa del Inglés ligger det moderne Servatur Don Miguel Hotel. Fra hotellet er der gåafstand til den dejlige sandstrand og flere indkøbscentre og restauranter. Servatur Don Miguel er kun for gæster over 18 år.

Los Mariachis

Los Mariachis har en perfekt beliggenhed i centrum af Gran Canarias Playa del Inglés. Her bor du i fine lejligheder med underholdning, shopping og restauranter lige om hjørnet. Du kan gå til stranden på få minutter, hvis Atlanterhavets salte vand lokker mere end poolen i hotellets have. De fine lejligheder på hotellet har moderne indretning og minikøkkener til let madlavning.

Relaxia Beverly Park

I udkanten af Playa del Ingles, mod San Agustin og i gåafstand til den fine sandstrand Veril Playa ligger hotel Relaxia Beverly Park. Der er flere pools og egen restaurant, og det er tæt på byens forlystelsesliv i Playa de Ingles og større shoppingcentrum for dem, der ønsker det.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki er med sine runde bygninger blevet en velkendt silhuet i den nordlige del af Playa del Inglés. Hoteller har et poolområde, et mere roligt poolområde for de voksne og et sjovt plaskebassin for familiens mindste. Fra hotellet er der gåafstand til stranden, til restauranten og til nattens underholdning.

Corona Blanca

Corona Blanca er et velkendt hotel, som ligger lige ved shopping- og forlystelsescentret Kasbah. Corona Blanca er også nabo til den svenskejede populære Café de Paris som serverer øens bedste kaffe! Efter en dag ved den opvarmede pool, er det altid skønt at komme tilbage til den store 2-værelses lejlighed.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt lejlighedshotel, der ligger perfekt i Playa del Ingles, Gran Canaria. Der er et poolområde med pool, separat børnepool, poolbar og en poolbar samt en restaurant på stedet. Dette er et ideelt hotel for dem, der sætter pris på beliggenhed frem for faciliteter.

Gran Canaria Princess

Gran Canaria Princess har en dejlig have, hvor to dejlige pools venter med dejlige spabade og ekstra komfortable solstole til total afslapning. Spis godt i hotellets restauranter og vælg selv, om du bare vil have en dejlig morgenmadsbuffet som indgår, eller et komplet All Inclusive-program. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Principado

Lejlighedshotellet Principado er et godt valg, hvis du vil bo tæt på både stranden og underholdningen i det livlige Playa del Ingles. Hotellet har en opvarmet pool og du kan selv tilberede enkle måltider i 2-værelses lejlighederne. I nærheden af hotellet er der et supermarked, hvor du kan handle ind.

Don Gregorio

Don Gregoria ligger lige i hjertet af centrum med en kort gåtur til restauranter, barer, butikker og den lange sandstrand i Playa del Ingles. Her kan du slappe af ved poolområdet, leje en bil for at opdage smukke Gran Canaria, tage på shopping og spise tapas i Las Palmas eller du kan bare slappe af og nyde livet, inden nattens festligheder begynder.

Green Park

Leder du efter et lejlighedshotel med rummelige lejligheder og en god central beliggenhed i Playa del Ingles? Så kan Green Park helt sikkert være hotellet for dig! I lejligheden er der mulighed for enkel madlavning, men den centrale beliggenhed gør, at små restauranter kun er rundt om hjørnet, hvis man ønsker at gøre det så nemt som muligt. Du kan gå til stranden på 15-20 minutter, når du vil skifte fra poolen.

Servatur Playa Bonita

Servatur Playa Bonita har et rummeligt poolområde og en god, central beliggenhed kun 15 minutter fra den fine sandstrand, til de dage, hvor du gerne vil mærke sandet mellem tæerne. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og der er mulighed for at købe halvpension eller All Inclusive, alt sammen for at gøre din ferie lige, som du vil have den.