Fakta om Playa del Inglés

Transfer:

Fra lufthavnen med bus til de første hoteller i Playa del Inglés, er ca. 20-30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Under karnevallet kan der forekomme længere transfertider i byen. Dette kan også medføre at nogle veje er spærret, og det kan derfor være nødvendigt at bære sin bagage et længere stykke fra transferbussen til hotellet. Læs mere om karnevallet.

Strande:

Finkornet og dejlig sandstrand, som strækker sig 8 km fra Playa del Inglés til Maspalomas og Meloneras.

Forlystelser:

Stort forlystelsesudbud i Playa del Inglés, som tilsammen med Las Palmas udgør en af Gran Canarias 2 forlystelsesmetropoler, hvor barer, diskoteker, restauranter og forlystelser ligger tæt. Hvert år arrangeres karneval rundt om på Gran Canaria, heraf flere i Playa del Inglés.

Transport:

Gode busforbindelser på øen. Mange taxier. Biler og scootere kan lejes.

Sport:

Mange typer vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, kite og dykning. Tennis, squash og minigolf. Bjergvandring, cykling, sportsfiskeri, paintball, faldskærmsudspring, SUP (stand up paddle) og bowlingbaner. Gran Canaria har også flere gode 18-hullers golfbaner.

Værd at vide:

I marts er der det årlige karneval i Playa del Inglés og Maspalomas. Det er en stor folkefest, hvor man danser og spiller musik til langt ud på natten. Det er ekstra livligt omkring hotellerne langs Avenida Tirajana og shoppingcentret Yumbo Center. Gaderne bliver ofte lukket af, hvilket gør at transferbusserne ikke altid har mulighed for at komme frem til visse hoteller i Playa del Inglés. Gæster skal derfor gå det sidste stykke til hotellerne.