2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse og pooludsigt. På udepladsen er der stole og borde samt solstole. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, el-kedel, brødrister, kaffemaskine (kapsler kan købes i receptionen) og køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

3-værelses lejlighed i bungalow

3-værelses lejligheder i bungalow med terrasse. På terrassen er der borde og stole samt solstole. Der er også en tagterrasse med solstole. Tagterrassen tilgås via en trappe udenfor lejligheden. To soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Minikøkken med køleskab og fryser, mikroovn, brødrister, el-kedel, kaffemaskine (kapsler kan købes i receptionen) og køkkenudstyr. Wifi og aircondition i soveværelserne. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. To badeværelser med hårtørrer og toilet, et med bruser og et med badekar. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejlighed med 3 ord. senge

3-værelses lejligheder med balkon eller terrasse og pooludsigt. På udepladsen er der stole og borde samt solstole. To soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, brødrister, el-kedel, kaffemaskine (kapsler kan købes i receptionen) og køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 50 kvm.
Antal personer: 3-5 personer, heraf 2 børn.