Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse i varierende størrelse, nogle med havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 43 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelse

Enkeltværelser med balkon eller terrasse i varierende størrelse, nogle med havudsigt. En dobbeltseng. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåbe. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 43 kvm.
Antal personer: 1 person.

Junior-suite, Unique

Junior-suiter med balkon eller terrasse af varierende størrelse. Suiterne består af et soveværelse og en opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso-kaffemaskine - kapsler indgår. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med to håndvaske, badekar og separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Hvis du vælger at booke en junior-suite, vil du nyde godt af hotellets Unique-koncept, herunder VIP-morgenmad, et reserveret område ved poolen og adgang til VIP-loungen.

Værelsesstørrelse: Ca. 96 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suite, Unique

Suiter med balkon eller terrasse i varierende størrelse og havudsigt. Suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespresso kaffemaskine - kapsler medfølger. Et tv med internationale kanaler på hvert værelse. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Vælger du at booke en suite, kommer du til at tage del i hotellets Unique koncept med blandt andet VIP-morgenmad, reserveret afdeling ved poolområdet og adgang til VIP-loungen.

Værelsesstørrelse: Ca. 120 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.