Fakta om Meloneras

Transfer:

Fra lufthavnen med bus til første hotel i Meloneras ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Stranden i Meloneras består af grus, men der er en lang strandpromenade der strækker sig hele vejen til den herlige sandstrand i Maspalomas. Denne er lang og bred med vandsportsaktiviteter og solstole.

Forlystelser:

Stort forlystelsesudbud i Las Palmas og Playa del Inglés, Gran Canarias 2 forlystelsesmetropoler, hvor barer, diskoteker, restauranter og forlystelser ligger tæt. Meloneras udeliv er koncentreret om den smukke boulevard der strækker sig fra havet fra fyrtårnet i Maspalomas ned til den lille strand i Meloneres. Strandpromenaden er kantet af restauranter, barer og natklubber af høj standard. I nærheden af Gran Hotel Lopesan Costa Meloneres ligger det meget eksklusive kasino.

Transport:

Gode busforbindelser på øen. Der er rigeligt med taxier. Bil og scooterudlejning.

Sport:

På Gran Canaria kan du udøve mange typer af vandsport såsom windsurfing og dykning. Tennis, squash og minigolf. Bjergvandring, sportsfiskeri, paintball, faldskærmsudspring og bowling. Gran Canaria har flere gode 18-hullers golfbaner.