Lopesan Baobab Resort - vinter

apollo mondo family

 • • Høj gæstetilfredshed
 • • Halvpension indgår
 • • Unique - book værelser med ekstra fordele

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det skønne Lopesan Baobab Resort – et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller, ved Maspalomas' mægtige sanddyner. Her er alt, hvad der skal til for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træning med skandinavisktalende Apollo personale. Desuden indgår halvpension i prisen.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 3 børn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det flotte design og beplantningen overalt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lopesan Baobab Resort er et førsteklasses hotel med spektakulær, afrikanskinspireret arkitektur. Hotellet består af ni bygninger, som indrammes af en tropisk have. Fra det smukke hotel kan du skimte Maspalomas mægtige sanddyner, hvilket også får tankerne til nabokontinentet Afrika. Hotellet ligger i rolige og fine Meloneras og der er kun en kort gåtur ned til havet og strandpromenaden.

Stort poolområde
Her finder du intet mindre end syv pools, som er opvarmede til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en slingrende lazy river-pool og to pools med kunstigt sand. Der er også to separate børnepools med tre små vandrutsjebaner og andet sjov for børnene. Gratis håndklædeservice, solstole og parasoller.

En kort gåtur væk ligger Maspalomas-stranden, og her findes solstole og parasoller mod betaling.

Restauranter og barer
På Lopesan Baobab Resort serveres der varierende, velsmagende og sunde madretter. Børnene har egen buffet. Totalt er der fire restauranter, heraf to buffetrestauranter, en restaurant med afrikansk køkken samt en Middelhavs- og grillrestaurant. For børnene er der egen buffet. Gæster på Lopesan Baobab kan også spise i buffetrestauranten på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde mod reservation. På Lopesan Baobab er der også en restaurant med afrikanske retter samt en middelhavs- og grillrestaurant. Middag på a la carte-restauranten Akara og frokost på restauranten Pili Pili er ikke inkluderet i halvpensionen.

Der er fem barer på hotellet, heraf to poolbarer.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du købe cappuccino, espresso specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is be tilbehør - alt af højeste kvalitet.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Børneklub og svømmeskole
Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder kvalitative, sjove og lærerige aktiviteter seks dage om ugen. Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter som dukker op ved børneklubben på hotellet. Du kan også overraske dit barn ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino. Du kan også udvikle dit barns svømmekundskaber i Apollos egen svømmeskole Swim School by Apollo.

Fitnessrum og holdtræning
På Lopesan Baobab Resort kan du træne i hotellets store, veludstyrede fitnesscenter med både maskiner og med plads til funktionel træning. Aldersgrænsen er 16 år for træning i fitnessrummet. Du kan også deltage i fire gratis træningshold om dagen, som ledes af vores skandinavisktalende instruktører. Desuden findes der bordtennis. [Læs mere om sport og træning på Lopesan Baobab Resort.

Som gæst har du mulighed for at benytte spaområderne på søsterhotellerne Lopesan Villa del Conde Resort og Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa til reducerede priser.

Unique
Gæster der booker junior-suiter, superior-værelser eller dobbeltværelser med privat pool, får del i hotellets koncept Unique.

I Unique indgår:

 • Priority ind- og udcheckning
 • VIP-morgenmad i restaurant Pili Pili med et udvalg fra en à la carte-menu.
 • Reserveret område ved poolområdet med solstole samt adgang til vand og frugt
 • VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi
 • 2 mindre flasker vin på værelset ved ankomst
 • Pudemenu

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Family-hoteller.

Indgår i Apollo Mondo Family på Lopesan Baobab Resort

 • Stort og veludstyret fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og håndklæder
 • Bordtennis
 • Wifi på hotelområdet

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Solstole og parasoller ved stranden
 • Spaområde på søsterhotellerne Lopesan Villa del Conde Resort og Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
 • Roomservice døgnet rundt

Øvrig information:
Gennemkørselstrafik udenfor hotellet

Måltider

Indgår

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Kan tilkøbes:

 • Halvpension Ekstra
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år til halv pris.

Gæster på Lopesan Baobab, der tilkøber hel- og halvpension, kan også spise i buffetrestauranten på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde, tidlig bordreservation kræves.

Gæster på Lopesan Baobab, der tilkøber Halvpension Ekstra, kan også spise i buffetrestauranten på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde, samt få en à la carte-middag hver aften i de udvalgte restauranter Akara, Alpendre, Ovo og Toscana. Bordreservation er påkrævet.

Vær opmærksom på

Lopesan Baobab er et Apollo Mondo Family hotel i perioden 19. oktober 2024 - 4. april 2025. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter som Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træningssessioner med skandinavisktalende instruktører.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Lopesan Baobab Resort, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.

Alle hoteller i Meloneras

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

På smukke Lopesan Costa Meloneras kan du tilbringe en skøn ferie. Her bor du nær havet og tæt på sanddynerne i Maspalomas. Dette er et hotel, man ikke har lyst til at forlade igen.

Faro, a Lopesan Collection Hotel

Nyd en vidunderlig afslappet ferie på dette eksklusive hotel med et stilfuldt design og en uovertruffen beliggenhed lige ved Maspalomas fyrtårn og promenade. På taget ligger Blue Marlin Ibiza Sky Lounge med infinity-pools og populære restauranter og barer. Faro, et Lopesan Collection Hotel – et moderne hotel for voksne livsnydere!

Caybeach Meloneras

Caybeach Meloneras har alt til en hyggelig og afslappende familieferie med flere pools, et plaskebassin til de mindste og en børneklub med sjove og spændende aktiviteter. Hotellet er også velegnet til dem, der vil slappe af og spille golf, tage en dejlig og afslappende tur nede ved klitterne og spise en god middag eller måske spille padel eller tage en runde på minigolfbanen. Hotellet har alt fra dobbeltværelser til den lille familie til 3-værelses lejligheder til den store familie, der kan rumme op til seks personer.

Lopesan Baobab Resort - sommer

Populære Lopesan Baobab Resort er beliggende ved Maspalomas' mægtige sanddyner på Gran Canaria. Hotellet har mange tilbagevendende gæster, en spektakulær arkitektur, flere pools, lækre restauranter og smukke værelser.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Oplev den rolige og smukke atmosfære på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, et fantastisk luksushotel ved strandpromenaden i Meloneras. Her bor du i store og lyse dobbeltværelser eller suiter.