Træning med Apollo

Workout with Apollo på Lopesan Baobab Resort

I Apollo brænder vi for sport og træning. Og vi tror at oplevelsen bliver endnu bedre, når du kan kombinere træning med pool, lækker mad og spabesøg. Lopesan Baobab Resort er hotellet med lidt ekstra af alt - også når det kommer til aktiviteter. Her kan du træne holdtræning, træne på egen hånd i det fine fitnesscenter eller tage en løberunde. Apollo Mondo Family-konceptet på Lopesan Baobab Resort gælder kun i vintersæsonen.

Holdtræning

På Lopesan Baobab Resort kan du vælge mellem flere forskellige træningshold hver dag i højsæsonen. I lavsæsonen er der én træningsfri dag i ugen. Holdtræningen ledes af erfarne og uddannede skandinavisktalende instruktører. For at gøre det lettere for dig der rejser med børn, så er børneklubbens tider tilpasset holdtræningen. Vælg mellem yoga, core, cirkeltræning, boot camp med mere. 

Se holdtræningsskema

Aktiviteter:

  • Fitnessrum (kun for gæster over 18 år)
  • Holdtræning ifølge program 
  • Bordtennis

Løbe- og cykelruter

Løb på ferien

Urban Tribes, et af verdens bedste multisporthold, har kortlagt de bedste løbe- og cykelruter omkring Lopesan Baobab Resort. Det er muligt at leje cykler nær hotellet - vi anbefaler udlejeren Free Motion. Kontakt receptionen, så hjælper de gerne. Løberuterne er markeret med farvekoder omkring resortet, og vil over en løbeoplevelse ud over det sædvanlige!

Kort

Forbered dig allerede nu, og download vores løbe- og cykelkort: