Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 652 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-25


10 ud af 10

+
Pools, pools områderne, Afrika temaet og børneklubben.
-
Alt var godt, bort set fra der lugtede fra klokken på badeværelset.

Bekræftet køb : 2023-11-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-11


8 ud af 10

+
Pools var gode.
-
Værelset var alt for mørkt. Der manglede lys/spots. Vi ankom sent om aftenen pga at I ændrede flytiderne - hvilke var nogle skod flytider, begge veje! Vi får at vide i receptionen at der er aftensmad i restauranten til kl 22. Da vi kommer derned og hurtigt skal spise lidt inden vi skal i seng med to meget trætte børn, får vi at vide at de lukker 21:30 og vi bliver nægtet adgang. Vi kan i stedet vente til kl 23 hvor de åbner igen. Ikke super nemt med to børn under 3 år. Det er super dårlig stil at der ikke er styr på det, og at I ikke har sørget for at der en mad/sandwich/madpakke på værelset, når man ankommer så sent. Vi har betalt for helpension, men er i princippet gået glip af et måltid.

Bekræftet køb : 2023-10-29


7 ud af 10

+
Stemningen
-
Hotellet var på mange punkter i ringe stand - Dette taget i betragtning af at det er et 5 stjernet hotel. Hotellet var generelt nogenlunde vedligeholdt, med er meget dårligt bygget og i ringe materialer. Vores aircondition på værelset var meget dårlig og larmede rigtig meget- Wifi signalet var svagt og nettet var meget langsomt, så vi brugte mobildata hele ferien.

Bekræftet køb : 2023-10-22


10 ud af 10

+
På trods af mange gæster var det altid let at finde en god plads ved en af de mange pools
-
Frokost ved Henry Stanley bar var elendig. Polo Piil var rigtig god frokost

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
De flotte hotel/poolområde!
-
Jeg ville ønske der var fx en vandrutchebane til børn over 4 år. Men de lave så fine aktivitet i poolområder for børn

Bekræftet køb : 2023-10-21


8 ud af 10

+
Der var meget smukt
-

Bekræftet køb : 2023-10-21


10 ud af 10

+
Absolut alt! Den smukke og unikke indretning, poolområderne, maden og værelset.
-

Bekræftet køb : 2023-10-21


10 ud af 10

+
Der er styr på tingene.
-

Bekræftet køb : 2023-10-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

9146 bedømmelser
Meget godt
 
5834
Godt
 
2031
Middel
 
786
Mindre godt
 
261
Dårligt
 
234

5 nyeste bedømmelser

09-11-2023

af Lars B

Wow oplevelse

Super lækkert hotel 😎 Venligt personale, god mad og fabelagtige omgivelser. Skønne pools og flot velholdt have med giraffer, flamingoer etc. som gør det eksotisk 👍 Vi bor på et Unique værelse med privat pool, WOW det kan anbefales. Speciel morgenmadsresturant og en masse andre fordele 🤪

 
23-10-2023

af Gertrud T

Dejligt familiehotel - 9. besøg!

Baobab er stort, uden at det føles stort. Der er mange pools og små oaser med solsenge. Værelserne er perfekte - buffet’en er fin nok, men ikke et kulinarisk mesterværk. Personalet er søde. Ikke mindst receptionen, som har engelsktalende personale. Som noget nyt i år, er der kommet en lille butik i hotellets område, hvilket er super! Vi kom her første gang i 2010, da det var ganske nyt, og i år var vores 9. gang på hotellet. Det ser ud til, at der sker lidt fornyelser nu, men generelt set er hotellet stadig enormt flot og velholdt. Klar anbefaling herfra :)

 
09-04-2023

af Emil S København, Danmark

Skøn oplevelse (men nok kun for børnefamilier)

Personale 5/5: Yderst gæstfri, og overbærende overfor børnefamilier. Man føler sig virkelig velkommen. Faciliteter 5/5: Fantastisk pool-område, med massere af hyggelige "hjørner". Flotte og rene omgivelser, med skøn have. Mad 2/5: Som forventet meget ringe kvalitet. Eksempler: Jomfruhummer bliver severet med tarm, kokken kan ikke stege kød, og grønsager er fuldstændig udkogte. Meget fedtet, og til tider decideret ulækkert. Selv pomfritterne var bløde og kedelige. Værelse: 3/5: Insekter på værelset, og et toilet som ikke kunne skylle ud. Blev dog hurtigt håndteret af personalet. Ikke noget prangende, men nok som man kan forvente. Overordnet 4/5: Fantastik oplevelse, hvor vi fik alt hvad vi drømte om som familie med 3 børn. Jeg vil anbefale, at alle UDEN børn holder sig LANGT væk. Men med små børn er det et paradis, og vi overvejer bestemt at komme igen.

 
24-02-2023

af dorthedrivs

Både godt og lidt mindre godt

Lækkert hotel med flot arkitektur. Lækre poolområder men virkelig koldt vand, på trods af at flere swimmingpools skulle være opvarmet. Vi fandt kun en opvarmet og her var der virkelig mange børn og larm. Store værelser men meget lydt fra naboer der smækker døre, går i bad og har babyer der græder om natten. Lækker mad til det er buffet men ikke til 5 stjerner. Og poolbarens mad er supermarkeds pizza opvarmet fra frost og kop nudler... virkelig en skidt oplevelse. Ikke engang 2 stjerner her. Ala carte restauranten er til gengæld super lækker men der er kun en aften inkluderet i halvpension. Til gengæld får den 5 stjerner. Søde personaler der er super hjælpsomme og rare. Det trækker heldigvis op. Og dejlig fitness. 2 poolborde var ude af funktion under hele ferien, til stor frustration for den yngste søn. Så alt i alt kan vi strække den til et 4 stjerners hotel.

 
11-12-2022

af Jamin M

Verdens bedste Hotel med Verdens bedste Service

Det er vores bedste ferie nogensinde, vi har rejst det meste af vores liv men Lopesan Baoba Resort er noget som alle skal opleve. Vi havde udsigt til havet og poolen og det var et paradise. Hotellet er placeret i et tropisk have og det føles som om man er midt i Afrikas jungle. Medarbejderne er de bedste i verden og Servicen er på toppen. Tiden går så stærkt fordi man har det for godt. Top service i Receptionen. Top service i poolens Restauranter. Top service i samtlige Restauranter med de smilende medarbejder og alle de gæster jeg talte med havde været der op til 7 gange og nu kan jeg godt forstår at de har opholdt sig så mange gange på samme Hotel. Security service var på toppen. Både på indgangen og rundt omkring i poolen. Rengøringen var på top, de gjorde rent konstant på toiletterne i poolen og vi fik skiftet håndklæder 2 gange om dagen. Om aften kom der nogle søde damer og tilbød nye håndklæder og man kunne får alt efter behov. Rent afslapning. Stranden var både som guld og vulkanstrand. Hotellet er placeret ved kysten og der er masser ag Restauranter, Shopping muligheder, går ture langs kysten og servicen var på top i forretningerne, butikkerne osv. Vi kan skrive en bog om vores gode oplevelser men det som vi kan anbefale er: Lopesan Baobab Resort er helt klart Verdens bedste Hotel med Verdens bedste medarbejder