Lopesan Baobab Resort - sommer

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Populære Lopesan Baobab Resort er beliggende ved Maspalomas' mægtige sanddyner på Gran Canaria. Hotellet har mange tilbagevendende gæster, en spektakulær arkitektur, flere pools, lækre restauranter og smukke værelser.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 3 børn. Familie-værelser med adgang til pool for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 3 børn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det flotte design og beplantningen overalt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lopesan Baobab Resort er et lækkert hotel med spektakulær, afrikanskinspireret arkitektur. Hotellet har hele syv opvarmede pools til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. En pool er en lazy river-pool og to pools med kunstig strand. Gratis håndklædeservice. Solstole og parasoller. Der findes også to separate børnepools med tre små vandrutsjebaner og andet sjov for børn.

På hotellet serveres varieret, velsmagende og sundt mad. Børnene har selvfølgelig egen buffet. Der er i alt fire restauranter, heraf to buffetrestauranter, en restaurant med afrikansk køkken samt en middelhavs- og grillrestaurant. Ved både halv- og helpension indtages måltiderne i buffetrestauranterne. Nobel påklædning kræves i restauranterne ved middagstid (mænd skal bære lange bukser). Der findes fem barer på hotellet, heraf to poolbarer.

Stort gratis fitnessrum med både maskiner og plads til funktionel træning. Aldersgrænsen er 16 år for at benytte fitnessrummet. Gratis bordtennis.

Hotelgæsterne kan benytte spafaciliteterne på søsterhotellerne Lopesan Villa Del Conde Resort og Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa til reducerede priser.

Unique
Gæster, der booker en junior-suite, et superior-værelse eller et dobbeltværelse med privat pool, får adgang til hotellets Unique-koncept. Unique indebærer:

 • Prioriteret check-in og check-out
 • VIP-morgenmad i Pili Pili-restauranten med udvalg fra en à la carte-menu
 • Reserveret område ved poolen med solstole og adgang til VIP-lounge med et bredt udvalg af frugt, snacks, og drikkevarer samt wifi
 • To små flasker vin på værelset ved ankomsten
 • Adgang til pudemenu

Gratis wifi i receptionen. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Halvpension Extra
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Gæster på Lopesan Baobab, der tilkøber hel- og halvpension, kan også spise i buffetrestauranten på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde mod tidlig reservation.

Gæster på Lopesan Baobab, der tilkøber halvpension Extra, kan også spise i buffetrestauranten på Lopesan Costa Meloneras og Lopesan Villa del Conde, samt spise à la carte-middag hver aften i de udvalgte restauranter Akara, Alpendre, Ovo og Toscana. Tidlig bordreservation er påkrævet.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Meloneras

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

På smukke Lopesan Costa Meloneras kan du tilbringe en skøn ferie. Her bor du nær havet og tæt på sanddynerne i Maspalomas. Dette er et hotel, man ikke har lyst til at forlade igen.

Lopesan Baobab Resort - vinter

Velkommen til det skønne Lopesan Baobab Resort – et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller, ved Maspalomas' mægtige sanddyner. Her er alt, hvad der skal til for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træning med skandinavisktalende Apollo personale. Desuden indgår halvpension i prisen.

Faro, a Lopesan Collection Hotel

Nyd en vidunderlig afslappet ferie på dette eksklusive hotel med et stilfuldt design og en uovertruffen beliggenhed lige ved Maspalomas fyrtårn og promenade. På taget ligger Blue Marlin Ibiza Sky Lounge med infinity-pools og populære restauranter og barer. Faro, et Lopesan Collection Hotel – et moderne hotel for voksne livsnydere!

Caybeach Meloneras

Caybeach Meloneras har alt til en hyggelig og afslappende familieferie med flere pools, et plaskebassin til de mindste og en børneklub med sjove og spændende aktiviteter. Hotellet er også velegnet til dem, der vil slappe af og spille golf, tage en dejlig og afslappende tur nede ved klitterne og spise en god middag eller måske spille padel eller tage en runde på minigolfbanen. Hotellet har alt fra dobbeltværelser til den lille familie til 3-værelses lejligheder til den store familie, der kan rumme op til seks personer.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Oplev den rolige og smukke atmosfære på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, et fantastisk luksushotel ved strandpromenaden i Meloneras. Her bor du i store og lyse dobbeltværelser eller suiter.