Bedømmelse af Lopesan Baobab Resort - sommer

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 1060 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-
Vi har oplevet det fra det var nyt og nu er kvaliteten virkelig ved at være lav - det er stadig et fint hotel, hvis man er der første gang, men når man ved, hvad det har været, så er niveauet virkelig faldet.

Bekræftet køb : 2023-04-08


8 ud af 10

+
Udendørs område pool/have
-
Elendig mad. Fokuser på kvalitet i stedet for kvantitet

Bekræftet køb : 2023-04-08


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-08


8 ud af 10

+
udsmykningen, frodige planter
-
Beskidt pool, mange mennesker, Babyer i alle pools isvømmebleer!! Placering i mindre lækker restaurant indenfor, når man hellere vil sidde udenfor, men det er for andre gæster De var behjælpelige, men trætte af os som gruppe på 11. Og vi følte vi havde lagt mange penge ! men det fornemmer man ikke når man får et kedeligt bord i en indendørs buffet på 5 stjernet hotel!

Bekræftet køb : 2023-04-08


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-01


10 ud af 10

+
Hotellet var fantastisk flot i byggestil og interiør , værelserne var fine men manglede lidt lys , var meget mørke
-
Flotte omgivelser pools og have , meget varieret , fantastisk børnevenligt

Bekræftet køb : 2023-04-01


9 ud af 10

+
Der var en behagelig stemning, og der var rigeligt med plads til alle gæster.
-

Bekræftet køb : 2023-04-01


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-01


8 ud af 10

+
Beliggenheden og renligheden både inde og udr
-
Da hotellet nu end tidligere er blevet et “familiehotel” var der utrolig meget larm fra skrigende og hysterisk 😉børn. Fredag aften er der lige udenfor restaurant Baobab arrangement for børn med høj musik til følge. Der ville man gerne kunne nyde maden og et godt glas vin, hvilket var svært med den larm. Der var da trods alt også voksne mennesker på hotellet.

Bekræftet køb : 2023-04-01


4 ud af 10

+
Ok sjovt for børnene (1 & 3 år) og fine pools. Dog rimeligt slidt. Og så ham der lavede mini disco for ungerne. Uanset hvad han får i løn, så er det for lidt:-)
-
Hav nogle enkelte kundeservicemedarbejdere der sørger for kontakten til gæsterne. Man bliver super træt af at blive ved med at bede om det samme. Langt bedre information vedr. Unique faciliteter. Vi havde svært ved at gennemskue hvad man kunne.

Bekræftet køb : 2023-03-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

8852 bedømmelser
Meget godt
 
5653
Godt
 
1971
Middel
 
755
Mindre godt
 
247
Dårligt
 
226

5 nyeste bedømmelser

09-04-2023

af Emil S København, Danmark

Skøn oplevelse (men nok kun for børnefamilier)

Personale 5/5: Yderst gæstfri, og overbærende overfor børnefamilier. Man føler sig virkelig velkommen. Faciliteter 5/5: Fantastisk pool-område, med massere af hyggelige "hjørner". Flotte og rene omgivelser, med skøn have. Mad 2/5: Som forventet meget ringe kvalitet. Eksempler: Jomfruhummer bliver severet med tarm, kokken kan ikke stege kød, og grønsager er fuldstændig udkogte. Meget fedtet, og til tider decideret ulækkert. Selv pomfritterne var bløde og kedelige. Værelse: 3/5: Insekter på værelset, og et toilet som ikke kunne skylle ud. Blev dog hurtigt håndteret af personalet. Ikke noget prangende, men nok som man kan forvente. Overordnet 4/5: Fantastik oplevelse, hvor vi fik alt hvad vi drømte om som familie med 3 børn. Jeg vil anbefale, at alle UDEN børn holder sig LANGT væk. Men med små børn er det et paradis, og vi overvejer bestemt at komme igen.

 
24-02-2023

af dorthedrivs

Både godt og lidt mindre godt

Lækkert hotel med flot arkitektur. Lækre poolområder men virkelig koldt vand, på trods af at flere swimmingpools skulle være opvarmet. Vi fandt kun en opvarmet og her var der virkelig mange børn og larm. Store værelser men meget lydt fra naboer der smækker døre, går i bad og har babyer der græder om natten. Lækker mad til det er buffet men ikke til 5 stjerner. Og poolbarens mad er supermarkeds pizza opvarmet fra frost og kop nudler... virkelig en skidt oplevelse. Ikke engang 2 stjerner her. Ala carte restauranten er til gengæld super lækker men der er kun en aften inkluderet i halvpension. Til gengæld får den 5 stjerner. Søde personaler der er super hjælpsomme og rare. Det trækker heldigvis op. Og dejlig fitness. 2 poolborde var ude af funktion under hele ferien, til stor frustration for den yngste søn. Så alt i alt kan vi strække den til et 4 stjerners hotel.

 
11-12-2022

af Jamin M

Verdens bedste Hotel med Verdens bedste Service

Det er vores bedste ferie nogensinde, vi har rejst det meste af vores liv men Lopesan Baoba Resort er noget som alle skal opleve. Vi havde udsigt til havet og poolen og det var et paradise. Hotellet er placeret i et tropisk have og det føles som om man er midt i Afrikas jungle. Medarbejderne er de bedste i verden og Servicen er på toppen. Tiden går så stærkt fordi man har det for godt. Top service i Receptionen. Top service i poolens Restauranter. Top service i samtlige Restauranter med de smilende medarbejder og alle de gæster jeg talte med havde været der op til 7 gange og nu kan jeg godt forstår at de har opholdt sig så mange gange på samme Hotel. Security service var på toppen. Både på indgangen og rundt omkring i poolen. Rengøringen var på top, de gjorde rent konstant på toiletterne i poolen og vi fik skiftet håndklæder 2 gange om dagen. Om aften kom der nogle søde damer og tilbød nye håndklæder og man kunne får alt efter behov. Rent afslapning. Stranden var både som guld og vulkanstrand. Hotellet er placeret ved kysten og der er masser ag Restauranter, Shopping muligheder, går ture langs kysten og servicen var på top i forretningerne, butikkerne osv. Vi kan skrive en bog om vores gode oplevelser men det som vi kan anbefale er: Lopesan Baobab Resort er helt klart Verdens bedste Hotel med Verdens bedste medarbejder

 
30-11-2022

af Annette L Høje-Taastrup, Danmark

Perfekt hotel - super oplevelse for alle.

Perfekt hotel. Det er godt for enlige, par og familier. Lækker mad. Gode pools. Flot have/park omkring. God beliggenhed. Dejlige rummelige værelser. Fantastisk service. Et sted vi bliver ved med at komme tilbage til. Kommer du her, så sørg for at komme rundt på hele området både inde- og udenfor. Der er så meget at se på.

 
07-08-2022

af 287lenel

Bedste hotel mad nogensinde

Dejligt hotel resort med masser af pools. Venligt og hjælpsomt personale. Den bedste hotel buffet vi nogensinde har fået. Der er rent overalt, men desværre er deres gulvtæpper fulde af pletter, som trækker ned i det visuelle, så hotellet fremstår slidt. Håndvasken og bordene på værelserne er med hvide ringe af kalk, så det ser også meget slidt ud. Hotellet er flot fra et par vinkler udefra, men ellers ligner det mere et østtysk fængsel og er bestemt ikke pænt, hverken ude eller indefra. Dejlige poolområder men desværre er de fleste parasoller i stykker og kræver rå muskelkraft og teknisk snilde, hvis de overhovedet skal slås op. Vi var der i 2019,og elskede fra første dag, at det ikke var muligt at reservere solsenge ved at stå op om natten og lægge håndklæder på sengene. De blev fjernet af poolboys, og det var så dejligt. Det virkede overhovedet ikke i år, så vi måtte desværre deltage i det natlige ræs for at sikre en plads ved poolen. Så ærgerligt de ikke håndhæver forbuddet mere. WiFi er meget bedre end i 2019. Dog burde det være muligt i det kæmpe lounge og receptionsområde at kunne oplade vores devices. Trods alt en dejlig ferie men ikke til 5 stjerner mere, desværre.