Bedømmelse af Lopesan Baobab Resort - sommer

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 610 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
servicen og morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2022-04-16


10 ud af 10

+
Hotellet var super godt. Hyggelig - dejligt med al beplantningen. En fornøjelse
-

Bekræftet køb : 2022-04-16


5 ud af 10

+
Lokationen
-
Ingen sikkerhed for så vidt angår corona restriktioner. Folk kunne gøre lige hvad de ville - der blev ikke taget hensyn.

Bekræftet køb : 2022-04-13


9 ud af 10

+
Servicen, børnevenlige faciliteter, stor og alsidig buffet, hotellets beliggenhed og kvalitet.
-

Bekræftet køb : 2022-04-13


9 ud af 10

+
personalet og rengøringen, samt beliggenheden.
-

Bekræftet køb : 2022-04-09


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-09


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-09


10 ud af 10

+
De mange pools ,smukke omgivelser og masser af plads , lækkert varieret mad,
-

Bekræftet køb : 2022-04-06


10 ud af 10

+
God plads, service fra personalet, ro på værelset. Virkelig skønne pools og god buffet
-

Bekræftet køb : 2022-04-06


8 ud af 10

+
At det er stort uden at det virker stort.
-

Bekræftet køb : 2022-04-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

8513 bedømmelser
Meget godt
 
5429
Godt
 
1914
Middel
 
720
Mindre godt
 
240
Dårligt
 
210

5 nyeste bedømmelser

07-08-2022

af 287lenel

Bedste hotel mad nogensinde

Dejligt hotel resort med masser af pools. Venligt og hjælpsomt personale. Den bedste hotel buffet vi nogensinde har fået. Der er rent overalt, men desværre er deres gulvtæpper fulde af pletter, som trækker ned i det visuelle, så hotellet fremstår slidt. Håndvasken og bordene på værelserne er med hvide ringe af kalk, så det ser også meget slidt ud. Hotellet er flot fra et par vinkler udefra, men ellers ligner det mere et østtysk fængsel og er bestemt ikke pænt, hverken ude eller indefra. Dejlige poolområder men desværre er de fleste parasoller i stykker og kræver rå muskelkraft og teknisk snilde, hvis de overhovedet skal slås op. Vi var der i 2019,og elskede fra første dag, at det ikke var muligt at reservere solsenge ved at stå op om natten og lægge håndklæder på sengene. De blev fjernet af poolboys, og det var så dejligt. Det virkede overhovedet ikke i år, så vi måtte desværre deltage i det natlige ræs for at sikre en plads ved poolen. Så ærgerligt de ikke håndhæver forbuddet mere. WiFi er meget bedre end i 2019. Dog burde det være muligt i det kæmpe lounge og receptionsområde at kunne oplade vores devices. Trods alt en dejlig ferie men ikke til 5 stjerner mere, desværre.

 
18-05-2022

af 124erik_ Kolding, Danmark

Både godt og skidt

Det ER et virkeligt skønt og lækkert resort - absolut. Det er stort, men både bygninger og især udendørsområderne er indrettet på en måde, så man ikke fornemmer hvor mange gæster her egentlig er. Haverne og de forskellige pools er virkelig hyggelige, forskellige og rigtig godt designet. Dejlig, afslappende atmosfære. Servicen er helt i top. Smilende og imødekommende medarbejdere overalt på hotellet. Selvom om man ved første øjekast ikke ser det, er hotellet et betonbyggeri - med de gener det kan give. Og det er efter min opfattelse et stort problem her - der er alt for lydt. En ting er at man kan høre fodtrin fra gæsterne i værelset ovenover, ligesom man kan høre når naboerne trækker gardinerne til side (ja, sådan forplanter lyden sig). Men støjen fra døre der hele tiden smækker er næsten ikke til at holde ud. Der er ikke nogen "soft" lukning af værelsesdørene - tværtimod. Det betyder at man fra tidlig morgen vækkes af andre gæster, som "smækker" med værelsesdøren - det er meget støjende. Støjgenerne blev endnu være, fordi hotellet var i gang med at restaurere flere omkring liggende værelser. Det var ikke hensigtsmæssigt - faktisk synes jeg det var hensynsløst at udleje værelser så tæt på de værelser, som var under restaurering. Allerede på 1. dagen fik vi en mail fra hotellet, som spurgte hvordan vores ophold indtil var forløbet. På 2. dagen ringede receptionen til vores værelse, for at høre om vi var tilfredse. Det gav mig anledning til at klage over støjen fra håndværkere. Receptionen ville "rapportere" dette, og spurgte om tilladelse til at kontakte os senere. Efter dette hørte vi INTET mere fra hotellet...? Gæste Wifi på hotellet er mere eller mindre uanvendeligt - det er simpelthen utroligt langsomt. Heldigvis dækker vores mobil abonnement også dataforbrug i udlandet, ellers havde vi haft en udfordring. Hotellet (kæden) har et Unique koncept som helt klart kan anbefales. Vi nød især a la carte morgenmaden som blev serveret i en særskilt restaurant, men det var også lækkert med mulighed for snacks og kolde forfriskninger i løbet af dagen i en særskilt lounge. Ved pool området blev vi også forkælet med læskende drikke, smoothie mm. Check out tid var først klokken 12, hvilket var en positiv overraskelse. Passede helt perfekt i forhold til vores flyafgang, og gav os mulighed for en morgen mere ved poolen, men mulighed for stadig at nå et bad i vores eget værelse. Dejligt.

 
11-05-2022

af DorotheeBVW Ruds Vedby, Danmark

Det venligste crew længe

Det venligste crew meget længe. Alle på hotellets resort var så utrolig hjælpsomme, venlige og tilgængelige. Vi fik en værelse ned mod en bar, der spilelde høj musik hele eftermiddag og aften, men fik med smil om læberne hos receptionen byttet værelse mod et helt stille. Pool områderne er flotte, maden på restauranterne helt ok, stort udvalg til buffet. Rent og pænt over det hele, dog lidt tegn på slid her og der. Alt i alt et dejligt sted at holde ferie både for par, familie og venner. Stranden ligger små 8 minutters gang derfra.

 
15-04-2022

af 541annn

Et støj-helvede!

Alt for lydt - konstant støj. Værelserne bør i den grad lydisoleres - vi oplevede på intet tidspunkt ro. Der var larm/uro fra alle sider - værelserne ovenover, værelserne overfor og værelserne ved siden af. Når nu der er så mange pool områder havde det været rart hvis bare én pool var forbeholdt voksne, altså ingen børn. Personalet var utrolig søde og imødekommende. Vi havde morgenmad inklusiv. Morgenmaden var rigtig lækker og der var meget at vælge imellem. Og desværre fik vi et værelse hvor solen på intet tidspunkt ramte altanen.

 
15-02-2022

af HeidiO560 Kolding, Danmark

Dejligt hotel

Virkelig lækkert hotel i flot og lidt spøjs afrikansk stil. Der er pænt og rent, gode værelser med fin balkon og møbler. Dog ville en solvogn ville være dejligt. Pools er der en flere af, dog er vandet lidt koldt, men det er ikke så slemt. Tror, at det er forskelligt, hvor varmt det er. Maden er virkelig god og varieret. På Valentines aften var al dessert nærmest rød og pink. Der er alt fra fisk til kød, salat osv. Personalet gør en stor indsats for at stable alt det på benene hver dag. Dog er der virkelig mange folk i restauranterne, og heldigvis flere buffeter. Servicen er generelt i top, nogle gange har vi skullet vente, men drinksene gode og vejret bedre end i Danmark :-D