Lopesan Baobab Resort - sommer

 • • Morgenmadsbuffet indgår
 • • Gennemført og smuk stil
 • • Mange tilbagevendende gæster

Populære Lopesan Baobab Resort er beliggende ved Maspalomas' mægtige sanddyner på Gran Canaria. Hotellet har mange tilbagevendende gæster, en spektakulær arkitektur, flere pools, lækre restauranter og smukke værelser.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 3 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

servicen og morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lopesan Baobab Resort er et lækkert hotel med spektakulær, afrikanskinspireret arkitektur. Hotellet har hele syv opvarmede pools til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. En pool er en lazy river-pool og to pools med kunstig strand. Gratis håndklædeservice. Solstole og parasoller. Der findes også to separate børnepools med tre små vandrutsjebaner og andet sjov for børn.

På hotellet serveres varieret, velsmagende og sundt mad. Børnene har selvfølgelig egen buffet. Der er i alt fire restauranter, heraf to buffetrestauranter, en restaurant med afrikansk køkken samt en middelhavs- og grillrestaurant. Ved både halv- og helpension indtages måltiderne i buffetrestauranterne. Nobel påklædning kræves i restauranterne ved middagstid (mænd skal bære lange bukser). Der findes fem barer på hotellet, heraf to poolbarer.

Stort gratis fitnessrum med både maskiner og plads til funktionel træning. Aldersgrænsen er 18 år for at benytte fitnessrummet. Gratis bordtennis.

Hotelgæsterne kan benytte spafaciliteterne på søsterhotellerne Lopesan Villa Del Conde Resort og Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa til reducerede priser.

Gratis wifi i receptionen. Legeplads i forbindelse med børnepoolen/legepool. Roomservice døgnet rundt. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Meloneras

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso er et fantastisk luksushotel ved strandpromenaden, nær golfbanen i Meloneras. Arkitekturen på hotellet er inspireret af den lille by Agüimes på Gran Canaria, og den majestætiske reception er en kopi af byens stolthed, en af Gran Canarias ældste kirker.

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

På smukke og nyrenoverede Lopesan Costa Meloneras kan du tilbringe en skøn ferie. Her bor du nær havet og tæt på sanddynerne i Maspalomas. Dette er et hotel, man ikke har lyst til at forlade igen...

Lopesan Baobab Resort - vinter

Velkommen til det skønne Lopesan Baobab Resort – et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller, ved Maspalomas' mægtige sanddyner. Her er alt, hvad der skal til for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træning med skandinavisktalende Apollo personale. Desuden indgår halvpension i prisen.