Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

apollo mondo one of a kind

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – et unikt hotel i hjertet af historiske La Vegueta, gamle bydel, i Las Palmas. Til jer, der ønsker at opleve en anden side af Gran Canaria, anbefaler vi virkelig dette hotel, hvor I bor med den majestætiske Santa Ana-katedral fra 1400-tallet på den ene side og har rådhuset på den anden. Fra hotellets lækre tagbar har du en storslået udsigt over hele byen. Velkommen!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placeringen, hyggen, indretningen og de søde ansatte
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 20 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 5 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana er et af vores udvalgte Apollo Mondo One of a Kind hoteller, omhyggeligt udvalgte perler, der tilbyder en unik hoteloplevelse.

Historien
Her bor du i unikt indrettede dobbeltværelser, beliggende i en historisk bygning ved Plaza Santa Ana. Bygningen blev opført for mere end 100 år siden og er blevet renoveret med stor omhu og respekt for sin oprindelige arkitektur. Originale træk som dens imponerende trapper, historiske mosaikker, statslige døre og nogle etager er stadig synlige, hvilket tager gæsterne tilbage i tiden.

Rooftop bar med udsigt over Las Palmas
Hotellet har en populær tagbar med en imponerende udsigt over hele Las Palmas. Der er også mulighed for at købe en kontinental morgenmad.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Centralt beliggende med butikker, barer og restauranter lige uden for døren. Der er ca. 5 kilometer til den velkendte Las Canteras-strand. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 350 meter fra hotellet. Du skal selv gå det sidste stykke med din bagage gennem de smalle gader hen til hotellet.

Her kan du læse om alle vores Apollo Mondo One of a Kind hoteller.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Kontinental morgenmad

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas har en fantastisk strandbeliggenhed, direkte ved Las Canteras stranden og ikke langt fra Santa Catalina Parks hyggelige udendørs restauranter. Byhotellet Cristina Las Palmas har en behagelig atmosfære, og hotellet har en terrasse med pool. Hotellet er for gæster over 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et populært hotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden. På taget er der en pool, solstole, parasoller og en bar. Vil du hellere bade i Atlanterhavet, er der reserveret solstole til gæster på stranden foran hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas er et flot hotel med rummelige og moderne lejligheder. Her bor du nær shopping, barer og hyggelige tapasrestauranter, og hoteller ligger kun få minutter fra Las Canteras-strand og i gåafstand fra den berømte Parque de Santa Catalina.