Las Canteras i Las Palmas på Gran Canaria

Las Canteras – citystranden som har alt!

Las Canteras er en bred, gylden strand midt i Las Palmas - den strækker sig hele tre kilometer langs Atlantens klare blå hav. Lige ved stranden er der masser af byliv med restauranter, grønne parker og butikker. Vil du have et mix af strand og by til vinter, kan vi helt klart anbefale Las Palmas og Canteras.

Las Canteras på Gran Canaria Las Canteras på Gran Canaria

Las Canteras syder af liv fra morgen til aften

Las Canteras bobler af liv fra morgen til aften. I løbet af dagens første timer er der liv, når fiskerne trækker deres både op på stranden, morgenjoggerne starter dagen og de unge drenge spiller strandfodbold. Her er der plads til alle.

En stor del af stranden er beskyttet af et naturligt stenrev, La Barra. Det gør stranden vadevenlig for hele familien, mens surfere samles i nærheden af det store koncerthus Alfredo Klaus, som ligger uden for revet ved den sydlige spids. Her kan bølgerne blive rigtig høje!

Har du lyst til at prøve selv, er der masser af vandsportsbutikker og surfskoler. Og tør du ikke, er det alligevel en fornøjelse at tage forbi bare for at kigge på.

Stranden rengøres hver nat, så hver morgen er der en ny, fin strand, der byder velkommen til dagens gæster. Ud over et omklædningsrum, brusere og toiletter, er der solstole og parasoller som du kan leje overalt. Der er også livreddere på stranden.

Spis & drik godt og oplev på strandpromenaden

Las Canteras er virkelig byens hjerte, og dem, der ikke slapper af på sandstranden, slentrer rundt langs promenaden, der er omgivet af caféer, restauranter og isbutikker. I begyndelsen af promenaden er der udendørs caféer og restauranter, hvor de serverer nattens fangst - alt fra calamares fritos til tunfisk og muslinger.

I begyndelsen af ​​december hvert år, bliver Las Canteras forvandlet til en kæmpe kunstanlæg. Strandskulpturer fra hele verden kommer her for at skabe mesterværker fra det finkornede sand. Fra sandet stiger der en 600 kvadratmeter krybbespil med forskellige bibelske scener, der er forbundet med julen. Gå ikke glip af muligheden for at se dette enorme kunstværk, hvis du er på Gran Canaria til december!

2 tips på restauranter langs Las Canteras

  • El cerdo que rie – klassiker hvor man får serveret lækre kød- og fiskeretter siden 1969. Adresse: Paseo de Las Canteras, 31.
  • La Marinera – frokostrestaurant som serverer fisk og skaldyr med kanarisk touch. Adresse: Paseo Las Canteras, 1.

 

Værd at vide om Las Canteras

Las Canteras er normalt opdelt i tre zoner – den sydlige, Cícer, hvor windsurferne hænger ud, den midterste som også kaldes Playa Chica (den lille strand) og den sydlige som populært kaldes Playa Grande (den store strand) .


Hoteltips til dig der vil bo ved Las Canteras


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria, find og book en rejse til Gran Canaria eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Gran Canaria

Hvad kan man lave på Gran Canaria? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips til din rejse til Gran Canaria!

Se alle vores rejsetips til Gran Canaria

Gran Canaria

  • Dejlige strande
  • Hoteller for enhver smag
  • Mægtige naturoplevelser
Læs mere om Gran Canaria

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her