Las Canteras i Las Palmas på Gran Canaria

Las Canteras – citystranden som har alt!

Las Canteras er en bred, gylden strand midt i Las Palmas - den strækker sig hele tre kilometer langs Atlantens klare blå hav. Lige ved stranden er der masser af byliv med restauranter, grønne parker og butikker. Vil du have et mix af strand og by til vinter, kan vi helt klart anbefale Las Palmas og Canteras.

Las Canteras bobler af liv fra morgen til aften. I løbet af dagens første timer er der liv, når fiskerne trækker deres både op på stranden, morgenjoggerne starter dagen og de unge drenge spiller strandfodbold. Her er der plads til alle.

En stor del af stranden er beskyttet af et naturligt stenrev, La Barra. Det gør stranden vadevenlig for hele familien, mens surfere samles i nærheden af det store koncerthus Alfredo Klaus, som ligger uden for revet ved den sydlige spids. Her kan bølgerne blive rigtig høje!

Har du lyst til at prøve selv, er der masser af vandsportsbutikker og surfskoler. Og tør du ikke, er det alligevel en fornøjelse at tage forbi bare for at kigge på.

Las Canteras på Gran Canaria

Stranden rengøres hver nat, så hver morgen er der en ny, fin strand, der byder velkommen til dagens gæster. Ud over et omklædningsrum, brusere og toiletter, er der solstole og parasoller som du kan leje overalt. Der er også livreddere på stranden.

Las Canteras er virkelig byens hjerte, og dem, der ikke slapper af på sandstranden, slentrer rundt langs promenaden, der er omgivet af caféer, restauranter og isbutikker. I begyndelsen af promenaden er der udendørs caféer og restauranter, hvor de serverer nattens fangst - alt fra calamares fritos til tunfisk og muslinger.

I begyndelsen af ​​december hvert år, bliver Las Canteras forvandlet til en kæmpe kunstanlæg. Strandskulpturer fra hele verden kommer her for at skabe mesterværker fra det finkornede sand. Fra sandet stiger der en 600 kvadratmeter krybbespil med forskellige bibelske scener, der er forbundet med julen. Gå ikke glip af muligheden for at se dette enorme kunstværk, hvis du er på Gran Canaria til december!


Hoteltips til dig der vil bo ved Las Canteras

Restaurant på Gran Canaria

3 tips til restauranter langs Las Canteras

  • El cerdo que rie – en klassiker, der har serveret lækre kød- og fiskeretter siden 1969. Adress: Paseo de Las Canteras, 31.
  • La Marinera – frokostrestaurant, som serverer fisk og skaldyr med kanarisk touch. Adress: Paseo Las Canteras, 1.
  • Kitchen Lovers – det bedste sted at lyde havets lækkerier, mens du beundrer solnedgangen. Husk at booke bord! Adress. Paseo Las Canteras, 16.

Godt at vide

  • Undgå turistbarerne langs Las Canteras ved aftenstid - i hvert fald hvis du vil opleve det lokale natteliv.
  • Las Canteras er delt op i 3 zoner - det sydlige, Cícer, hvor surferne holder til, midten, som også kaldes Playa Chica (den lille strand) og til sidst Playa Grande der i folkemunde kaldes "den store strand".
Las Canteras strandpromenade på Gran Canaria

Strandpromenaden og et hvil på bænken.