Rejser til Fuerteventura

Fuerteventura:

  • • Strandenes ø med sanddyner
  • • Aktiviteter for store og små
  • • Fuerteventura hele året

De Kanariske Øer er for dig, som er en rigtig soldyrker! Her kan du opleve en storslået skønhed og rene linier. Her hersker sandet, havet og bjergene og en sol der skinner i mange timer om året. Du kan rejse med Apollo til Fuerteventura hele året.Fakta om Fuerteventura

Transfer

Fra lufthavnen til Caleta de Fuste er der ca. 15 min., til Corralejo og Las Playitas ca. 40-60 min., El Cotillo og Majaicho tager det ca. 1 time og til Costa Calma ca. 1 time og 20 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for ca. 300 DKK eller betale 35 EUR ved ankomst.

Strande

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske uberørt strand. Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre at sandet delvist forsvinder fra strandene. Der findes en del nudiststrande, især på Fuerteventuras strande i syd. her kan du læse mere om Fuerteventuras bedste strande

Flere fakta

Klima oversigt

jan 21°c
feb 21°c
mar 22°c
apr 23°c
maj 24°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 27°c
okt 26°c
nov 24°c
dec 22°c
8,3 ud af 10 Fuerteventura
Vores gæsters vurdering, Baseret på 8855 anmeldelser
Populære hoteller
Playitas Resort
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses lejlighed, 4 nætter, 25/4 2025, Fra København/Kastrup
fra
4.193 DKK
Book

Playitas Annexe
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 3-værelses lejlighed i anneks, 7 nætter, 20/8 2024, Fra København/Kastrup
fra
3.498 DKK
Book

Galera Beach
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses lejlighed, 7 nætter, 10/9 2024, Fra København/Kastrup
fra
5.290 DKK
Book


Vores rejsendes skønne feriebilleder

Del dit bedste feriebillede med os. Nævn eller tag @apollorejser på dit billede på Instagram.


 

Andre byer De Kanariske Øer

Gran Canaria

Velkommen til Gran Canaria - favoritten, der har alt! Øen er som et kontinent i miniatureformat med et dejligt klima og et stort udbud af alt, hvad du behøver på din ferie. Når du rejser til Gran Canaria kan du opleve nogle af øens mange skønne og mere ukendte steder.

Lanzarote

Lanzarote er en meget speciel ø stærkt præget af sin vulkanske oprindelse. Kontrasterne på øen er store, og landskabet varierer konstant. Månelandskab med sort lava og dramatisk krater blandes med grønne vinranker, lange strande og azurblåt hav. Lanzarote er ikke bare De Kanariske Øers mest vulkanske ø, men det er også den mest stilfulde med gennemtænkt arkitektur i harmoniske farveskalaer.

Tenerife

Når du rejser til Tenerife møder du en fantastisk smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både store og små. Vælg mellem dejlige sandstrande i syd og ægte kanarisk byliv i nord med mange skønne hoteller. Midt på Tenerife byder vulkanen Teide på de mest fantastiske udsigter.

La Gomera

La Gomera viser dig en ny og uberørt side af De Kanariske Øer. På din rejse til La Gomera bliver du mødt af pittoreske byer på grønklædte bjerge, venlige mennesker og mange solsikre timer. Du kommer hertil med båd fra Tenerife. Begiv dig ud på en vandretur og oplev øens eventyrlige skove og frodige dale.