Bedømmelse af R2 Rio Calma Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 351 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed, dejligt område med masser af blomster, flot pool område
-
Det eneste var maden, kunne være mere lækker. Alt andet var super

Bekræftet køb : 2023-04-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-10


10 ud af 10

+
Den tropiske have, forplejningen, de mange aktiviteter og størrelsen på hotellet og området, som gør, at man altid føler, at der er plads.
-
Vi fandt aldrig password til wifi. Lidt mere magelige stole på terrassen kunne være rart, men overhovedet ikke et problem.

Bekræftet køb : 2023-04-10


8 ud af 10

+
En skøn, grøn oase i det golde landskab, tæt på havet. Et stort hotel, der var næsten fuldt booket, da jeg var afsted, men pga. hotellets størrelse og tilrettelæggelse af ude- som indearealer var det eneste sted, man mærkede de mange gæster, inde i buffetrestauranten ved spisetid. Men det fandtes der råd for; nyd dit måltid uden for i den hyggelige gårdhave, hvor personalet gør alt, hvad de kan for at servicere dig.
-
Jeg tilkøbte wifi på værelset; det kostede den ringe sum af 1 EUR/dag, men forbindelsen var i den grad også ringe. Ærgerligt, at så mange gæster gik ned ved poolområdet tidligt om morgenen og ‘bookede de bedste solstole’. De små skilte på bordene ved solstolene, hvor der stod, det var forbudt at spærre stolene, virkede ikke. Forslag til forbedring: Større og tydeligere skiltning, samt at poolpersonalet fjerner håndklæder fra ‘spærrede stole’.

Bekræftet køb : 2023-04-07


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-04-07


9 ud af 10

+
Hotelpersonalets service
-

Bekræftet køb : 2023-03-31


9 ud af 10

+
Gode værelser, dejlig pool og sødt personale.
-
Maden.

Bekræftet køb : 2023-03-27


3 ud af 10

+
Pladseringen af det
-
Maden, service, burgerbar, ventetider på drikkevare, poolens stand og øvrige faciliteter stand meget er faldefærdigt og ødelagt.. Den vand oase man har lave virkede heller ikke så kan slet ikke få øje på de 4 stjerne i giver hotellet

Bekræftet køb : 2023-03-27


7 ud af 10

+
Pools. Udsigt fra pool over havet. Udendørs restaurant. Barområde i hall. Mange muligheder for at finde et stille sted.
-
Elendig knirkende seng, meget gammel sengeramme. Trods klage skete intet. Alt for lidt plads omkring poolen. Der manglede liggestole og dem der var var godt brugte. Alt for få parasoller. Udtjekning rimelig ufølsom. Indtjekning kaotisk, men venlig. For dårlig akustik i indre spisesal, så vi sad ude hvert måltid.

Bekræftet køb : 2023-03-27


9 ud af 10

+
Meget flot og velholdt. Lækkert poolmråde. God og varieret mad i buffeten.
-
Tjenerne havde for travlt i buffeten, og der gik nogle gange for lang tid, inden man havde fået sine drikkevarer. Man kunne evt. stille en vandautomat og sodavandsautomat, så det kun er øl og vin, der skal bestilles.

Bekræftet køb : 2023-03-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

2080 bedømmelser
Meget godt
 
802
Godt
 
773
Middel
 
292
Mindre godt
 
123
Dårligt
 
90

5 nyeste bedømmelser

03-04-2023

af Gladforatspise København, Danmark

Value for money

Et glimrende hotel hvor alting fungerer og hotelpersonalet er serviceminded og man mærker, at de vil gæsterne det godt. Med tanke på hotellets størrelse er alle måltiderne af høj klasse. Man mangler ikke noget og maden kan indtages udendørs. Som gæst skal du vælge all inklusive, så du får noget for pengene. Et lille minus er, at fitnessrummet trænger til opgradering og et større minus er solsengene som slidte og bløde.

 
28-03-2023

af Lone Rebecca D

Smukt hotel med høj standard

Vi er lige kommet hjem fra en skøn uge på R2 Rio Calma. Hotellet er smukt og stilfuldt indrettet, med et fantastisk poolområde. Yderst velholdt og rengøring i top. Vi fik et stort lyst værelse med smuk havudsigt på 7. Etage. Maden i buffeten var utrolig velsmagende og godt varieret i løbet af ugen. Et lille minus var tjenerne, der havde utroligt travlt om aftenen med at servere drikkevarer pga de mange gæster. Det tog af og til lang tid at få sine drikkevarer. Det er måske en god idé, at sætte en sodavand-automat op og stille vand på bordene, så tjenerne kun skulle servere vin og øl? Det var af og til svært at finde en ledig solseng ved poolen. Man skulle tidligt op og finde ledige. Vi nød vores ophold meget, og vores ros skal især gå til rengøring, mad, smukke omgivelser og til Domingo i Jazz-baren. Han var meget serviceminded og havde en god humor. Desuden er han god til at mixe drinks. Vi kommer gerne tilbage til dette hotel på FuerteVentura

 
12-11-2022

af rejseerlivet

Slidt hotel med dårlig service

De to stjerner er udelukkende givet for udenomsområdet og poolområdet. Kun morgenmaden var fin. Frokost dårlig og aftensmad virkelig elendig. Smil blandt personalet var virkelig en mangelvare. Ingen hilste når man kom. Kun de søde receptionister, rengøringspersonalet ( som virkelig holdt alt rent) og de flittige gartnere der holdt området så smukt og pænt. Stort set alle tjenere var sure, ikke servicemindede overhovedet og fik en til at føle man var i vejen. Servicet i restauranten var ikke rent hver gang, ingen variation i udvalg, ringe kød og fisk (tørstegt og uspiseligt). De to løbebånd i træningsrummet var defekte. Til gengæld var der ro om natten. Sengene behagelige og rengøringen i top. Savnede god underholdning om aftenen i diskoteket som ellers var oplagt til formålet. Poolområdet super godt selv om bassinet ikke var opvarmet. Skal du have liggestol er det ned med håndklædet tidligt for der er slet ikke nok til alle gæster. Og pladsen er trang så man ligger tæt. Poolbaren ok men betjening ikke så effektiv og lang ventetid. Kedeligt udvalg af drinks.Stranden ikke et besøg værd og langt til byen.

 
12-03-2019

af Bent R

Dejlig hotel til ren afslapning.

Et fint hotel og med pæne og rene værelser. Næsten alle værelser har udsigt over havet, dog ikke når man sidder ned ;-/ men eller ok. Fine omgivelser med flere bade muligheder. Ca 1 km til nærmeste by og strand. Både morgen og aften buffeten var efter min smag god og fornuftig afvekslende.

 
30-05-2018

af Taxijan Copenhagen

Som et pænt fængsel.

Man ankommer til en flot hall. Værelset er pænt med begrænset udsigt. Balkonen er under al kritik, med absolut ingen udsigt har til havet, når man sidder ned. Stor indendørs affodringsal med utrolig megen støj. Begrænset udendørs affodringsted, hvor man skal være heldig for at finde et ledigt bord. Meget flot buffet, som en vegetar vil elske. Hele opholdet var lig med at være i et pænt fængsel, fordi man ikke kunne nyde udsigten når man sad ned på balkonen.