Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotel for alle, der ønsker at være aktive - på hotellet, i naturen eller fra stranden. Til afslapning har hotellet flere pools for både voksne og børn. Hotellet arrangerer yogaklasser, kurser i både kitesurfing og surfing, og hvis du vil prøve SUP, cykle eller tilbringe en dag på havet, er det muligt. Tilbage på hotellet indgår både frokost og middag i All Inclusive.


Værelsestyper

Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 900 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Royal Suite Hotel har to poolområder: et poolområde med en indendørs pool, en børnepool og en udendørs jacuzzi. Den indendørs pool er opvarmet om vinteren til ca. 25 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, om aftenen og i dårligt vejr. Det andet poolområde har en stor saltvandspool og en børnepool. Der er solstole og parasoller ved begge poolområder, og poolhåndklæder kan lånes mod betaling og depositum.

På hotellet finder du en buffetrestaurant, der serverer mad fra middelhavskøkkenet samt internationale retter. To barer, herunder en poolbar.

Du kan træne i hotellets fitnessrum og spille tennis. Billard, mod betaling. Bordtennis og dart. Alle sportsgrene på hotellet med udstyr er underlagt et depositum. Vandsport (ikke arrangeret af hotellet) mod gebyr. Der er en legeplads til de yngste gæster.

Gratis wifi på offentlige områder. Ved sene afgange er der omklædningsrum og brusere. Der er ca. 900 meter til sandstranden Costa Calma. For at komme til stranden skal man krydse en trafikeret vej.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
  • Snacks, kl. 15.30-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.15-21.00
  • Is serveres til frokost og middag
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i en af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldig fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Costa Calma & Tarajalejo

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter, halvpension indgår, og du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Ved den populære og kendte windsurfingstrand Sotavento ligger INNSiDE ved Melia Fuerteventura, et hotel for gæster over 16 år. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren.

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et smukt okkerfarvet landskab, hvor havet møder en familievenlig hvid sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et stenkast fra stranden og har en god beliggenhed, med alle Costa Calmas restauranter, caféer og underholdning rundt om hjørnet.

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for gæster over 16 år. Her venter en behagelig og afslappende ferie i en solstol, kun få skridt fra stranden. Bo i komfortable værelser og All Inclusive indgår.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et stilfuldt hotel i en minimalistisk stil med lyse farver og alt blandet med farverige interiørdetaljer. Her kan du bade i den opvarmede pool og nyde stranden, som ligger inden for gåafstand.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa - vinter 2024/25

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden. Dette hotel er for gæster over 16 år.