R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for gæster over 16 år. Her venter en behagelig og afslappende ferie i en solstol, kun få skridt fra stranden. Bo i komfortable værelser og All Inclusive indgår.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Madden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites er et hotel kun for voksne. Hotellet deler faciliteter med søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, hvor der blandt andet venter fitnessrum, spa og tre pools. Det er også her, du spiser de måltider, der indgår i All Inclusive.

Hos R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites er der en udendørs pool med solstole og parasoller og fem jacuzzier spredt i haven. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet og er på værelset ved ankomst.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor morgenmad, frokost og middag serveres. Der er også en snackbar, poolbar og en bar i lobbyen.

Veludstyret fitnessrum, tennisbane, spa og aftenunderholdning på søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, som lige ved siden af. Spa med sauna, hammam, indendørs pool, jacuzzi og forskellige skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Dart, vandgymnastik, bordtennis og boccia.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Minimarked. Bil- og cykeludlejning. Parkering. 400 meter til et lille centrum med et par restauranter.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Snacks, kl. 15.30-17.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-22.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 08.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Costa Calma & Tarajalejo

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach er et lækkert All Inclusive-hotel hvor børnefamilien trives som fisk i vandet. Opvarmet pool med havvand, et godt spa-center og en legeplads danner rammen om den perfekte ferie. For den aktive findes der bl.a. fitnessrum, basketballbane og tennisbane. Hvis du vil slappe af på klippestranden, skal du bare følge trappen ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma ligger for sig selv på en lille bakke med skøn udsigt over kysten. Hele dette hotel emmer af luksus. Her er skønne faciliteter, halvpension indgår, og du kan vælge at tilkøbe helpension eller All Inclusive.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Ved den populære og kendte windsurfingstrand Sotavento ligger INNSiDE ved Melia Fuerteventura, et hotel for gæster over 16 år. Her tilbydes fantastisk havudsigt og en afslappende atmosfære. Svøm en tur i den dejlige pool eller nyd en paraplydrink fra cocktailbaren.

Club Drago Park

Velkommen til Club Drago Park i Costa Calma på det sydlige Fuerteventura. Hertil skal du rejse, hvis du længes efter en velfortjent pause fra hverdagen, og takket være den rolige beliggenhed og det store poolområde, vil feriefølelsen hurtigt indfinde sig.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et smukt okkerfarvet landskab, hvor havet møder en familievenlig hvid sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et stenkast fra stranden og har en god beliggenhed, med alle Costa Calmas restauranter, caféer og underholdning rundt om hjørnet.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et stilfuldt hotel i en minimalistisk stil med lyse farver og alt blandet med farverige interiørdetaljer. Her kan du bade i den opvarmede pool og nyde stranden, som ligger inden for gåafstand.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa - vinter 2024/25

På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter der en ferie uden børn i skøn og afslappende atmosfære - kun et stenkast fra havet. Her kan du skifte mellem svalende dyp i poolen og restaurantbesøg samt spabehandlinger og gåture langs stranden. Dette hotel er for gæster over 16 år.

Royal Suite Hotel

Royal Suite Hotel er et perfekt hotel for alle, der ønsker at være aktive - på hotellet, i naturen eller fra stranden. Til afslapning har hotellet flere pools for både voksne og børn. Hotellet arrangerer yogaklasser, kurser i både kitesurfing og surfing, og hvis du vil prøve SUP, cykle eller tilbringe en dag på havet, er det muligt. Tilbage på hotellet indgår både frokost og middag i All Inclusive.